rasaNori :-D:-D To byl nejakej slepec, ne, ze si v mlze nevsiml, ze nesvitil! Ja jednou jela v noci z brigady, byla bourka, takovej vichr a ja si rikam ty jo, masakr, to je cina, neni vubec videt, musela jsem jet kvuli viditelnosti tak tricet. Po kilometru mi doslo, ze jsem si nenasadila brejle!
Stěžovací vlákno
rasaNori no to je další věc, že kolik lidí si dneska v zimě a v mlze moc neuvědomuje, že zrovna jejich auto má na tzv denní svícení jen prední potkávačky a že to nestačí..
Ounz ty vado ale kdyz jedou na denni sviceni, tak jim v noci nesviti palubovka a to si ty lidi snad vsimnou ne? :D
a musim si postezovat, kradla jsem mezi naletem u reky brizku a rizla jsem se do ruky (jak jsem stara tak jsem blba
)
rasaNori no..já nevim. Takový ty lidi, co si 15 minut nevšimnou zapomenutýho blinkru se taky vyskytujou, já si to vysvětluju tím, že nedávaj pozor..
Ounz jsou takoví, co začnou blikat před kruhákem a blikaj pořád a neodbočujou. Od jisté doby najíždím hodně opatrně.
Kokoska no, to mi otec děsně vtloukal do hlavy, že se na blinkr téch ostatních úplně spolehnout nemůžu..asi věděl proč..
Ounz jj, pokud někdo sice bliká, ale nepřibržďuje a celkově nejeví žádný další známky že by chtěl odbočovat, tak po pár špatných zkušenostech kdy jsem se hodně vyděsila už na to fakt nedám:-(
Ounz No, opatrnosti není nikdy dost. Jednou jsem hodila blinkr, že přejedu do odbočovacího pruhu, a pak jsem si uvědomila, že těsně před jeho začátkem je odbočka na parkoviště. Nikdo tam zrovna nevyjížděl, ale v podobné situaci už si dávám pozor, mohlo by to někoho poplést - myslel by si, že už odbočuju a já zatím jen přejíždím do pravého pruhu a jedu ještě kousek rovně ke křižovatce.
Ounz ty vado ale kdyz jedou na denni sviceni, tak jim v noci nesviti palubovka a to si ty lidi snad vsimnou ne? :D
otázka jestli se na tu palubovku vůbec podívají?
a teda taky se mi kdysi stalo, že jsem v noci jela jen od domu k benzínce asi kilák, a zdálo se mi že nějak blbě vidím na cestu.. až když jsem tam vypínala motor tak mi došlo, že jsem nerožla světla![]()
Kokoska jj jezdím taky pár takovými místy a dávám si na to pozor, ale kolikrát koukám že jsem jediná..
Kokoska no, na ten blinkr by se jeden moc spoléhat neměl :)
V jakym vehiklu pri dennim sviceni nesviti palubovka?
viktorka_od splavu Mně rožnou samy, i s palubkou![]()
Mutziputzi my mame 4 auta, z toho renault nemá denní svícení, ale to je ultrakřáp, tranzit má, a pokud nezapnu světla, palubovka nesvítí.
Mutziputzi píšu kdysi. wartburg![]()
rasaNori myslim ze vetsina aut automaticky prosvetlenou palubku teda ma, nepamatuju, ze bych videla neco jinyho uz hodne dlouho, prekvapilo me teda, mati si ted kupovala auto a musi taky zapinat svetla...u "nejprodavanejsiho ceskyho SUV", docela legracni
Mutziputzi Fabii taky nesvítí palubka, i když tahle konkrétně pamatuje Švédy. Ostatně je docela možné, že původně svítila ![]()
Mutziputzi hlásim muj aktuální schade wagen taky
asi nějaký nový trend.. btw co je nejprodávanější český suv?
Mutziputzi hele netusim, jak to maj jiny u aut, ale muj referencni vzorek jsou momentalne ty 4 nase kusy, od krapu z roku 99, po fakt novinku, a každý to má jinak...je docela sranda kdyz ty auta prostridam za den vsechny![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.