Mutziputzi souhlas![]()
Stěžovací vlákno
Trochu jo, u těch babiček a u tchána, oni už nic nepotřebujou, takže zbytečný utrácení je úplně cokoliv. Tchánovi se snažím vybírat hezký knihy, nic jinýho už ho vůbec nepotěší. Sice u nich vydrží tak 14 dní, víc ne, ale jednou si je třeba otevřou další generace, takže sice on má pocit, že vyhazujeme peníze, ale já vím, že ne.
Čo pomáha na: Som totálne neschopná a cítim sa kvôli tomu mizerne? ![]()
paktofonika jsi skvělá ženská!![]()
A) Neštvěte s dárkama, nemám ještě ani jeden vymyšlený, natož koupený.
B) Pitomý black friday. Potřebuju hromadu věcí, ale ty nejsou slevněné kinde. grrr
C)paktofonika Držím palce, ať ten pocit vlastní neschopnosti netrvá dlouho, ostatně se velmi často ukáže, že to byl omyl. Tak to hoď rychle za sebe.
paktofonika Dvojka cervenyho![]()
brrr paktofonika ajo vlastně, někdo sem před časem dával myslím tohle, docela si na to místy vzpomenu, je to sice sranda ale je to funkční
https://www.facebook.com/probudsveja/videos/2096077750632189/
viktorka_od splavu to je vyborne!
Jinak znam dost lidi, kteri opravdu zacnou ten vykal rozpatlavat a jeste vsechny kolem presvedcovat, ze je to tak spravne. Protoze kam by svet dospel, kdybychom to jen tak splachli do zachoda?!
viktorka_od splavu To je skvele! Ďakujem ![]()
Kokoska To zná asi každý. Mám na to téma ale docela roztomilou historku, když jsem byla poprvé v Japonsku, dovezla jsem babičce (tehdy něco lehce pod 90 let) nějaké dárky a ona na to reagovala přesně tak, "neměla sis dělat škodu, blabla....", klasika. A já jí říkám "klid babi, to jsem uškudlila z peněz, co mi dával muž na domácnost, jedl hlavně suchou rýži!" A babička se hrozně rozesmála a neřekla už ani slovo :-)
Mutziputzi Jo, alkohol do žíly je dobré řešení. Mi se zrovna červené, co jsem lila do boloňské omáčky, vylilo do skleničky ![]()
Sťažujem sa na svoju neschopnosť zorganizovať si čas, opäť robím jednu pracovnú vec na poslednú chvíľu, tlačí ma čas a vôbec mi to nejde. A celkovo sa cítim úplne neschopná.
Jinak znam dost lidi, kteri opravdu zacnou ten vykal rozpatlavat a jeste vsechny kolem presvedcovat, ze je to tak spravne. Protoze kam by svet dospel, kdybychom to jen tak splachli do zachoda?!
jj, děsně otravný![]()
dorota uff. tak abych tu byla správně, tak si postěžuju, že na sobě už delší dobu pozoruju jak mi všecko trvá mnohem dýl než dřív. prostě su pomalá. stáří![]()
luciole Já teda od 15/16 měřím stejně
No vždyť já taky od cca 15/16 měřím stejně.
luciole no, neprestane rust ze dne na den, ale dalsi 4 roky to fakt neni;) ja jsem od tech 12 let nevyrostla uz ani o cm.
Já jsem od těch cca 11 let vyrostla nejmíň o 20 cm... Takže ještě asi 4-5 let růstu...
Je to dost individuální, ale že se potom neroste je blbost.
luciole
Jako různý proporce se mění celý život, ale já jsem do výšky po první menstruaci rozhodně nerostla, o kousíček jsem přerostla mámu a babičku a hotovo.
Tak já rozhodně nezůstala na nějakých 145 centimetrech... Mámu jsem přerostla o 10 cm a výšku mám tabulkově průměrnou.
luciole no, omlouvam se plenu za nevyzadane informace, ale prvni menstruaci jsem mela v 15, pak jsem nastesti uz nerostla
Tak já pouze reagovala na nepravdivou informaci co se tu objevila v diskusi:"Tak holky rostou tak dlouho, dokud nezacnou menstruovat..."
luciole u me to plati
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.