Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 12. prosince 2018 22:26
Reakce na Emerald:

Stromecek jsem prave dotahla, deti chtely velky, tak ma si 2m10. Musim si pujcit ozdoby od nasich... A jinak jsme stromecek driv zdobili vecer pred Stedrym dnem, s vlastnimi detmi i tyden predem, v zahranici uz po Mikulasi, abychom si ho tam pred cestou do CR uzili.

A jinak mame pred Vanoci o zabavu postarano. Tri dny jsme jezdili do Motola, dceru porad nejak neurcite pobolivalo bricho, obcas zvracela, vypadalo to na slepak.Nakonec se z toho vyklubala zvetsujici se cysta na vajecniku, ktera podle doktora boli dost. Vcera jsne tam stravily "pekny" den od 10 do 17.Nejdriv na chirurgii, pak na gynekologii, dcera ma za sebou tri sona, aby se vyloucilo uskrinuti vajecniku. Pri zhorseni musime okamzite do nemocnice, doktor teda uklidnuje, ze se to vetsinou vstreba, ale docela me vydesilo, jak rychle se zvetsuje. Ale aspon vime, na cem jsme.

Presne kvuli cyste sem travila jeden predvanocni cas v nemocnici o cem sem psala o stranku driv.Boli to tedy pekelne...ja nakonec musela na operaci a 24.12 sem sla domu.:-)Nakonec nato vzpominam rada,kazdy byl na me mily a hodny:-)Tak moc preju at se vstreba a mate klidne svatky.:-)

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 13. prosince 2018 07:44

Lama_z_Lana A teď si představ, jak v tom velkým nebeským korporátu tvůj strážný anděl tluče hlavou o nejbližší obláček a vzlyká :"Do-- práce, poslední dobou si mi nic nedaří, Lama nestíhá,  je v depresi, a když jsem už vyčerpáním usnul, nějakek zlomyslnej ďáblík dokurvil její nejdůležitější přístroj! Panebože, oni mě za toto vylejou, nebo mě totálně degradujou a půjdu hlídat nějakýho prvoka !"

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 13. prosince 2018 07:57
Reakce na Isca:

Lama_z_Lana A teď si představ, jak v tom velkým nebeským korporátu tvůj strážný anděl tluče hlavou o nejbližší obláček a vzlyká :"Do-- práce, poslední dobou si mi nic nedaří, Lama nestíhá,  je v depresi, a když jsem už vyčerpáním usnul, nějakek zlomyslnej ďáblík dokurvil její nejdůležitější přístroj! Panebože, oni mě za toto vylejou, nebo mě totálně degradujou a půjdu hlídat nějakýho prvoka !"

​To je moc milé, co jste napsala! Až přijdou blbé časy, budu na něco podobného taky myslet.

Offline Garfie
28558 příspěvků moje polička 13. prosince 2018 08:23

rasaNori :-( to je smutné, já skanzen miluju a moje děti taky, pořád tam chtějí jezdit. Ale jednou jsem tam poslala kamarádku se stejně starými dětmi a ona říkla, že děcka to vůbec nebavilo a byly hrozně otravné....jenomže já si pak uvědomila, že to je možná i rodiči. Já tam chodím v takové nábožné extázi, moje rodina pochází z Valašska, ty chalupy jsou prakticky moje dětství, většinu věcí ještě pamatuju na těch kopanicích a pasekách naživo. Takže mám takové osobní komentáře a vzpomínám na babičku a stařenku a tak.....a úplně živě jsem si představila tu moje kamarádku i s manželem, jak tam chodí, tak nějak s minimálním zájmem a ty děcka to úplně nasakují....

Emerald To jsou hrozné starosti, nemoci dětí jsou horší než vlastní. :-( Držím pěsti, ať je to co nejdřív za vámi!

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 13. prosince 2018 08:28

Isca ja jsem uz asi vazne tupa, ale ja tomu nerozumim 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 13. prosince 2018 08:39

rasaNori Garfie Já se přiznám, že pro mě to postrádalo smysl v dětství a postrádá i dnes, natož dnešní děti, že by to mohlo zaujmout si neumím představit. Vždycky jsem v tom viděla ochotníky co konzervujou starý časy, já si o tom klidně přečtu, podívám se na architekturu a okolí, ale tyhle "tyjátry" taky nemusim, v Římě taky nepotřebuju aby mi korzovali brigádníci v tógách, abych z toho měla echtovní dojmy a zážitky.

Offline Tak Betty
6136 příspěvků moje polička 13. prosince 2018 08:49
Reakce na Lama_z_Lana:

Isca ja jsem uz asi vazne tupa, ale ja tomu nerozumim 

​Že svému přidělenému anděli strážnému kazíš jeho práci?

