Mutziputzi to kazda, co smrdí ale!!!
Stěžovací vlákno
Mutziputzi pro me je tuctovy puch toto, prisernost ze stejne kategorie jako lavibelka a ten svetlemodry hit od dg

jinx jo tohle je taky mor, plus ty jablka DKNY, já nevim že těm ženskejm nevadí na sebe pajcovat už z principu něco stejnýho jak další 3 ve vagonu
Mutziputzi nevadi, zapada to do masove predstavy o luxusu
Potrefenáhusa to “jenom chvilku” je zasadni![]()
jinx ta svetlemodrá věc od dg mi taky strašně vadila, stejně jako to dkny jabko, já ty svěží vůně fakt nedávám....a tuhle kolegyně uplně strašně krásně voněla a vono to ta modrá DG věc
tak jsem si koupila vzorek a už zase puch.....
Potrefenáhusa to se zemekoule asi na chvili tocila obracene, pr to JE puch!
Potrefenáhusa Ale mně se to celkem často stává, že někdo mi hezky voní a když zjistím, co to je tak si řikám - jo to je todle jooo ![]()
Potrefenáhusa já sem si třeba prošla fází, kdy mi tyhle svěží věci voněly, třeba moje první voňavka, kterou sem dostala, jako taková ‘lepčí’ byla Davidoff cool water, v 17 letech, milovala sem ji a pak najednou lup a začal se mi z ní zvedat žaludek a dodnes když někoho tím navoněnýho potkám, tak se mi to fakt vadí..i dg light blue sem kdysi měla..
Ounz já měla první takový to zelený hovínko od niny Riccy
Potrefenáhusa to neznám?
Ounz určitě jo

Nic divnýho. Na někom někdy dokáže i laciná tuctovka vonět hezky.
barbucha no a naopak
barbucha Jojo, je to tak!
Já si teda myslim, že moje milovaná a většinově opovrhovaná Womanity na mě voní fakt skvěle. Zejména za určitýho počasí.
Jinak mpje první lepší vůně byla Hot Couture od Givenchy, někdy v 15-16. Tyjo, hned bych si ji zas koupila.
Potrefenáhusa jo todle! To znám :)
Jo jo, bohužel...
Tak do někoho se parfumér trefit musel
Těžko by prodávali voňavku, která smrdí na úplně každým ![]()
Potrefenáhusa jeee, i moje, to mi privezla ma draha sestra z vyletu do anglie, bylo mi 13 a byla jsem z toho uplne paf, ze ji mam, znala jsem to ze vzorecku. Bych to dnes strasne rada ozkousela, co bych na to rekla, tenkrat se mi to neskutecne libilo.
Lama_z_Lana jsem nedavno vytahla po case vzorek a vubec neni spatna![]()
viktorka_od splavu a co teprv takhle v létě, když je dusno před bouřkou. To je úplně nejlepší ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.