Potrefenáhusa no ty korejský ala hjondé a kia asi jo budou vybavenější, ale proti škodovkám mi připadaj takový přeplastovaný a rozhrkaný
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa já sem teda dlouholetej uživatel śkodovek a já sem s nima spokojená, jako pořizovací cena je asi vyšší než kia, ale já radši tu škodu (když nemám na bmw
), přijde mi víc festovní, můžu se ale mýlit..
Kokoska Díky za velkorysou nabídku, ale nikdy bych ji nepřijala
. Protože tobě by pak na stopro chyběla vlna na ty dva řádky, co bych z ní upletla
. Už to řeším, nějak to dopadne.
Ounz no já haním jen teoreticky, ale tak jsou mezi tím ještě i jiný auta, než jen skoda a Kia. My kiu měli asi 2 roky mezi dvěma o hodne moc lepsima autama a mne nikdy k srdci neprirostla (mne teda přišla i strasne hnusna a nějak se přes to nedokážu přenést, říkali jsme ji pikaču), ale řidič s ni byl spokojenej, ze jako vlastnosti dobry.
Potrefenáhusa to jsou. Ono je to fakt o tom, jak psal někdo výše, že každej má oblíbenou značku a ta mu přijde fajn..
Ounz no já se v autě navrch dost bojim, takže mi ta Kia přišla i jako celkem bezpečnostní propad, ale to byl teda asi muj osobní pocit po té, co jsem viděla nějakej crash test.
999 No kdyby náhodou, nabídka platí, vlna se podle mailu už balí a pojede ke mně.
Potrefenáhusa jo no, to sem taky slyšela. Tak bezpečný jsou nebo aspoň bejvaly volva..
Potrefenáhusa Tak to potom Volvo, ti údajně mají jednu z nejbezpečnějších karosérií ![]()
Ounz Fakt jsem neopisovala, jen jsem pomalejší :)
Kokoska
to znám
Potrefenáhusa
by si byla stylová teda!
Ounz no ale asi abych si k tomu pak našla několik dalších nebo jiný zaměstnání...:-)
Potrefenáhusa krasny:-) akorat v tech starych autech je clovek takovy “odhaleny”, bojim se hrozne. zajimave srovnat, jak jsou dnesni auta takova “vsude kolem”, skoro az klaustrofobni, clovek je v nich uplne utopeny
viktorka_od splavu no ty starý volva na mě dělaj pořád docela dojem tanku, to bych i věřila, že by furt obstály
viktorka_od splavu A je zvláštní, že na mě to tak působí bez ohledu na velikost toho auta. U některých i menších jsem měla pocit, jako by mě ty tuny železa chtěly sežrat.
Potrefenáhusa nojo, ale jezdila bys do těch zaměstnání stylově ![]()
Kokoska presne. a pak do toho vrazi ten pidi moturek jak psano vyse a je dokonano![]()
Tady je radno o něčem mluvit, člověk sjede konečně vyměnit kola a může znova se sklem![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.