Už nějakou dobu přemýšlím, jestli s tím mám jít sem, ani tak nepotřebuju uklidnit, jako spíš nakopnout.
Přišla jsem o práci snů, kde jsem mohla skloubit svou profesi a oba koníčky. Byla jsem tam od Vánoc, práce velmi náročná, často o víkendech, já zůstávala i po večerech abych vstřebala co nejvíc. Samozřejmě, že jsem pár větších i menších chyb vyprodukovala. Ale pořád mám pocit, že to co za mnou zůstalo, je ve valné většitě ok.
Od června to bylo opravdu hustý, vrchol sezóny, z kolegy jsem jen těžko dostávala informace potřebné k mojí práci, stále jsem se učila a zjišťovala za pochodu. Pod určitým tlakem pracovat umím, ale ne pokud každé ráno někdo řve a vyhrožuje (je jedno jestli mě nebo kolegům). Když jsem něco udělala podle svého nejlepšího vědomí, špatně. Když jsem čekala na schválení - špatně. V srpnu začalo peklo - za každou blbost, za chyby za které jsem nemohla, za údajně křivý pohled. A začátkem září pak padáka na hodinu, okamžitě mi zablokoval přístupy k mailu, systému. Nemohla jsem předat rozdělanou práci, kontaktovat aktuální klienty že je přebírá kolega, odeslat naplánovanou kampaň, nic. Předem volal mému ex a pomluvil mě. Udělal ze mě neloajální mrchu a loosera. Zakázal kolegům mě jakkoliv kontaktovat, i kdyby potřebovali informace. Neopomenul mi pak ještě napsat jak za mě tahaj horký kaštany každej den, no taky jasně, když jsem nemohla nic předat.
Jsem z toho hodně v háji. Už tak slabé sebevědomí šlo do nuly, cítím se opravdu jako looser, asi nejvíc co kdy v životě. Moc dobře vím jak hnusně dokáže šéf pomlouvat a bohužel zná všechny v oblasti mých zájmů. Pokud bych se ucházela o práci v podobném oboru, nemám šanci.
Psychicky jsem dost na dně, mám hrůzu z kontaktu s lidmi, nedokážu napsat odpovědi na pracovní inzeráty, protože mám nakonec pocit, že nic neumím a zkazím na co sáhnu. Cítím se nepotřebná, fakt k ničemu.
Omlouvám se, je to napsaný hrozně hotentotsky.
A včera, kdy mi bylo opravdu hodně zle, na mě v tramvaji plivnul desetiletej kluk. To fakt vycítil, že jsem looser?
No nic, chytla jsem ho (omlouvám se všem, které jsem v tramvaji odstrčila) a nechala ho před všemi cestujícími se mi omluvit, nahlas. Až pak mi došlo, že jsem mu mohla sebrat mobil a zavolat z něj rodičům.
Ach jo, opravdu bych potřebovala být aspoň chvíli v klidu. Mít srovnáno v soukromí i normální práci, jet třeba na dovolenou, necítit se mezi přáteli méněcenná, nemít pořád stažený žaludek obavami o budoucnost.