Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline 999
19816 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 10:14

Kokoska Díky :-).

Offline 999
19816 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 10:19

Mutziputzi Nevztahuje se ti na to pojistka? Některý pojišťovny to mají i u povinného ručení.

Online Janulik03
20256 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 10:19

Potrefenáhusa tak sme mali kedysi, len hnedé.  Jéžiš, to bol tank. 

Jo a muž raz dovliekol žiguláka, to tiež bol nezmar. Žralo to ako sprosté, ale teda inak štartoval spolahlivo aj v tuhých mrazoch. Len som sa trochu hanbila v tom ísť a on sa ho nechcel vzdať. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 10:21

999 To jo, ale to vyřizování mě štve, samozřejmě nejlépe bych navíc z povinnýho ručení někoho jinýho

Offline 999
19816 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 10:25

Mutziputzi Je mi to jasný...

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 10:34

ja som soferovala rozne auta. znacky, typy, velkosti, vykon motora, rozne ceny a vsetky nove maxinalne 2 roky stare okrem crv-cky.vypisem aspon tie ktore si pamatam.

suzuki ignis a sx4 boli uplne hrkalky.najma v ignise som mala pocit ze je to minitraktor na poli a skace na kazdom minihrbolceku na ceste.

peugeot 207 mal slaby motor a rozhrkanu prevodovku.nedalo sa s tym predbiehat.

fabia sedan bola celkom ok. tento kus sa nekazil a prezil aj slabsiu buracku (kolega bol nesikovny).

chevrolet aveo nikdy viac - asi vadny kus = furt v servise. (nesikovny kolega ho dal na totalku a bol klud)

vw golf neocaril.

cadillac- na europske mestske cesty absolutne nevhodne / v usa parada

chrysler sebring - dierami na cestach lahucko preplaval ze tie vymoly ani nebolo citit

chrysler 300 - pohodlna skorolimuzina ale vela zerie

lexus rx450 - keby som nan mala tak si ho kupim ale tiez ma vyssiu spotrebu. jazdi sa s nim uplne hladko

honda city - priemer. nevyhodou boli male kolesa

honda civic 2008 - vyborne auto na vykon/cena/nekazovost

honda crv 1998 - automat mal iba 4 stupne a zralo to neskutocne vela. tento dochodca by bol inak dokonaly. velmi sa mi pacil dizajn karoserie + predny gril a stupacky

honda jazz 2017 - male velke auto do mesta co malo zerie. napriek jeho velkosti tam nacpem vela veci.

auta boli firemne, z pozicovne, alebo nase, ci rodinnych prislusnikov, ktorym som robila pravidelne sofera. pri manualnej prevodovke som sa vzdy pytala ako sa radi spiatocka (rozne znacky to maju inak), zistovala som na ktorej strane ma nadrz na tankovanie a snazila sa nezabudnut zapinat svetla u tych aut, co to nemali automaticky. citlivost pedalov a vykon dali tiez zabrat ak som behom dna vystriedala niekolko aut. a oblubila som si automaticku prevodovku aj ked som sa jej branila s tym, ze je to nudne soferovanie

ja som si najviac oblubila japoncov. lexus a nove hondy

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 11:47

Janulik03 jako žigulíka otec koupil, když sem se narodila..ojetýho. Pak ho měl bratr jako první svoje auto a pak bratranec..no a bojim se, že ještě pořád někde jezdí 

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 11:50

Mutziputzi to byl kámen? Tak to neovlivníš, to je smůla..mně jednou někdo rozbil přední sklo na parkovišti, botou..

Offline Kokoska
34947 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 11:54

eless Automatickou převodovku mám moc ráda, jezdit po městě a pořád přeřazovat mě otravovalo. Ale nerada používám tu funkci, kdy se auto navěsí na to přede mnou, udržuje si pořád stejný odstup a zrychluje a zpomaluje podle něj automaticky. To už mám pocit, že to nějak nemám pod kontrolou - i když se samozřejmě musí pozor dávat pořád. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 12:04

My, co jezdime 11 let starym minipezotem s motorem 0.98, si pripadame v kazdym aute, kde se dostaneme za volant, jako v luxusnim kocare :D otec me furt presvedcuje, at si koupim novy auto, ale mne to prijde zbytecny, kdyz pres tejden jezdim sluzebnim a pezot mi celou dobu stoji pred barakem, vyjedu s nim jen o vikendu k nasim, babicce nebo segre, maximalne jednou dvakrat za rok nekam dal (dojel i do Berlina), a to slape fakt skvele, jen holt nema klimosku, elektricky stahovany okna a nemuzu v nem bezmyslenkovite predjizdet. Prislo by mi k prdu dat ctvrt mega za novy auto a nechat ho stat pred barakem... kor kdyz pezot ma najeto jen 55 tisic

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 12:07

Kokoska Já jsem vždycky byla trochu proti, hlavně kvůli tomu, že mám v okolí dost lidí, co si na ní zvykli a neumí už jezdit s klasickou šaltpákou, což mi přijde nepraktický. Ale pravda je, že jak se zhoršuje provoz, tak v ní ten smysl vidím čím dál víc, to popojíždění v zácpě s ní musí být o dost příjemnější.

Offline Allania
172 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 12:23

Kokoska My automat též máme, v nejvyšší výbavě, hlídá to už naprosto všechno, ale já tomu autu na chuť ještě nepřišla. Navíc mi přijde, že i přes všechny protiskluzy a protismyky jsem schopná řazením víc korigovat, jak se to auto bude chovat na ledě a sněhu. Musím ale říct, že starý bavorák s náhonem na zadek a s automatickou převodovkou, byl v zimě vždycky zábavný a pytel písku v kufru to vždy jistil.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 12:28

Ounz Kamen asi pred pul rokem a dneska dalsi, kterej to rozjel...a kamery nic?

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 12:55

Mutziputzi tyjo tak to je fakt smůla, takhle rychle zasebou..no to bylo na parkovišťátku, kde kamery nejsou/nebyly..pešek prostě

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 13:18

Ounz ta bota tam byla poznat?

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 13:26

Zu ležela na kapotě  sklo bylo jeden obří pavouk..

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 13:54

Ounz a jsi si jistá, že předtím v té botě nebyla cihla nebo tak?  to se dá sklo rozbít tak, že na něj prostě jen hodím botu?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 13:57

já jsem mazda girl 

a lidi v okolí si docela chválí renault megane, mají ho asi tři a všichni jsou spokojení.

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 14:00

Jiná Realita no, já si myslím, že to hodil někdo z okna, a byla to taková ta brutální bota..jinak fakt nevim

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 14:01

Mimo téma, ale nedávno jsem na parkovala pred autem, které mělo na střeše hozený stojan na kebab, se zbytky masa    ale sklo neporušený   všimla jsem si toho až při odjezdu, jinak bych to místo možná zvážila