To se mi teda moc nezdá, že bych už v těch dvanácti nebo kdyžeto měla téměř mých konečných 173 cm a dál už nerostla. V pondělí jdu na tetanovku, se snad schválně zeptám, kolik jsem měřila ve dvanácti, jestli to tam je někde v té kartě napsaný!
Stěžovací vlákno
luciole u me to plati
A u někoho ne, že. Tedy ne "Tak holky rostou tak dlouho... ", ale "Tak některé holky rostou tak dlouho..." by bylo správně.
luciole a plati to pro oba vyroky![]()
Čo pomáha na: Som totálne neschopná a cítim sa kvôli tomu mizerne?
Recept nemám, ale třeba tě utěší, že to neděláš sama
. Já se teda necítím neschopná (poslední zbytky sebezáchovného pudu), ale mizerně mi je už týden. Jako nevím, jestli je to počasím, nějakým hormonálním disbalancem nebo čím, ale jestli to brzo neskončí, jdu vybírat polstrování na obložení ložnice.
Ne, první výrok neplatí.
Platí: "Tak Mutziputzi, 711990, dynda a některé další holky rostly tak dlouho..." ale všeobecně pro holky to neplatí...![]()
A už bych to nechala být...
luciole ale ani ten, ze pak rostou jeste 4-5 let...a ted bych to taky uz nechala![]()
"Tělesný růst se zastavuje u dívek většinou 4 až 6 let po..." - statistický údaj
luciole Jen letmo v mobilu na prednasce a nasla jsem x dalsich "statistickych udaju", kazdej jinej
paktofonika Jo, ja myslela tu mikinu, jak ma jinx triko tu sedou, ale treba se na eshopu jeste objevi.
Tak já jen letmá konzultace s pediatrem s cca 30 letou praxí...
Tělesný růst je holt značně individuální... ![]()
luciole no proto rikam, pravda ani na tve strane![]()
Karja Aha,to ja som videla iba oranžovú mikinu
Mutziputzi
Tak já pouze reagovala na nepravdivou informaci co se tu objevila v diskusi:"Tak holky rostou tak dlouho, dokud nezacnou menstruovat..."
Ja zacala menstruovat v jedenacti, takze jsem moc rada, ze na me toto neplatilo - v jedenacti bych prestat rust opravdu nechtela ![]()
Jo...na dnešek jsem dostala něco podobobnýho naordinováno. Jen se obávám, že to budou tak 2 litry...a pizza....a zmrzka...a videohry ![]()
luciole Když se tu upřesňují ty statistické údaje, tak to byla konzultace pouze s jedním pediatrem s třicetiletou praxí ...
tak jsem si říkala, jak půjdu brzo spát.
už hodinu ležím v posteli a čumím do stropu, protože někde u vzdálenějších sousedů vytrvale štěká pes. nepřestává. na střídačku se přidávají další psi.
já je TAK nesnáším. myšleno sousedy. pes za to nemůže. to jeho pán se má postarat, aby neměl potřebu vyštěkovat.
edit: buď si to tu čte ten pes nebo sousedi
minutu poté, co jsem to odeslala, pes zmlknul a venku se rozhostil naprostý klid ![]()
Ak este nespis, tak psy presli hranice a stekaju tu. Ale jasom vstala a zistila ze sa tu potuluje na volno nejaky biely pes a tym padom provokuje vsetky psy vo dvoroch. Este ze nasa elza spi a ani ten rev z vonku ju nezobufil. Aspon jedna z nas sa vyspi do ruzova. A samozrejme aj vsetci chlapi v dome.
Janulik03 jeden můj spolužák uměl tak napodobit psí štěkání, že když šli s kamarádama z hospody, rozeřval psy v celé vesnici.
Kokoska vidim ze nas nespalo viac ![]()
Zvazovala som ci to sem dam, ale nakoniec, preco nie? Ked si kupim rukavice, potrebujem ich upravit. Ustrihnut prsty a zasit. Posledne kupene kozene som niesla nie sestre, ale znamej. Ta po mojej poziadavke zhikla a spytala sa, ci to nie je skoda strihat, ci by to nestacilo zahnut dnu, aby sa rukavica nepokazila. Ehm. Tak som sa jej spytala ci mysli ze mi dorastu, ze ak ano tak by to fakt bola skoda. Tymto sa stazujem na seba, ze som na nu vlastne bola tvrda a priviedla ju do rozpakov. Keby sme sa nepoznali cely zivot, mozno by som tak nereagovala. Neviem ako by som sa jej ospravedlnila, aby som to este nezhorsila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.