Lamicka Jsem státní zaměstnanec, takže zkracenej úvazek i HO dostanu stopro, protože to proste dostat musím. S mužem stridacka asi moc nehrozí, má svůj podnik, takže od nevidím do nevidím. Nějak to dáme, to je jasný. Jen se modlím, aby mi ho vzali v soukromejch jeslich a abych je můj plat aspoň pokryl ![]()
Stěžovací vlákno
Homeoffice musejí, jo? Tady totiž prostě homeoffice nejde, protože je moc složité to kontrolovat.
dzizisketa hele, ale kolega v identickým ouřadu HO má, třeba by s tím něco dělat šlo
Jj, šlo, vyměnit náměstka.
Samantha u nás žádné zkoušky do školky nedělají, ale prostě není místo. Školku rozšířili, tak teď je to pár let asi dobré. Ale před rozšířením to byl masakr. U mím si představit, že leckde ještě je...
dzizisketa U nas taky nebyl a zkracenej uvazek jen pri benevolenci nadrizeneho. Jo, teda urcite VIP persony mely oboji, to je jasne, to je vsude:-D:-D
Mne home office vnutili, nechali jen jedinou kancelar spis pro jednani atd., drzet zidli pro me se nadrizenym nevyplati, z domu je to levnejsi ;-)
Zensky, vy me zase vrhate do deprese. V zari pujde mladsi do skolky, starsi do skoly a ja do prace (kterou jsem si jeste nenasla). Jak to sama vsechno zvladnu?
tv Neboj, ono se to proste vzdycky nejak udela, musi.
tv Zvladnes! Kdyz to vlastne zvladam i ja, hlidani nemam vubec nikdy zadny. A az na to blby ocr tedka, tak je vse bez problemu. Ja se treba do prace zas tesim, mne to prijde, ze jak mam nejaky organizovanejsi styl zivota, nemivam tak blby stavy mysli. Uz bych doma nebyla ani za nic.![]()
tv Držím palce, ale přesně jak píše Garfie - ono se to nějak zvládne. Asi to bude chtít dělat věci cestou nejmenšího odporu - např. já se vykvajzla na výběr školky dle renomé a hledala jsem co nejblíž. Stejně tak práce - aby to nebylo daleko a dalo se rozumně skončit, přestože mi u konkurence nabídli víc (ale domů bych se dohrabala nejdřív v šest). Kroužky šly taky k ledu. Chodíme jen na jeden a vybrala jsem ho tak, aby se bez problémů stíhal. Nějaké babičky jsou? A co exmanžel, ten by nemohl občas vyzvednout a dopravit děti na místo určení? Dost kolegyň si platí paní, která děti pravidelně vyzvedává a odvede na kroužek nebo domů a počká, dokud se rodič nevrátí z práce. Funguje jim to dobře.
Garfie Luna Gatita Damy, diky za podporu. Ja vim, ze se to nejak zvladne, protoze to proste jinak nejde. ![]()
Gatita Babicka je jedna, ale stara se o otce po mrtvici, takze to jen neco v nejvetsim prusvihu. Jizbrzyexmanzel bydli 200km daleko, takze tam bohuzel.
Ja mam v cinskem horoskopu jednu z pozitivnich vlastnosti NEKOMPROMISNI ORGANIZOVANOST (ted jsem to cetla a valela jsem se smichy)
. Takze ja to mam uplne presne vymysleny. Najdu si praci ve skolstvi, cimz zaplacnu vsechny starosto s veskeryma prazdninama. A bude to takovy uvazek, abych vsechno stihala sama. Deti nebudou nemocne, aby me nevylili jeste ve zkusebni dobe. Ja nebudu nemocn,a, protoze nevim, kdo by to za me delal. Plan dobry, ze?
Budu si drzet palce, nic jineho mi nezbyva. Ono to vzdycky nejak dopadne, ze jo?
tv Plán přímo dokonalý a ještě si to místo najdi v některém z ústavů, kam budou chodit děti! ![]()
tv plan dobry, vsecko dobry!![]()
tv Plán přímo dokonalý a ještě si to místo najdi v některém z ústavů, kam budou chodit děti!
Hele, vis kde bydlim, ze jo? Tady je vsechno blizko! A stejne jsem si chtela poridit kolobezku.
Ale jeden ustav mam tri minuty od baraku,na ten mam zalusk.![]()
Samantha držet místo pro ženu na MD a RD je povinnost ze zákona do tří let dítěte, to není žádná vstřícnost dobré duše zaměstnavatelské
Taky po dobu dovolené nesmí dostat výpověď a když slíbí vrátit se do práce dřív a rozmyslí si to, musí jí zaměstnavatel vyhovět (do těch tří let dítěte).
tv To je dobrej plan, ja znam hodne lidi, co do skolstvi nechteli ani plachnout, jenze pak jim to prislo presne takhle vyhodny do rodinnyho zivota a uz to bylo. No, docela se v tom vidim, ale ja skolstvi nervove dlouhodobe nedam:-D.
tv Hele, to je dobrý plán, podobný má kamarádka. Taky zůstala s dvěma dětma a už si dělá školu pro učitelky ze školky, aby zvládla pokrýt denní i prázdninový režim. Zlom vaz, to nějak půjde.
Karja Jo, ja uz jsem tam taky nikdy nechtela. Ale nakonec tam rada jdu a jeste si chci neco dostudovat, pac s tim mym naramne praktickym vzdelanim toho moc nevytrhnu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.