Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 16. prosince 2018 20:44

slniecko vďaka 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 16. prosince 2018 22:08
Reakce na Lamicka:

paktofonika  Vypada to krasne . Kde jsi nakonec objednavala? Nam dava trochu cukrovi pro deti moje maminka, my si kupujeme bud cokoladove pralinky nebo dort.  

​Našla som slečnu z Brevnova, písala že používa poctivé suroviny tak som skúsila a teraz si trepem hlavu o stenu že som nevzala aspoň 3kg. 

Offline Gatita
8628 příspěvků moje polička 18. prosince 2018 13:47

Dnes jsem musela neco prezentovat.Krome toho,ze jsem uplne zpocena, jsem behem tech 20 minut rekla asi 1000x slovo jakoby!jsem smirena s tim, ze nejsem zadny recnik a mysli mi to v techhle situacich silene pomalu (kloudne argumenty me zpravidla napadnou az kdyz je po diskuzi...), ale tyhle slovni vycpavky me derou!

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 18. prosince 2018 13:49

Gatita hele, hrozná rada, ale zkus se u toho někdy natočit a pak se na to koukni, von člověk dělá věcí. Ale fakt, jak to vidíš na tom videu, jde s tim pak cvičit.

Ale hrozný moc, mně to vždycky pohřbilo veškerou kariéru :-))

Offline Gatita
8628 příspěvků moje polička 18. prosince 2018 13:54

Potrefenáhusa takovy video ne.to bych neprezila.to radsi Samaru,jak leze z televize!

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 18. prosince 2018 13:56

Potrefenáhusa ja som sa razu videla, ked ma otec 75 rokov a mala som príhovor na oslave. Nočné mory som z toho mala, nikdy viac........

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 18. prosince 2018 13:57

Gatita 

A úplně nejlepší je, když si uprostřed povídání uvědomíš, že už zase říkáš "to slovo".

A pak se soustředíš jen na něj

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 18. prosince 2018 13:58

Gatita určite to nebolo také zlé ako si myslíš. Slovné barličky často pomáhajú, ale inak rada o Husy nie je na zahodenie. Len tá psychická príprava je doležitá, zvyknuť si na pohľad na seba.

Offline Gatita
8628 příspěvků moje polička 18. prosince 2018 13:59

Samantha kdyz se tak clovek na neco upne...:)

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 18. prosince 2018 14:04

Gatita Fujtakxl, na Samaru jsem se snažila zapomenout aspoň 5 let... 

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 18. prosince 2018 14:11

Gatita von ještě člověk dělá různý další věci krom těch slovních vycpávek, o kterých ani neví, přešlapuje, houpe se tam a zpátky na patách, různě se kejve, namotává vlasy....jako strašný je to se na sebe koukat, ale je to fakt poučný 

Offline Gatita
8628 příspěvků moje polička 18. prosince 2018 14:18

Potrefenáhusa ja zas zaryte cumim do stolu, to je taky blby. Fuj, nastesti to nemusim delat casto. Ale hrozne to kazi dojem, pusobim jalo nenaucena skolacka a ne jako odbornik, coz mi dost kazi karieru. 

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 18. prosince 2018 14:20

Potrefenáhusa vyplazuje jazyk.........

Offline Allania
172 příspěvků moje polička 18. prosince 2018 14:21

Potrefenáhusa mě bohatě stačilo, když jsem se slyšela z diktafonu, jak referuji o pražských památkách v němčině. Jako vím, že ráčkuju, jsem na to zvyklá, ale to bylo něco tak strašnýho.

Jinak ty výplňový slova jsou strašný. Se na ně upnu zase z úhlu posluchače a počítám, kolikrát to vypravovatel řekne. Nedejbože, když se zeptá, co si myslím a co na to říkám. Vím prd, ale hlavně, že vím, že řekl 16x jakoby a 6x prostě.

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 18. prosince 2018 14:23

Potrefenáhusa Jojo, taky jsem absolvovala takovej seminář, kde jsme se při prezentaci natáčeli. Pak se to postupně pouštělo a měli jsme se vzájemně kritizovat, no moc to sebevědomí nepomohlo, v tu chvíli. Jinak do života výborný. Ale stejně jsem se všeho nezbavila... ale na něco si dávám pozor to jo.

Gatita Zrovna nedávno jsem někoho poslouchala při prezentaci, kdo přesně pořád říkal slovo jakoby, ale nemůžu si vzpomenout kdy a kde to bylo... že by? Ale jinak to bylo ok 

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 18. prosince 2018 14:25

Gatita myslim ze malokdo (mozna nikdo) je takovy prirozeny talent, ze to zvlada bez treninku. clovek ktery ma vubec nejlepsi, krasne “prirozene” a nenucene skromne prezentace co znam priznal, ze mu to puvodne delalo velke problemy, takze opravdu poctive a denne trenoval, a pak jel roky naostro kazdy tyden. no ted fakt radost sledovat tak jestli to potrebujes makni na tom, pujde to. 

Offline Gatita
8628 příspěvků moje polička 18. prosince 2018 14:26

moonlight ajajaj, tak jestli to bylo dnes dopo, tak abych se urychlene odhlasila:)

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 18. prosince 2018 14:26
Reakce na Janulik03:

Potrefenáhusa vyplazuje jazyk.........

nene

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 18. prosince 2018 14:26

Jinak si stěžuju, že jsem místo dárků koupila sobě šaty. Ale to je tady určitě normální, že jo .

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 18. prosince 2018 14:30
Reakce na Gatita:

moonlight ajajaj, tak jestli to bylo dnes dopo, tak abych se urychlene odhlasila:)

​Nene, bylo to před časem. Ale jak jste to psala, tak se mi to vybavilo. Dělá to spousta lidí, z toho si nic nedělejte.