Nebo spíš neusnadňuješ.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 13. prosince 2018 09:07

Tak Betty Aha..no furt nic, ale asi nemusím rozumět všemu

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 13. prosince 2018 09:23

Mutziputzi tyjatry ze skanzenu neznam, vetsinou tam jsou staticky vystaveny různý veci, chalupy se stromečkem (i kdyz to je novinka 19.-20.stoleti), vanocky a tak.ja to teda taky strasne miluju, vůni jehličí, staryho dřeva a včelího vosku! My u nás v zapadaku teď taky máme malou expozici od místního vlastivednyho muzea a je to krásný!

pekny vanocni výstavy bejvaly v Přerově nad Labem a určitě se chci ještě letos stavit v zubrnicich!

Offline Tak Betty
6136 příspěvků moje polička 13. prosince 2018 09:25

Lama_z_Lana No tak se aspoň drž.

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 13. prosince 2018 09:26

Potrefenáhusa 

Jj, Přerov na Labem byl hezký, ale jako na Rožnov ( rasaNori ) to nemá, ten je prostě top

20970 příspěvků moje polička 13. prosince 2018 09:27

Potrefenáhusa ale jo, pokud je to bez takovejch těch hranejch scének a komparzistů taky se mi to líbí, ta atmosféra a vjemy jsou fajn, i tak si ale myslím, že to zasáhne maximálně tak naší generaci z nostalgie, pro děti to musí bejt středověk kterej ne každý dítě musí interesovat, nebrala bych jejich nezájem jako následek špatný povrchní výchovy.

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 13. prosince 2018 09:37

dzizisketa no jo, holt to Polabí není tak romantický a pohádkový jako ten Rožnov...

Offline continuity
43128 příspěvků moje polička 13. prosince 2018 09:46

jeee v Roznove to mam moc rada a ted jsem jsi jeste vzpomela, jak jsme byly ve Skanzenu vsech skanzenu v Goteborgu. a bylo to super, v casti tech staveb byli lidi - treba v krame, nebo ve skole a fungovali jako pruvodci vykladali hrozne zajimave veci o tom, jak tehdy lidi zili.

tyjatr nepotrebuji, ale kdyz tam stoji zivy clovek, treba i v dobovem kostymu  a je schopen zodpovedet na dotazy, tak to velice ocenuji. 

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 13. prosince 2018 10:06

Lama_z_Lana Se omlouvám za zmatený výplod, rozhodně to nebylo, že bys kazila strážnýmu andělovi jeho práci, spíš tak, že pokud má člověk pocit, že se plácá ve sračkách, tak se v nich neplácá sám, a že i bytosti na nejvyšších místech se v tom občas pěkně plácaj. 

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 13. prosince 2018 10:06

Lama_z_Lana no...ja tu práve sedím nastrojená do školy, a rozmýšľam, koľko mám Áčok, lebo som sa na to po vystresovanom ráne proste totálne vybodla. Pri dverách z bytu. Proste v jednom momente, ako som otvárala dvere, tak som ich zase zavrela, odložila kabelku a kabát a sadla si nazad. Vzhľadom na to, že ide o predmet, ktorý opakujem, ak mi to daný dosť prísny profesor neuzná, tak letím zo školy. A nejak je mi to práve v tomto memente jedno (no dobre, nie je, ale už som skončila vyčerpaná zdravotne úplne dole párkrát, zo dvakrát aj hospitalizovaná, že to proste kašlem).

Na to jedlo mne zabralo nastaviť si budík á tri hodiny, s poznámkou Jesť!!!

A pri nefungujúcom prístroji oznámiť zamestnávateľovi, že máš voľno z dôvodu prekážky v práci, cestou domov si kúpiť niečo voňavé do kúpeľa a zotrvať v ňom zvyšok dňa.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 13. prosince 2018 10:25

999 

Hele ještě k těm dětskejm hadrům... nedávno jsem zašla do Zary na Andělu, jak tam zrušili Zara Kids dole, tak teď je to v patře dohromady s dospělejma - a měli tam mraky i princeznovskejch, i takovejch jako párty oblečků... koupila jsem zřítelnici zlatý legíny a k tomu takový zlato-meruňkový nabíraný tričko (budou mít přece večírky), a včera mi psali že je to very very nice!! 

Různý topy tam měli, pošitý jakože stříbrnejma kolečkama, nebo s flitrama... k tomu ty zlatý nebo stříbrný legíny... a pár šatů by se ve stejným stylu našlo taky, a samozřejmě i bez všech flitrů tam měli. A nebylo to jako vysloveně ke kolotoči 

Nevím jak jsou na tom teď, ale vybíralo se celkem dobře, právě takový to slavnostnější oblečení. 

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 13. prosince 2018 10:26

Co je to mazačka?!

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 13. prosince 2018 10:29
20970 příspěvků moje polička 13. prosince 2018 10:37

Potrefenáhusa Jsem kdysi viděla Mazací hlavu, takže jak vidim nebo slyšim cokoli mazacího jdou na mě mrákoty