slniecko Achjo, to je děsný ![]()
Stěžovací vlákno
barbucha Do jednoho adventního pytlíku jsem koupila chlapečkovi malinkou foukací harmoniku. Taky mě jeho rodiče mají rádi. Když mu byly asi dva, byl by nejvíc ocenil prkýnko, hřebíky a kladivo, ale to jsem teda z bezpečnostních důvodů zavrhla.
Kokoska to vzpomínala babička, ze měla její sousedka někdy koncem 40.let chlapečka, kteryho nechávala zatloukat hřebíky do dřevěný podlahy
Přesně toho se bojim!
Potrefenáhusa hodná byla :)
Potrefenáhusa tatinek obsluhoval anglickeho krale?![]()
viktorka_od splavu nevim, neznám, jak jsem slyšela podávám
za poslední tři dny si každý den rozervu jedny punčochy za 300 kč
bože, jsem totální nemehlo, dřív mi vydržely třeba dva roky, a teď mám nové a mám na nich zase díru, krucifagot. a nemám nejmenší zdání, kde jsem k ní přišla, ráno tam nebyla.
To si mi pripomenula ako som ja minule roztrhala tri punčochy za jeden deň. Boli v tej istej cene a skoro ma porazilo lebo väčšinou držia celú sezónu. Ale mrchy zmenili obal a predavačka ma presviedčala, že je to na milión percent to isté. To určite, tie predtým vydržali aj nálet psov.
No a dnes mi na zem spadla ceruzka na obočie za nemalé prachy a môžem ju vyhodiť, ma skoro porazilo. Nedarí sa mi posledné dni.
999 Já mám ten poměr obráceně. Pro mámu v pohodě, nad dárky pro tátu si lámu hlavu.
whiskas On má spoustu zájmů, koníčků, je to činorodý člověk, tam se nakupuje dobře
.
slniecko Tak to s tou slovenskou nemocnicí můžu potvrdit a ani to nemusí být na pobyt, stačilo ošetření zlomeniny (malem malem jsem kvůli nim přišla o nohu)
continuity Ty máš taky Mixit adventní kalendář, že? A taky ho máš s pavučinama?![]()
Sweet Potato tyjo tak to se kvalitka trochu pohoršila od loňska..
Ounz jestli on nebude z toho lonska...
Sweet Potato promin.![]()
Sweet Potato pavuciny zatim ne, ale v prvnim pytliku byla zlukla slunecnice. Ale strasne, nekdy jsou ty orechy tak na hrane, toto bylo uz davno pres. A asi dva mam nerozdelane, ty nutridrinky.
Ounz mozna vedeli, ze nebudou stihat, tak to meli ve sklade dele. Ale je fakt, ze jsem cekala dele nez tyden nez to vyexpedovali. Brala jsem to jako degustacni zalezitost a zatim uplne nevim teda.
Zarinya Patrně.![]()
continuity Holkám některé věci tuze chutnají, některé (ty drinky konkrétně) by byly poživatelné tak leda při blokádě Leningradu, ale to asi všechny tyhle nápoje.
Hlásím, že mám taky mixit kalendář a zatím vše ok
nicméně v müsli jsem si dotáhla domů moly![]()
Sweet Potato hlavne mi to prijde dost kalorii a kdyz to vypiju mam porad dost hlad. To si dam radsi skyr a nemusim nic michat.
A jak prilis sladke nemusim, tak ty kase si nektere doslazuji. Kdyz si delam normalni ovesnou s mlekem a jablkama, tak si tam dam pul lzicky medu a dobry, tohle jsou nektere strasne kyselouse. Dobra byla ta bananova. A to susene ovoce je fajn, ale normalne susene mi stejne chutna vic.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.