Mutziputzi tu jsem viděla taky! V roxy!
Stěžovací vlákno
barbucha Já tam byla, i bych vybrala, ale oni v té její věkové kategorii měli většinu šatů černých a to nevím, jestli by z nich měla radost. I když blýskaly se dost
.
Mutziputzi Taky jsem ji viděla. Tu hlavu
.
Mutziputzi Jo, kvůli Hlavě je mi slovo mazací docela nepříjemný ![]()
No fakt je, že teď mívaj prapodivný barvy - vzhledem k tomu že je to na děti. Naštěstí zřítelnice nosí černou ráda jak jsem si všimla, ale je myslím starší než ta tvoje? Když nakupuje sama, už chodí do dospělýho (třeba HM) a jednoduše vezme nejmenší číslo.
Ještě je v prvním patře novej Benetton, tam jsem koupila (černý, ha ha) triko/mikinu? s našitejma hvězdama. Šaty taky měli a kupodivu i světlý jsem viděla, ale lepší nabídku měli jen v těch nejmenších velikostech
barbucha Je jí šest velikost má asi tak na čtyři :-).
za poslední tři dny si každý den rozervu jedny punčochy za 300 kč
bože, jsem totální nemehlo, dřív mi vydržely třeba dva roky, a teď mám nové a mám na nich zase díru, krucifagot. a nemám nejmenší zdání, kde jsem k ní přišla, ráno tam nebyla.
Mutziputzi To byl jedinej film, kterej jsem fakt nedala a měla z něja fakt noční můry.
Lama_z_Lana taky jsem byla paf, pak ještě z Mechanickýho pomeranče
Tak to by se eště mělo nakupovat dobře? Já mám teď blbý období, těžko se něco shání - na tvora, co není ani dítě, ani ženská ![]()
Lama_z_Lana no, taký pobyt v slovenskej nemocnici tie budúce rozhodnutia výrazne podporí....![]()
Mutziputzi Jo, to chápu, já se těm strojeným akcím tak vyhýbám, ale tak samotný ty skanzeny mám ráda, nejen ten rožnovský vlastně (ale tam je to fakt takové "jé, přesně tuhle naběračku měla babička....") ale byla jsem i ve Švédsku, v Japonsku...prostě mě to baví. Víc než klasický muzea. A většinou ty skanzeny, pokud nejdeš o víkednu bývají i dost opuštěný, jsi venku, sama, klidně si vytvoříš iluzi původnosti snadno i bez kostýmů ![]()
Mutziputzi ten ve mne nezanechal zadny dojem se priznam.
Lama_z_Lana knizka jo, film vubec
barbucha Jsem nějaká marná...:-). Mám třeba poměr deset dárků otci ku dvěma matce
. A to byc jich pro tátu vymyslela ještě víc
.
Copak pro dospělý... Mně stačí vidina těch dvou malejch mimoňů a pokoušej se vo mně mdloby. Asi jim koupim každýmu dudlíka a bude. ![]()
barbucha Kup jim něco, co dělá rambajz
.
Nejsi první která tak nesobecky a dobrosrdečně radí
Ale pamatuju si eště celkem živě na jedny vánoce, kdy malej synáček dostal bubínek... ![]()
barbucha To jsou dárky, které ode mě dostával synovec
. Buben, hrající saxofon, skákací piano...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.