Karja leto je tu krása, to je fakt. Pohlad v pozadí je mesto,

U nás dnes od rána (od cca 7:00) napadlo cez 15cm snehu, všetky odhŕňače sú na horských priechodoch, takže v meste nie sú odhrnuté ani hlavné ťahy cez mesto. Muž dnes išiel do práce 40 minút autom, čo 3x musel meniť trasu, lebo nebolo odhrnuté a neprešiel by. A ja sa už teším na poobednú vychádzku so synom, dnes som celom rada, že mám nosič, keď som videla susedu ako celou silou zapretá o kočík tlačila v snehu rýchlosťou 5metrov za minútu.
není to náhodou Tribeč? ![]()
Karja V Brně je +3,5, takže už teď to taje. Sice pořád sněží, ale myslím, že do zítra zase nebude nic. Když to poslouchám, tak jednodenní kalamita tady úplně stačí
. Pro Brno je to prostě šok.
DrowRanger my zijeme na kopci. ked napadne trochu snehu tak u nas kolabuje verejna doprava ako prva a hned to vycapia v kazdych spravach
dnes som brala syna na plavanie na opacny koniec mesta a hlavne tahy boli uz rozjazdene. najhorsie bolo u nas a pred budovou plavarne lebo su to vedlajsie ulicky
dzizisketa ehm nieeee, ale ked sa po novembri neozvem, tak sa to presunulo k nám ![]()
Čítala si, alebo videla? Ja som na tom bola v sobotu teraz v kine a film sa mi nepáčil.
Karja kocik teraz zahodit a vytiahnut sanky :) u nas pada od rana, kocikom je to samovrazda, vyraxili sme k babke a na nakup na saniach.
Janulik03 to su Myjavske kopanice? Tam sa mi paci, rada po nich jazdim a premyslam kde ktoru chalupu by som brala :)
Mrakoplas ano a ked už chodíš tak sa ozvi . Možme dat kavu ![]()
Aj ked náš dom nie je chalupa, ani ničím zaujímavý, iba ak tým, že tam bývame ![]()
Janulik03 najzaujimavejsie je to prostredie, dom moze byt aj drevena chajda, ja nie som narocna
kavu ja rada, raz ked vyrastiem a budem extrovertom, tak sa ozvem ![]()
nikdy nepijte na lačno šťávu z aronie. bude vám zle jako mně ![]()
Praštila som so školou zo zdravotných dôvodov a z rovnakých dôvodov sa ani opiť nemôžem. Chjo.
slniecko Ach jo![]()
Tak to je řádně na prd.
slniecko
potlapkavam.
slniecko To je mi líto. A nepomohl by Ti aspoň trochu nějaký odstřik? Myslím, že tu mám něco, co jsem Ti chtěla poslat, jen jsem teď taky měla delší dobu zdravotní potíže a málo energie (takže jsem nezvládla koupit flakónky a viálky).
A čokoládu můžeš?
Jsem se koukla a ono se tomu taky říká "temnoplodec" ... No s takovým jménem ani najedená ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.