Stromecek jsem prave dotahla, deti chtely velky, tak ma si 2m10. Musim si pujcit ozdoby od nasich... A jinak jsme stromecek driv zdobili vecer pred Stedrym dnem, s vlastnimi detmi i tyden predem, v zahranici uz po Mikulasi, abychom si ho tam pred cestou do CR uzili.
A jinak mame pred Vanoci o zabavu postarano. Tri dny jsme jezdili do Motola, dceru porad nejak neurcite pobolivalo bricho, obcas zvracela, vypadalo to na slepak.Nakonec se z toho vyklubala zvetsujici se cysta na vajecniku, ktera podle doktora boli dost. Vcera jsne tam stravily "pekny" den od 10 do 17.Nejdriv na chirurgii, pak na gynekologii, dcera ma za sebou tri sona, aby se vyloucilo uskrinuti vajecniku. Pri zhorseni musime okamzite do nemocnice, doktor teda uklidnuje, ze se to vetsinou vstreba, ale docela me vydesilo, jak rychle se zvetsuje. Ale aspon vime, na cem jsme.
Presne kvuli cyste sem travila jeden predvanocni cas v nemocnici o cem sem psala o stranku driv.Boli to tedy pekelne...ja nakonec musela na operaci a 24.12 sem sla domu.:-)Nakonec nato vzpominam rada,kazdy byl na me mily a hodny:-)Tak moc preju at se vstreba a mate klidne svatky.:-)