brrr nee, nesvítila, já právě pamatuju tento typ ovládání ještě z feldy, zachovalo se to zjevně doteď, zírám jak puk
Stěžovací vlákno
viktorka_od splavu hjondé!
viktorka_od splavu neni to spatny auto, jenom jejich marketing je na facku![]()
Mutziputzi posuzuju jen dle marketingu plus jsem v tom jednou seděla v prodejně, nelíbilo, no věřím že tě to doveze kam potřebuješ. ale třeba Kia byla docela fajn
paktofonika proč? Syn má a je spokojenej, když jsem s ním jela, nezdála se mi špatná.
paktofonika asi zalezi na konkretnim modelu, ale “zadarmo” byla opravdu docela prijemna. trochu koza skakava, ale dalo se. zas nevim s cim srovnavas..
viktorka_od splavu No keď porovnám Hyundai a Kiu tak určite radšej Hyundai.
Kokoska ono kazdy ma nejake oblubene znacky a potom znacky, ktore by nechcel ani zadarmo. logiku v tom nehladaj.
viac menej vsetko ta dnes uz odvezie a blby kus sa moze vyskytnut uplne v kazdej automobilke, mala som kedysi prisernu smolu na Fabiu - ako fakt sme s tym boli viac v service ako doma, v 2.5 rokoch si ju vzal byvaly muz a preukazal mi tym ohromnu laskavost. potom som mala sluzobnu Octaviu a bolo to fantasticke auto (az na tu cenu teda).
continuity Fabiu som mala a šlapala ako hodinky
Len do kopca sa jej akosi nechcelo :D
paktofonika Kiu máme, ale s nějakým slabým motorem, což mě docela dere. Jinak ok.
brrr nee, nesvítila, já právě pamatuju tento typ ovládání ještě z feldy, zachovalo se to zjevně doteď, zírám jak puk
Hele, netuším kolik té fabce je. Do práce jsme ji dostali z druhé ruky, dřív ji používali policajti, prý. Najeto má přes 268 tis., takže žádná mladice, od té doby se mohlo to podsvícení změnit. :-)
paktofonika no tak do kopca je to otazka motora. co sa tyka montovania slabych motorov do aut, to skodovka ovlada dokonale
continuity 1,2 htp (hovnotopotiahne) :D
paktofonika Moje první auto mělo 1,0. Po první špatné zkušenosti jsem radši objížděla půl okresu, jen abych se vyhla hrabyňskému kopci. ![]()
paktofonika no tak do kopca je to otazka motora. co sa tyka montovania slabych motorov do aut, to skodovka ovlada dokonale
![]()
Stejně jako každá jiná automobilka v její kategorii
, je holt blbost koupit si auto s "městským" obsahem do kotárů.
Škoda dělá určitě dobrý auta, poměr cena x výkon je naprosto skvělej, na druhou stranu čekat, že 3litr Škoda bude jezdit srovnatelně s 3litrem třeba s Audi, je nesmysl.
Kdyz jsem v lete superbem trefila svodidla po ceste na Sulov, dostala jsem jako nahradni auto prave octavii. Stejny obsah motoru, taky diesel a jak to auto bylo o cca 200 kg lehci, s tim se predjizelo jedna basen. Byla jsem prijemne prekvapena. Ted mame 3litr v automatu a uz chapu proc si lidi ty automaty porizujou.
Mutziputzi hele a dyt na skodovky se dost nadává, ze prave poměr cena/výkon moc dobrej není, ze za stejný penize jsou jiný auta vybavenejsi?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.