Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Miru
16765 příspěvků moje polička 30. zaří 2018 10:06

Potrefenáhusa 

...což o to, z práce, kdy pak člověk je takhle zmordovanej a vidí za sebou kus práce, je super pocit.! I přes to namožené tělo.

Ale - pro mě - nic se nevyrovná pocitu po fyz. zátěži sportovní

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 30. zaří 2018 10:15

eless 

S kým jsi to letěla? Já už vím, že nikdy s Aeroflotem, to byl taky let hrůzy.

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 30. zaří 2018 10:25

Potrefenáhusa chacha no já sem zametla asi tunu mikrošišek z jehličnanu u domu a sbírala sem ořechy, taky už se radši držím v rovný poloze 

Online Dadoo
11679 příspěvků moje polička 30. zaří 2018 11:22

Candance to vypadá uplne jako sprajc.  Jestli je to ale v územním plánu určeno k zastavení a bylo to i prodáno jako stavební parcely, nemají k tomu důvod. Tlacte na stavební odbor i nadřízený orgán. Taky je šance,zš se to změní třeba volbami.

U nás takhle probírali stavební uzávěru. Taky prodano jako parcely na chaty a najednou ze prý uzávěry. Tak do toho šli,stěžovali si,a tlačili a povedlo se. Povolili jim to.

Offline Kammila
766 příspěvků moje polička 30. zaří 2018 13:24
Reakce na dynda:

eless 

S kým jsi to letěla? Já už vím, že nikdy s Aeroflotem, to byl taky let hrůzy.

​tak zrovna z nich jsem mela vyslovene obavy a nakonec jsme byli prijemne prekvapeni, vse uplne ok. Meli jsme teda tu jejich comfort class, zkusenost je ze srpna a byl to pouze 8 hodinovy let. Dokonce zvazujeme ze poletime s nimi zase, ted jste me znejistela - mohu se zeptat jak starou mate zkusenost?

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 30. zaří 2018 13:46

Kammila 

12 let asi, ale fakt to držíme. Jediný pozitivní bylo, že v letadle byla spousta místa, protože to byla stará plečka. Jinak teda hodně toho diskomfortu bylo dáno složením cestujících na dlouhém letu. V letadle na ploše na nás kapala voda ze vzduchotechniky, Rusové se od usednutí hádali a volali letušky, aby je rozsoudily, za letu se jich hromada opila, takže všude binec, během chvilky zlikvidovali zásobu nealko, která byla připravená na noc stylem nabrat co unesu... Jídlo nic moc a Šeremetěvo hrozný, starý, nebylo kde si sednout, jídlo na letišti mi přišlo taky hrozný. Od tý doby se jim fakt vyhýbáme a spokojenost. Na krátký let je mi skoro jedno, s kým letím, i když teda s dítětem už jsem taky opatrnější. Ale když mám na cestě strávit většinu dne, tak už jsem vybíravá a radši si připlatím.

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 30. zaří 2018 15:16

Dadoo ja to pochopila tak, ze jim to zamitl CEZ. V takovem pripade to je to spatne i kdyz nechapu proc, cez pripoji pomalu kdekoli. Stavebni urad moc nic zamitnout nemuze pokud zadatel splni vsechny zakonne podminky. A konkretne pripojka cez se povoli pmalu i v lese. 

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 30. zaří 2018 15:39
Reakce na eless:

