Karja sorry ale hned mi je lip
Stěžovací vlákno
Karja Vedlejší zatoulaný produkt přebalování? ![]()
Příspěvek jsem smazala, ale moc mi pomohlo sem tu stížnost napsat :-). Takže díky
999 ale jde - tohle bych si v sobě nenechala asi ![]()
999 Udělej to, co ti pomůže tu podpásovku lépe v sobě zpracovat. Řekla bych, abys nad tím mávla rukou, jsi už jinde, a jak sama píšeš, kontakty byly ukončeny. Na druhou stranu naprosto chápu, jak ti po tom je. Má cenu se s tím ještě mazat? Pokud to ale vnitřně potřebuješ, udělej to.
To je zase rada, co?? ![]()
![]()
Isca Presne tak, pritel nejak nezvlada delat ty balicky, tak to bylo hned! To hloubkovy cisteni kobercu fakt nedoporucuju, svagr si cistil sedacku a druhej den mu to pocurala dcera. Ale plnou naloz a to uz je dlouho bez plinky a nikdy sedacku nepocurala. Proste ta cistota to nejak pritahuje.
choď,
myslím, že jeden krát to stačiť nebude (beh), ale o to krajší zadok a nohy budeš mať ![]()
michaela Viď
. Asi to bude mít větší smysl...
999 neviem, pokial sa nad tam zamyslas a trapi ta to, asi by som JA s tou dotycnou hodila rec. Nie konfrontacne, ale aby vedela ze jej prezentacia sa ma dotkla. Je mozne, ze si ani neuvedomila co vypustila, mozno bola fakt presvedcena o tom ze to z tvojej strany mal dovod taky. Proste to uzatvoris. Inak asi budes niekde v podvedomi na to mysliet.
Ja som blba a stale verim, ze ludia nechcu naschval ublizit, skor tak nevedomky nieco povedia blbo.
Janulik03 Potrefenáhusa Je to čerstvé, štve mě to, musela jsem si to tu odložit Já se to snažím pochopit, ono je to možná spíš tak, že je to dlouho a ona podrobnosti zapomněla...Dám tomu pár dní, a pak to budu muset buď zapomenout, nebo řešit.
999 napíš to. A potom sa rozhodni, či to odošleš, alebo nie.
slniecko Já věci řeším z oči do očí... Jinak se vždycky bojím "ztraceno v překladu". Ale v hlavě to mám napsané
.
999 drzim ti palce, nech uz sa rozhodnes ako chces. Z oci do oci je to najlepsie a hlavne sa na to dobre vyspat. ![]()
Janulik03 Díky :-)
999 ozaj, zohnala si tie latkove obrusky?
Já bych to asi nevyběhala (i kdybych běhala
). Jednak bych těžce nesla, že si dotyčný utvořil takovej názor... a pak by mi - a víc - pilo krev, že to nezůstalo jen soukromým názorem - asi to četlo víc lidí, ne? Čistě osobně bych to vzala líp s tím, že se to dá vždycky mezi těma čtyřma očima dovysvětlit, ale když je to určený širšímu publiku, pokládala bych to za nefér...
Jako je to už pryč, ale kdybych se k tomu nějak nevyjádřila (t.j. nechala na sobě ulpět ty sobecký důvody), asi bych pukla
Ale to jsem já, starej nerudnej zloduch... čistě racionálně chápu, že je asi prospěšnější to vyběhat ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články