Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 12:30
Reakce na andulka01:

Mě se teda ty hnusný věci (vrásky, změna postavy, spaní, únava, bolení těla) projevily až před rokem, těsněokolo 40. 30 až 38 byl můj asi nejlepší věk, fakt. Zato ty změny pak nastaly pořádně :-(

je to mam uplne stejne.:-D 30-38super vek a presne kolem 38 narozeninach zaclo vsechno bolet.:-/

Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 12:34
Reakce na martek01:

Tak myslím, že jsem zcela kvalifikována na to říci Vám: Ne, opravdu tak stará ještě nejste!

A ten kdo to řekl, je normální poleno dřevěný nevychovaný. Vrátila bych mu to i s úroky.

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 12:39
Reakce na andulka01:

ten dotyčnej je jeden namachrovanej sportovec, kterej mně kdysi trénoval...... 

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 12:40
Reakce na Jiná Realita:

řekla bych že takhle zrovna stáří nefunguje. resp ne někdy kolem třicítky čtyřicítky, fakt ne - a co štítná žláza?

šest hodin spánku dlouhodobě by mě osobně teda zabilo, potřebuju 7-8, ale to mám odjakživa

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 12:43
Reakce na martek01:

Na vola se vybodni. Kolik je jemu?

Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 12:45
Reakce na Jiná Realita:

Já mám obrovské štěstí, že jsem poměrně zdravá osoba bez vysokých nároků na údržbu.
Stačilo mi se hodně hýbat, jíst co mi chutná a mít dobrou náladu. Dobrá nálada mě vlivem určitých okolností dost přešla, nabalilo se méně hýbání a více žraní a je to tady. Vrásky mě netrápí, beru je jako součást ksichtu, ale ty pytle pod očima a povislé tváře, na to si nějak zvyknout nemůžu...

Občas píšete, že máte poměrně vážné zdravotní problémy. Asi to s tím souviset bude, to co popisujete po 30 není normální. 

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 12:47
Reakce na Sweet Potato:

Na vola se vybodni. Kolik je jemu?

vyprdnu, ho vidím  stejně jednou za 10 let. ale stejně mi to od tý soboty furt zní v hlavě.... TŘICET ŠEST...... 

jemu bude myslím něco málo přes 40

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 12:52
Reakce na andulka01:

co je lepší, povislé tváře nebo povislé, teda spíš visící břicho?

Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 12:57
Reakce na martek01:

Tak je to kretén, no. Sportovci mohou být i fajn, ale ti namachrovaní jsou narcisové co si většinou nevidí do huby. Až ho potkáte příště, mohla byste se zeptat jaké to je, život po čtyřicítce... :-) 
36 je v pohodě, vždyť to stejně nemá smysl měřit na roky, ale na zážitky, na hezké chvíle, na vyřešené problémy, na úspěchy. Jinak bychom se zbláznily :-)

Cha, s jedním takovým vrcholovým namakancem jsem si taky zažila svoje. Neznám většího a sebestřednějšího sobce.

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 13:00
Reakce na andulka01:

Jo, přitažlivost zemská je mrcha. A zrovna s tím žádné zázračné krémy nic nenadělají. 

Martek: břicho má člověk naprostou většinu času schované. Tváře nikoli

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 13:03
Reakce na martek01:

To je jasný. Sportovec má v tomhle věku peška. Ale dáma má vše krásné ještě před sebou!

Offline Lilly_Ku
4454 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 13:04
Reakce na Jiná Realita:

byt tebou zkusim nejdriv vic spat. kdyz spim delsi dobu kolem sesti hodin, tak chatram telesne i dusevne (ve smyslu vsechno me rozhazuje, jsem nervozni atd.).

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 13:30

poraďte mi nějakej adventní kalndář pro mně. chci si udělat radost. né moc drahej, tak do litru max. klidně kosmetika......

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 13:52
Reakce na martek01:

poraďte mi nějakej adventní kalndář pro mně. chci si udělat radost. né moc drahej, tak do litru max. klidně kosmetika......

Kdyby to mělo být něco levnějšího s kosmetikou uvnitř, tak DM/Balea má taky svůj kalendář, stojí čtyři stovky, ale teda vůbec nevím, co je uvnitř. A taky nevím, jestli už nebude vyprodanej, v nabídce má být sice do 22. listopadu, ale minulý týden jsem si ho všimla v místním DMku a měli už tam jen posledního chudáčka v mírně promáčklé krabici. Ale třeba ho průběžně doskladňují, kdoví.

A do tisícovky byste se vešla i s Lego adventním kalendářem, ale ten má do kosmetiky poněkud daleko. :)

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 13:54
Reakce na Karoleena:

na DMko jsem koukala, to by mně asi neuspokojilo

možná koupím nějakej čokoládovej a bude klid. to bude stejně nejvíc uspokojující :-D

dětem jsem koukala na playmobil....

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 14:01
Reakce na martek01:

Mě teda taky ne, popravdě. Přijde mi, že to dost odflákli, balení nic moc a ještě ten německej nápis přes celou krabici... Kdysi v DMku měli čajový adventní kalendář, na každý den jiný druh čaje, pěkná malá krabička s vánočníma motivama, no mnohem lepší než ten Balea teď. 

Kupte si Lindt kalendář, ten velikej s méďou za pětistovku, nevim teda jak vás, ale mě by určitě uspokojil. :D

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 14:12
Reakce na Karoleena:

ten čajovej bude asi nejlepší

čokoláda by byl asi velkej hřích.... ale kdy jindy, než před vánocema :-D

Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 14:18
Reakce na martek01:

co je lepší, povislé tváře nebo povislé, teda spíš visící břicho?

Ani jedno, teď mám obojí a strašně se nenávidím. Že jsem to nechala dojít tak daleko. Že jsem si k nechodícímu kolenu místo rozmazlování se dobrotama nedala dietku. Že si večer tak ráda sednu s kočkou na klíně a sklenkou červeného místo toho, abych šla do posilky. Teď už se do tý posilovny ještě ke všemu stydím jít...
Ale ono to půjde, musí. Předevčírem jsem v Shopaholiku potkala šaty které musím mít. Ovšem musím do nich zhubnout :-)

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 14:20
Reakce na andulka01:

motivačního oblečení mám půlku skříně. loni jsem to dokonce nosila a všechno giganticky vyhodila. teď nemám co na sebe

Offline Janulik03
19826 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 14:27

Kruci baby, ide na Vás jesenná depka, či čo? 

Začínam sa tu báť. Trochu optimizmu. Všetky ste mladé, krásne, chytré. A teraz šup, nádych, výdych, úsmev.