Emerald Taky držím palce, určitě to bude v pořádku!
Stěžovací vlákno
Emerald držím palce ať vše dobře dopadne!!!
mmch mívám cysty ale nikdy jsem s nimi neměla žádné problémy (objeví se, zmizí atd...)
Držím pěsti, jen si tady pořádně ulev
Emerald Drzim palce.
No čo už, prešla som väčšinou tej školy, veľa mi dala, titul nepotrebujem - rovnaký už mám, tak jedine predýchať, dostať sa do čo najlepšieho stavu a počkať, čo ďalšie život prinesie.
Zhodnotilas to sama úplně přesně a nejlíp ![]()
Držím palce. Cysty jsou běžnej problém, oni si s tím už poraděj
Díky všem.
barbucha Já vím, že to většinou nebývá větší problém, jenže dceru bolí, minule i teď při větší bolesti zvracela, proto jsme letěly do Motola. Teď mě děsí, že ani doktoři nejsou schopní říct, jestli je ten vaječník v pořádku.
Třeba to na dalším sonu bude vidět líp... asi se bojíš aby o něj nepřišla - hele je to párovej orgán
a i s jedním se daj dělat věci ![]()
MP Marge prý až -48 stupňů
barbucha Bojím, no...
Emerald a nenabizeji ze udelaji endoskopii? Nebo neuvidi to lepe na MRI? Asi bych radsi zkousela i takovy varianty, nez neco riskovat. Drzim palce!!!
Stárne mi matka. Žije v krásném bytě, má bezva vnučku, rozhodně netrpí finančním nedostatkem ani nezájmem rodiny, kdykoli potřebuje s něčím pomoci, jsme jí k dispozici, je zdravá a pohyblivá. Ale v poslední době dělá jako že je všechno špatně... z ničeho nemá radost, vidí všechno hrozně depresivně, úplně přestala přistupovat k životu s lehkostí - teď, když si to konečně může dovolit.
Hodně mě to mrzí, protože jsem věnovala spoustu energie do toho, aby ten byt byl dle jejích představ, abych byla nablízku kdyby cokoliv, abych na ni nepřenášela své trable (a že teď sakra jsou).
Ztloustla a je z toho nešťastná, nabídla jsem jí, že spolu můžeme chodit plavat nebo cvičit - Hlava 22, nejde to, neboť je tlustá a stydí se za to. Má horší kvalitu vlasů, nutně potřebuje profesionála, předobjednala jsem ji ke Catherinne - H22, nechce, neboť má hnusný vlasy a stydí se za to. Chce zase začít řídit (řídila normálně v Anglii, tady zatím ne) - ale nejde to, neboť moje auto je divný. A tak podobně. Achjo.
Uvidíš, třeba to nebude tak zásadní. Zbytečný se nervovat předem a malovat si ty nejhorší scénáře (skoro stejně zbytečný jako od nich odrazovat, jasně
). Ale jak říkám, i jeden je plnohodnotnej a zastane všechno.
andulka01 ach moja, mne teraz v poslednej dobe takto starne sestra. Mladsia. Nikam nechce ist, nic ju nebavi, vlasy detto..... asi ma na to vplyv nedostatok slnka.
Vydrz, na jar sa to hadam zlepsi ![]()
andulka01 u nas to je podobne. Moje maminka ale určité, bohuzel opravnene, starosti ma, ale uz ted zije tak, jako by se naplnil nejhorsi scenar. Je mi to lito, skoro nikdy se k nicemu nerozhoupe. Tchan s tchyni jsou skoro o 10 let starsi, chodi na vecirky a planuji na rok dopredu cesty kolem sveta, a tak to ma byt! Ona by se vytahnout nechala, ale musela bych to naplanovat od A az do Z. A jak mam sama rodinu, neni prostor, coz me taky mrzi. A jedina minidovolena, kterou jsem pracne vymyslela tak, aby v tom nebyl zadny problem, a na kterou se myslim opravdu tesila, nakonec nevyjde kvuli mym rodinnym planum. Je mi to lito, protoze dohodnout neco nahradniho bude boj.
A nejhorsi je, ze mame stejne geny. Ja jsem ted taky nejak ze vseho podelana, na dovolene ted jezdim se stazenym zadkem, vidim masakry na silnicich, popadana letadla, taky vidim jak nekde in the middle of nowhere hledam detskou pohotovost a ted do toho to globalni oteplovani, bezpecnostni rizika...jo a taky se za milion let srazime s andromedou.no prosim, to uz nic nema smysl!
Gatita Nojo, Andromeda... úplně bych zapomněla :-) takže teď už tomu rozumím, to už fakt nemá smysl něco začínat :-)
Koukám, že je to podobné. To cestování úplně přesně. Ke kulatým narozeninám jsem si přála právě hezký výlet s mámou - bohatýrské plány na Vietnam se nejdříve smrskly na Amalfi, pak na Budapešť a teď ji už marně lámu na výlet vlakem do Olomouce. Tři roky se snažím nenápadně poukázat, že je můj dárek jaksi stále šuplíkový :-)
Jinak máma chodí do divadla a na koncerty, ale prostě se vždy před odchodem začala tvářit jakože se jí vlastně vůbec nic nechce.
Geny ano, jsou stejné, já si nedělám iluze že bych v jejím věku měla být o moc jiná. Ale v tuto chvíli mě to mrzí.
andulka01 zkus ji nejak motivovat na ten Vietnam, to je skvela zeme ![]()
andulka01 a mohu se zeptat, kolik je mamince let?
andulka01 Italie je dobry zalozni plan ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.