Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 15:54

slniecko potlapkavam. Nedalo by se jen prerusit studium?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 15:57

Samantha ale je to hrozně zdravý! a když to není čistá šťáva, ale s cukrem, tak je to skvělé v černém čaji. já jsem si dnes neprozřetelně koupila čistou a skoro jsem na to umřela  udělalo se mi hrozně zle, úplně mi to sevřelo žaludek. no mám to ale nápady.

nějak se od rána necítím úplně ok, tak jsem chtěla načerpat vitamíny 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 16:48
Reakce na Samantha:

Jiná Realita 

Jsem se koukla a ono se tomu taky říká "temnoplodec" ... No s takovým jménem ani najedená

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 16:48

slniecko To me mrzi 

Online rozarka
4218 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 17:33

Jiná Realita A to je trpká,nebo co? Nebo ti to nesedlo až dýl po požití?

Já ji znám jen jako slazenou a té bych klidně vypila litry.

Online Luna
10867 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 17:36

slniecko  To neee, hrozna skoda...Ale hlavne bud v poradku!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 17:40

slniecko  To mě mrzí. Dej si něco jiného co máš ráda a hlavně ať jsi zdravá.

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 17:41

slniecko tak to je blbe, 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 18:53

eless áno, my sme už tiež boli dnes v novinách . Ale tak tu je to fajn, že ľudia keď videli č je vonku, kto nemusel, auto nebral, chodili peši. Ale teda videli sme blba čo s BMW chcel prejsť cez trávnik na parkovisko, v tých 25-30cm snehu zapadol a ťahal ho von pluh. Hneď na to pred nás vyšla autoškola, kde inštruktor vzal žiaka do nevyplúženej ulice medzi autá a chudák chalan odtiaľ nevedel vyjsť...

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 19:19

Tak jsem prave na zem v kuchyni vysypala plnou pikslu ryzove kase. Posbirat to ze zeme nema smysl, vic jak tyden jsem tu podlahu poradne nesklidila protoze jedeme xte kolo rekonstrukce a je to na budku. 

A tchyne si dnes na hlidani dcery privezla posilu, jejiho 2.5 leteho bratrance, neb svagrova dnes jela balit veci, vcera nemohli protoze byli unavenino nechala jsem ji v tom vykoupat, neb jsme tu meli brigadniky a kdyz jim muz podal kango, tak pry neexistuje protoze xxx spi. To uz muz nevydrzel a sepsul ji na dve doby, ze teda nema mit jeho segra tak blbe napady a tahat decko co je zvykle spat v absolutnim tichu do baraku kde probiha rekonstrukce... Pak jsme se jeste dozvedeli, ze z domu odkud se budou svagrovci stehovat hodlaji prodat i detskou prolizacku, kterou delal svagr s tchanem v puli leta, a vypatlali na ni barel barvy asi za 3 tisice (tenkrat si chteli jen neco natrit, tak jim muz poslal tu 5 litrovou plechovku a jake bylo prekvapeni kdyz jsme zjistili ze ji vybrali celou). To prohlasil ze ok, ale ze penize za tu barvu po segre bude chtit, protoze uz ho nebavi je porad sponzorovat:D sla jsem se vysmat do patra, protoze to byla fakt groteska... 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 19:32

rasaNori A to je ani nenapadlo tu prolézačku nabídnout nejdřív vám pro malou?  Minimálně za tu barvu..

Máš kliku, že manžel příbuzné nehájí, že to vidí racionálně. 

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 19:34

Dadoo napadlo, ale je delana tak ze my ji tu nemame jak dat:) hele ja dnes cumela jak puk ze se konecne ohradil...

Hlavne oni potrebujou penize a my bychom ji neodkoupili. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 20:51

rozarka ona je neslazená opravdu trpce svíravá, ale to by asi nevadilo, možná mi to nějak překyselilo žaludek, jak byl jinak prázdný. jak jsem to něčím trochu zajedla, hned se to spravilo. ale úplně mě polil pot a skoro se mi obrátil žaludek.

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 20:56

Sweet Potato dzizisketa viktorka_od splavu Krehutka Janulik03 Samantha

Ďakujem.

Prerušiť sa už nedá, lebo na to sú limity, ktoré som už vyčerpala a nestačilo to.

No čo už, prešla som väčšinou tej školy, veľa mi dala, titul nepotrebujem - rovnaký už mám, tak jedine predýchať, dostať sa do čo najlepšieho stavu a počkať, čo ďalšie život prinesie.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 20:59

slniecko Soucítím, to je teda pěkně na prd, když se to takhle nakumuluje. Ale asi čas zvolnit a přehodnotit, co všechno musíš stíhat, ono si tělo asi říká, že už je toho zu viel. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 21:03

slniecko tak to me mrzi. Hlavne se tim netrap dlouho, urcite si najdes neco dalsiho zajimaveho a prinosneho.

(mozna je to blbost, ale dostat se znovu, nechat si uznat predmety a dodelat to by asi neslo, co? )

Offline prďola
4456 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 21:06

slniecko moc přeju, ať se dáš zdravotně do pořádku!  nemožnost dokončit školu určitě zamrzí nebo naprdne, ale ber to jako šanci k důležitějším krokům.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 21:15

slniecko Ja vim, ze to zni jako strasne klise, ale ja fakt verim tomu, ze "everything happens for a reason", a kdyz Ti telo dava najevo, ze toho ma dost, tak ma asi opravdu dost. Za zhuntovane zdravi zadna skola nestoji. Myslim na Tebe 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 21:16

slniecko lutujem, potlapkavam.  zdravie je dolezitejsie. Dobre si spravila, drzim palce nech sa das do poriadku.

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 28. ledna 2019 21:26

slniecko drž sa a hlavne nech si na tom po zdravotnej stránke čo najskôr lepšie.