Korsičanka Tak u nas ve skole nastesti zatim taky dobry, hrozne me potesilo, ze holka, kterou jsem vyfasla, chce kvuli me chodit do skoly i o vikendu.
Stěžovací vlákno
andulka01 Brát to co je. Zkušební doba je od toho, musím říct, že když konečně seženeme člověka do firmy a je po posledním dnu zkušební doby, jsem fakt rada
. Ale všichni s tím počítají, takže žádné výčitky a "pravou Štěpánku, pravou....!
Luna Malé děti jsou vděčné za všechno. Ale i od větších potěší, když se hlásí a řeknou, že jim chybím. Stejně však do toho kolotoče už nechci.
Liesel ja bych asi tohle zkusila zavcasu nejak resit, vzhledem k nature, aby se pak na vs nezhroutila, s tim musi byt tezky zit
chce být dokonalá a nemá vše na 101 %, tak to nedává
brrr To bude stejný číslo :-). Moje dcera rozložila ve čtyřech letech i taneční oddíl, pokaždé děti do pěti minut tancovaly její choreografii.
Uvidíš, že mu to vydrží, s úsměvem na rtech až k červenému diplomu
.
viktorka_od splavu řešit to budeme, už na tom pracuju. Chci jí pomoct se s tím poprat
.
Liesel Tak hodne stesti, tohle je hroznej rys povahy, bude dobre se toho zbavit. Lepsi snad mit kouli za kouli (to prehanim, ale bejt v pohode je proste nejlepsi, at mam jednicky nebo koule).
Ja mela same jednicky a do skoly jsem chodila rada, nasi mi nikdy nic na znamky nerikali, dokonce jsem pritahla parrkrat I tu jedinou dvojku na vysvedceni z TV a mne to vubec nevadilo, nasi mi na to rekli, no jasne telak, na to moc nejses.. Vubec jsem to neresila, vlastne jsem si vzpomnela az ted po letech, co se to tu vzpominalo;-).
Karja Taky bych ráda u ní vyměnila nějakou dvojku za víc klidu.... ale zase totální zamálisti mě dost vytáčí. Nikdo na ni se známkami netlačí, chce sama. Doufám, že bude stačit nasměrovat ji správným směrem a pak už to zvládne sama.
Liesel Hele, to mela/ma moje sestra a mame stejny rodice, to je asi neco uvnitr toho cloveka plus vnejsi okolnosti, ktery si ale kazdej dotycnej vyklada jinak. Verim, ze ji nejake reseni uz takhle v detstvi pomuze;-). Je to super, ze to resite;-).
Liesel náročná učiteľka a perfekcionistické dieťa je úplne živná pôd n problém. Dobre, že to ideš riešiť. Držím palce!!!
999 o mojej dcére hovoríš? Minule sme riešili, že ju učiteľ napomenul, lebo kecala cez hodinu so spolusediacou a ona mu na to s kľudom vysvetlila, že síce chápe, že ho to ruší, ale oni si to potrebujú dorozprávať a cez prestávku nestihli!
Korsičanka Tak u nas ve skole nastesti zatim taky dobry, hrozne me potesilo, ze holka, kterou jsem vyfasla, chce kvuli me chodit do skoly i o vikendu.
![]()
![]()
Gatita Tak to taky vůbec nezávidím. A jaký z toho máš pocit? Možná, pokud je firma vstřícná, nebylo by marné se sejít s personálním (nebo pokud jsi měla svého interního kouče) a trochu to oťuknout?
Tyhle roční kontrakty mě děsí... nervozita z třech měsíců protažená na rok. A to rozhodně není tím, že bych byla zvyklá na jedný židli sedět dvacet let. V mém oboru tři čtyři roky a změna běžný.
Držím palce.
A děkuji všem ![]()
Korsičanka Jasně, bavit se
. Škola jako klub, pitný režim a oběd společenská událost... A jen tak mimochodem dobře vystudovat...
To je super :) nase dcera to ma podobne. Plus jeste sve spolecenske styky rozsiruje na mimoskolni setkani, takze jsem za posledni rok poznala tolik novych lidi (vetsinou matek), ze i ja vedu velmi bohaty spolecensky zivot :)) Ted ji chytil nejaky vecerni splin, ze prijde o rodice (cetla ted dost intenzivne Harry Potter), tak jsem ji radila, ze musi pred spanim myslet na neco moc hezkeho. Tak ja budu myslet na skolu.
Uceni ji jde tak nejak mimochodem. Hrozne bych ji prala, aby ji to vydrzelo.
slniecko
Moje dcera přinesla v první třídě (!) domů poznámku, že si při hodinách pořád povídá (a to měla zlatou paní učitelku, takže to muselo být něco) a když jsem si ji podala, tak mi vysvětlila, že si musí povykládat s Maruškou a Aničkou a na moje "na to máš přestávku" suše odvětila "přestávku mám na Venďu s Kikou". ![]()
A když jsem se jako tvářila zdeptaně, že přinesla poznámku, tak mi tak soucitně říká "já tě chápu maminko, že jsi z toho rozhozená, to by byla každá máma..."
slniecko
Moje dcera přinesla v první třídě (!) domů poznámku, že si při hodinách pořád povídá (a to měla zlatou paní učitelku, takže to muselo být něco) a když jsem si ji podala, tak mi vysvětlila, že si musí povykládat s Maruškou a Aničkou a na moje "na to máš přestávku" suše odvětila "přestávku mám na Venďu s Kikou".
A když jsem se jako tvářila zdeptaně, že přinesla poznámku, tak mi tak soucitně říká "já tě chápu maminko, že jsi z toho rozhozená, to by byla každá máma..."
![]()
![]()
![]()
Lamicka Já se teda před prázdninama dozvěděla, že už do školy nechce, protože chce ať už je v druhé třídě, protože se tam budou učit násobilku (kterou už teda v základech uměl).
999 Hele, podle toho, co píšeš, je Tvoje dcera rozený optimista (mám ten dojem), my máme doma cholerického celoživotního pesimistu, což mu ve škole moc nenahrává. Naštěstí třídní to zatím dává. Ale nebude to mít v životě úplně easy.
brrr Prosím tě, to mi připomnělo, jak dcera kamarádky v první třídě prohlásila, že ji ten "kroužek" neba, ať ji z tama laskavě odhlásí!
Jinak ty děti někdy překvapí, syn myslím není žádný malý génius, ale jako všechno v pohodě (naučil se třeba ještě ve školce sám číst-vůbec netuším jak, protože na písmena se doma neptal). Teď z ničeho nic přinesl pár dvojek z matiky na příklady typu "1+2" a tak, trochu mě to překvapilo, ale nakonec jsem pochopila, že to se mu zdá tak jednoduchý, že se na to prostě vůbec nesoustředí. Místo toho si pak počítá pro sebe násobilku...teď mě třeba dostal úvahou (musela jsem se soustředit, abych odhadla, jak k tomu došel) -6x3 je stejné jako 2x9-takže je to 18?
brrr Aha, tak to jsem špatně pochopila. Tak snad bude mít pořád štěstí na osvícené učitele :-).
slniecko
Moje dcera přinesla v první třídě (!) domů poznámku, že si při hodinách pořád povídá (a to měla zlatou paní učitelku, takže to muselo být něco) a když jsem si ji podala, tak mi vysvětlila, že si musí povykládat s Maruškou a Aničkou a na moje "na to máš přestávku" suše odvětila "přestávku mám na Venďu s Kikou".
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.