aa to mi připomíná: našla jsem moly v kuskusu:-/
Stěžovací vlákno
continuity Ovoce je super, holkám chutnají tyčinky. Kaši jsem neměla, tak nevím, ale obecně mi vadí ovoce v müsli nebo kaši, tak to asi neocením Ty nápoje jsou voda s omítkou a aromatem, kus jsem vypila smíchaný s kafem a kus s grankem a i tak strašně jalový.
Sweet Potato aha,my,mame asi jinej, tycinka zatim zadna.
continuity Jo, je víc druhů, máme dva různé.
My prave, snad uspesne, koncime valku s moly, radsi jsem to nezminovala, abych nezpusobila pandemii a vy takto!
Doufam, ze se nam nevratej jak "buzerant"
Dajte s tymi molami pokoj!
viktorka_od splavu Mohučanka nieee moly nieee, teraz nedavno sme dokoncili boj ![]()
slniecko Tak to s tou slovenskou nemocnicí můžu potvrdit a ani to nemusí být na pobyt, stačilo ošetření zlomeniny (malem malem jsem kvůli nim přišla o nohu)
no tvl ![]()
takže to, že mňa nechali pol roka behať na zlomenej nohe, tak môžem byť ešte rada, že mi aspoň ostala...
S míxitem mám osobně jen dobrou zkušenost a brala jsem to jako.sazku na jistotu už léta, ale teď tu mám jeden tubus plný ořechů jakoj dárek pro neteř a trochu se začínám.bát, jaké budou.
Tak já jsem prosím dnes objevila moly v synově termosce na čaj!!! Umyté pochopitelně....:-/
Garfie Možná tam vlítl omylem jeden mol?![]()
Garfie oni pak zalejzaj do těch závitů u víček, když se larvěj.
Byla jsem v Sephoře a jako dar mi frkli vzorek La Vie Est Belle, stříkla sem si to na ruku a to teda je hnus a znam to to metra!!
Mutziputzi mně to voní hodně, ale jenom chvilku, po tý chvilkce to začne bejt šíleně otravný, jednou jsem s někým politým absolvovala komentovanou prohlídku zámku a ke konci to bylo už fakt k nepřežití
ale já mám sladký mírně orientální vůně ráda
Potrefenáhusa Já když už něco používám tak Nuxe nebo D&G Femme, takže sladký mi taky neva, ale musela jsem normálně vyvětrat, tohle mě něčim úplně irituje.
Tak Betty Byl tam normálně zakuklenej!!! Přesně jak říká Potrefenáhusa, s tím jsem se ale fakt ještě nesetkala...![]()
Mutziputzi Ne nadarmo místní parfémové dámy (zdravím barbucha
), když mluví opovržlivě o nějaké vůni, tak říkají jí Lavíbelka
.
999
a nejhorší je, že to co mi přijde že smrdí, tak drží jak židovská víra!
Mutziputzi Tak to bývá
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.