slniecko To je mi líto. Přeju, ať jsi co nejdřív v pořádku.
Stěžovací vlákno
slniecko Ach jo
to se tak prostě někdy přihodí, je mi to moc líto! A držím pěsti.
slniecko hlavně ať jsi zdravotně ok
Isca Krehutka MP Marge continuity pecka Pinot Noir Garfie Magráta
Ďakujem. A je to sranda, lebo už mám prvý výsledok - zahojil sa mi atopický ekzém, s ktorým som bezúspešne bojovala posledné týždne. Teda ako jasné, tie fľaky ešte mám, ale za noc mi zmizol zápal.
Krehutka uvidíme, pomerne veľa študentov na našej fakulte spravilo v určitom momente presne toto, až budem ok, tak si zistím, koľko rokov u nás platí skúška. Na niektorých školách už len 4 rok, takže v podstate väčšinu už budem mať prepadnutých. Ale veď uvidím, čo mi život prinesie, toto nezavrhujem úplne, len sa k tomu neupínam.
MP Marge presne tak. NA našej fakulte by sa to síce formulovalo ako "cesty Pána sú nevyspytateľné"
, ale v princípe ide o to isté. A ďakujem.
Tak a ja si jdu postezovat, ze ode dneska do ctvrtka ma byt v severnim Illinois takovy mraz, jaky tady pry tady nikdy nebyl - nepamatuju se, kolik to ma byt stupnu, ale pry uz ted je tady vetsi zima nez na Aljasce, ba i na Sibiri - a bude hur
Ja si na rekordni mraz stezuju, protoze a) pes uz tuplem nemuze ven, b) jsou zmrzle silnice, takze clovek aby se bal ridit, c) v praci sedim a nudim se cely den, protoze klienti radsi zustanou doma, coz se jim nedivim, d) topeni v obyvaku stoji za starou belu a kdyby se s nim nedej boze neco stalo, tak nas neschopny management to urcite neopravi.
e) pritel mel mit vcera kontrolu na psychiatrii, ale rano nam zavolali, ze zaviraji na den celou praxi - a jemu zbyvaji presne DVA prasky.
Nejradsi bych se zazimovala a usnula zimnim spankem - a to mam zimu rada!
MP Marge Varujou před tím mrazem i v České televizi, tak to asi bude vážný. Lituju moc. Nakoupit zásoby a nevylízat.
e) pritel mel mit vcera kontrolu na psychiatrii, ale rano nam zavolali, ze zaviraji na den celou praxi - a jemu zbyvaji presne DVA prasky.
Nejradsi bych se zazimovala a usnula zimnim spankem - a to mam zimu rada!
U nás sa dá v krajnom prípade so zdravotnou správou na pohotovosť.
Držím palce, nech je už lepšie.
U nás sa dá v krajnom prípade so zdravotnou správou na pohotovosť.
Držím palce, nech je už lepšie.
Tady na pohotovosti delaji s psychofarmaky hrozne cavyky - v podstate je odmitaji predepisovat. A kdyz uz se k tomu obcas nejaky doktor uvoli, tak vyda predpis jen na tri dny ![]()
Ale ja jsem pred chvili pritelove lekarce zavolala a recepcni mi rekla, ze bychom mohli prijet v jednu odpoledne, ze jim nekdo odrekl. Tak jsme to vzali, ac nemame zadnou radost z vyletu do Rockfordu v tehle siberii. Jenze pritelova psychiatricka je jedna z nejlepsich v Rockfordu, ma narvano, a objednava se u ni na tri mesice dopredu. Tak jsem nechtela nic riskovat a budeme to muset zvladnout.
MP Marge Varujou před tím mrazem i v České televizi, tak to asi bude vážný. Lituju moc. Nakoupit zásoby a nevylízat.
Viz vyse. S cestou z mesta jsem na dnesek veru nepocitala - ale co se da delat.
MP Marge No, to áno, to aj tu, vydajú len na nevyhnutný čas, kým sa nedostaneš k doktorovi. Som myslela, že vám tá doktorka dá náhradný termín. Držím palce, nech sa v bezpečí dopravíte.
slniecko Dekuju ![]()
MP Marge Držím palce, ať dobře dojedete.
Sweet Potato Dekuju, drzte vsichni, prosim, ja uz tady trnu hruzou ![]()
Jiná Realita Bývalý to má podobně, na lačný žaludek vůbec žádný džus, ani slazený. Jak se trochu nají, tak OK, ale jinak velké bolení bříška :-) Aronie je trošku agresivní, ale já ji miluju, měla jsem stromeček a asi tři miniúrody. Pak jej zlomil těžký sníh, takže už nic. Což mi připomíná, že někde musím mít ještě skleničku džemu!
Doma nechci svůj strach ventilovat, tak se vypíšu tady. Před Vánocemi měla dcera cystu na vaječníku, naštěstí zmizela, teď se ale objevila znovu a na sonu není jasně vidět, jestli je vaječník dostatečně zásobený krví. Dokonce je tam podezření na torzi, ale vzhledem k tomu, že nemá kromě snesitelné bolesti v pravém podbřišku jiné potíže, doktoři říkají, že jsou dvě možnosti - torze už proběhla bez dalších příznaků a akutní operace už je teď zbytečná, nebo že přes tu cystu prostě není tok krve viditelný. Uklidňují nás, že na 90 procent je to ta druhá možnost, protože torze bývá v drtivé většině případů opravdu hodně bolestivá, ale já jsem samozřejmě jak na trní. Před dcerou se držím, ale rozsypala jsem se v metru a v práci... Jak říkám, doma nemůžu dát strach najevo. Zítra jdeme zase na sono, tak doufám, že už to nějak rozseknou.
Emerald Bude to dobrý, musí být, určitě! ![]()
Emerald
To bude v pořádku, uvidíš!!
Sweet Potato Garfie Děkuju za podporu! Já si to taky dokola opakuju, ale pořád to strašně hlodá.... Hlavně aby už řekli něco konkrétního.
Emerald Drzim palce ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.