Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 09:17

Stěžuju si, že sem tlustá jak prase a nemám sílu a čas s tím cokoliv udělat.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 09:23
Reakce na martek01:

Takových je nás víc..

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 09:38
Reakce na ziginka:

Existuje jiny dopravce, ktery dava cestujicim vyssi kompenzace? Ja jsem totiz s Jancurou jezdila roky a jsem jejich fanousek. U jineho dopravce jsem se nesetkala s tim, ze by vracel jizdne pri zpozdeni, za ktere nemuze. Nekteri dopravci nevraci penize ani za zpozdeni, za ktere muzou (ceske drahy a porouchane lokomotivy).

Jo to nevím, já jezdím Praha-Brno výhradně s Jančurou, taky mi jeho služby vyhovujou. Ono to asi vyznělo, že si na výši kompenzace stěžuju, ale to vůbec, akorát mi to přijde vtipný, že člověk trčí o hodinu dýl v busu, objízdná trasa strašná, ujede mu vlak, a pak mu zpět na kreditovku přisviští velkolepých 40 Kč za osobu, taková trochu provokace. :)

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 09:46
Reakce na Dadoo:

Takových je nás víc..

a ještě mi o víkendu jeden známej připoměl, kolik mi je roků. jako já to věděla, že mi je tolik, ale on to pojal tak tragicky, jakože víš že ti je už XX? to už se pěkně stará.....!!!! vůl

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 09:49

jdu si postěžovat na kamarádku, která se chce seznámit s jinou mojí kamarádkou (mají podobně stará mimina, píšou si už někdy od léta, ale ještě se nesešly) a ta první kamarádka v nějaké dobré víře a zřejmě v pokusu být milá, slepičí té mojí druhé kamarádce, co jsem o ní říkala, je to samozřejmě naprosto vytržený z kontextu a mě u toho dost polejvá horko. Jako jsou to hovadiny většinou, ale nepříjemný je to teda dost a bejt tou druhou mojí kamarádkou, už jsem asi dost nas*aná.

(Aktuálně se snažej sejít, tak jsem tu první varovala, že ta druhá bejvá dost vytížená s programem naplánovaným dlouho dopředu a má volný tak dva dny za půl roku, ještě jsem to trochu vtipně zveličila a vrátilo se mi to z druhý strany jako bumerang.)

budu to muset nějak stopnout a dávat si pozor na hubu. Docela chápu lidi, který ty svoje kolektivy držej odděleně a ty lidi dohromady neseznamujou :-D

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 10:07
Reakce na martek01:

a ještě mi o víkendu jeden známej připoměl, kolik mi je roků. jako já to věděla, že mi je tolik, ale on to pojal tak tragicky, jakože víš že ti je už XX? to už se pěkně stará.....!!!! vůl

Soucítím.

Já si asi nějak hnula se zádíčkama... pročež se nemůžu předklonit, aniž by mě do nohy nebodal rozžhavenej dranžírák... ranní vypravování probíhá za úpění, syčení a slz. Dneska už jsem uvažovala, že si prostě ty blbý ponožky brát nebudu, radši nastydnu a zdechnu (a už mě nebude nic bolet!)

Takže se s brekem připlazím do práce, očekávajíc nejen útěchu a teplý lidský slovo, ale i okamžité žhavení drátů a zařizování té nej-VIP péče... a čeho se mi dostalo? Boss se na mě významně zahleděl: Kolikátej že seš ročník?! Tak si zvykej!

Offline Janulik03
19826 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 10:46
Reakce na martek01:

Stěžuju si, že sem tlustá jak prase a nemám sílu a čas s tím cokoliv udělat.

Ha ha, videla som foto, takže figu borovú. 

Offline Janulik03
19826 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 10:51
Reakce na barbucha:

Toľká empatia sa len tak nevidí.  

Tak ja teda poľutujem aspoň na diaľku. 