Malo jedla na svadbe som nezazila ale v lietadle ano. 45 minut trcat v lietadle kym dobehnu ludia z inyh letov. Nasledne na to takmer 10 hodinovy let. Po vzlietnuti doniesli mini sacok so slanymi krekrami a na to miniporciu sucheho kurata s trochou zemiakovej kase a za lyzicky nie cerstvej zeleniny. K tomu kus spongie co mala byt kolac. Pobrali tacky a zhasli a nakazali zavriet clony na okienkach a spat. Wtf? Vsak bolo pred jedenastou doobeda. Blbe minisacky slane/sladke zas rozdavali pred priletom a hodku pred pristatim sme dostali gumene suche cosi co mal byt chlieb a v nom list salatu a platok papierovo tenkej asisunky. A chemicku zbrndu neidentifikovanej prichute co mal byt mozno puding. Ti co zaspali to mali idealne. Ja som mala 17 mesacneho krpca co behal po lietadle a ja za nim. Jasne ze mi vyhladlo. Nebyt chlebickov mojej mamy z ktorych si uz od teraz nebudem robit nikdy srandu tak by som tam asi odpadla od hladu. Spolusediaci par ma rozveselil hlaskou ked on pobavene hovoril jej ze zaplatili sme za letenky a o jedle nebola rec 

este ma v kratkej dobe caka opacny smer. Sice v noci ale chlebicky ci sendvice si berem 

​Proboha, s kym jste to letela!? 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 30. zaří 2018 17:43

dynda MP Marge lufthansa operated by austrian airlines. Bez prestupu kvoli dietatu.

Kym fungoval air berlin tak sme lietali s nimi a s prestupom ale este ako bezdetna a problem nikdy nebol. Jedla bolo dost a bolo aj pozivatelne. Asi 2 x sa nam stalo ze meskalo lietadlo z USA do Nemecka a ledva sme stihli dalsi let do Viedne ale kufre nestihli prelozit. Zistili sme to pri vydaji batiziny a isli vybavovat na informacie. Poslali ich dalsim letom a potom nam ich na dalsi den doviezli az domov. Bolo celkom prijemne netahat sa s kuframi po narocnej ceste 

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 30. zaří 2018 17:54

eless Diky, tak na Lufthansu si dam pri pristi ceste do Evropy pozor! Ja jsem litavala hodne s Polakama, a jidla bylo dost a bylo dobre. Ale uz je to par let, tak nevim, jestli se nezhorsili...

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 30. zaří 2018 19:09

MP Marge rodicia lietali s lufthansou aj predtym a vsetko bolo vraj ok. Neviem preco to teraz takto spravili

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 30. zaří 2018 20:35

rysamona ano, CEZ

Offline Kammila
766 příspěvků moje polička 30. zaří 2018 21:31

MP Marge eless pozor, Lufthansa docela často stávkuje..my měli smůlu 2x a od té doby se jim vyhýbám, pokud mohu.

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 30. zaří 2018 22:12

Candance tak to neni nic moc. Jedine co me napada, zkuste se podivat do uzemniho planu, dokumentace pri jeho projednavani, obesilaji se dotcene organy, nekdy i spravci siti. Treba by tam neco bylo aby se dalo pouzit pri yjednavani s nimi. Je to opravdu podivne, co vim tak delaji i pripojky pro jednotlivce v silene delce natoz v takovem rozvojovem uzemi. Tu dokumentaci bude mit urad uzemniho planovani, ne klasicky stavebni urad. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 01. října 2018 13:18

Vytopili nás!

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 01. října 2018 14:01

Bledule Tak to tedy soucítím... 

Offline Pavlena
6917 příspěvků moje polička 01. října 2018 14:04

Bledule probůh, mají pojistku aspoň?

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 01. října 2018 14:15

Mohučanka Děkuju, ještě jsem nebyla doma, tak neznám celý rozsah škod, ale snad to odnesou jen zdi.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 01. října 2018 14:25

Pavlena Paní bydlí v domě krátce, takže ji vůbec neznám, ale je ochotná škody zaplatit.

Offline Pavlena
6917 příspěvků moje polička 01. října 2018 14:29

Bledule Stalo se mi to také ve starém bydlišti, nade mnou bydleli staří manželé, paní umřela a pán nedlouho poté sám pral a zapomnel dát výtokovou hadici do vany... Měl pojistku, takže nakonec vše zaplatila pojišťovna, zdali by jeho děti (které to řešily) byly tak vstřícné, pokud by pojištěný nebyl, no to je otázka...