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 10:51
Reakce na Janulik03:

Ha ha, videla som foto, takže figu borovú. 

jaký foto????? kde??????????

jako nejsem obézní, jen mám nechutnou vanu, která je jak v půlce těhotenství a jěště je podseknutá jizvou po sekcích 

začínám uvažovat o plastice. ale to až vyhraju eurojackpot

Offline Janulik03
19826 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 11:13
Reakce na martek01:

myslím, že som videla vašu foto , a teda veľmi sa mi páčila. Nie ste  tlstá ale je tiež pravda, že každá máme nejaký ten pocit, že už je toho dosť. Vedela by som o tom tiež rozprávať svoje. Ide zima, tak telo sa obaluje. 

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 11:31

U levýho oka se mi z ničeho nic "vyhodila" hnusná vráska. Přísahám, že minulej tejden tam ještě nebyla.

To se po třicítce takhle děje?

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 11:59
Reakce na Janulik03:

Děkuju. Aspoň někdo!

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 12:09
Reakce na Hoolinkah:

U levýho oka se mi z ničeho nic "vyhodila" hnusná vráska. Přísahám, že minulej tejden tam ještě nebyla.

To se po třicítce takhle děje?

Mně bylo třicet už tak dávno, že si to nepamatuju Ale snad tě utěší sdělení, že po padesátce se zhorší zrak - takže tě nějaká vráska už nebude trápit. Co oči nevidí...

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 12:11
Reakce na barbucha:

To mě teda zrovna dvakrát neutěší, jelikož mě oči živěj (a už tak mám zrak blbej)...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 12:16
Reakce na Hoolinkah:

jojo, po 30 se změní ze dne na den hodně věcí. ještě v 29 letech a 364 dnech jsem vypadala celkem mladě, a přesně v 30 letech jsem najdnou zjistila, že mám vrásky kolem očí, fakt nekecám.

taky se může stát, že vás prostě jen tak začne bolet tělo, což jste do té doby neznala, a i když nepřiberete, začnete pozorovat divnou změnu postavy, já už to na sobě vidím (i když jsem i přibrala, ano i já se řadím k těm, které jsou jako prase a nejsou schopné s tím nic udělat, protože jsem strašně, strašně unavená, v podstatě bych jen spala).

Offline Jordaan
146 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 12:18

Stezuju si, ze mi dneska neustale pada internet, predevsim, kdyz vydatluju neco dulezityho a chci to odeslat. Stalo se mi to ted asi sedmkrat za sebou, behem snazeni se o zjisteni zapomenutyho hesla kamsi. Kamsi mi poslalo nove heslo na email, na ktery jsem tez zapomela heslo, bylo mi ale zaslano na jiny email, pri registraci tam, ale opet spadlo pripojeni atd. Mam chut zavolat do Telekomu, nekoho desive servat a nasledne rozstipat laptop.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 12:19

#ten den, kdy třetí smrťáckou kávou zapíjíte brufen rapidcaps, přejete si vypít litr rumu a vrazit si do hlavy stovku hřebík (nebo cokoli, co by tu migrénu přerazilo aspoň na minutu)

Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 12:24
Reakce na Jiná Realita:

Mě se teda ty hnusný věci (vrásky, změna postavy, spaní, únava, bolení těla) projevily až před rokem, těsněokolo 40. 30 až 38 byl můj asi nejlepší věk, fakt. Zato ty změny pak nastaly pořádně :-(

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 12:29
Reakce na andulka01:

poslední dobou se cítím fakt hrozně.

přitom se na jednu stranu docela snažím, mám závazek konzumace ovoce a zeleniny, odšťavuju každý den, snažím se spát tak aspoň šest hodin, ráno dělám cviky na rozhýbání, večer eliptical...a stejně ráno vstávám jako mrtvola, přibrala jsem a prostě se vůbec necítím dobře. i vlasy se mi rapidně zhoršily, na bocích hlavy už mám jen průhledné chmýří.

možná to není stářím, ale jen pokročila moje odvěká choroba, těžko říct, každopádně ještě před dvěma lety jsem tohle v takovém rozsahu neznala.

zatím tedy vidím celkem dobře a nešediví mi vlasy, ale čekám to každým dnem.

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 12:29
Reakce na andulka01:

do soboty jsem prožívala taky nejlepší období svýho života, jakože po třicítce. dokud ten vůl neřekl, že jsem stará. ok, přiznání. v dubnu mi bude 36. to není tak špatný, ne? to ještě tak stará nejsem, ne?