Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 08. února 2019 12:11

Sweet Potato Jo, taky chodim mezi poslednima a to si je vyzvedavam nejpozdeji 15:30. Provoz tu je do 16:30. Ale fakt byvaji vsichni brzy doma, vetsinou se to tam hemzi babickama. Spousta lidi mi rekla, ze by to bez jejich pomoci nezvladli.

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 08. února 2019 12:13

viktorka_od splavu Jak dovolit? Jsem zavolala do hokny, ze decko ma nestovice a zdarec. Ale nadsena z toho nejsu, to je jasny.

Offline Černá kočka
1772 příspěvků moje polička 08. února 2019 12:24

Garfie Někde mají jenom 6.30-15.30!  To nemůže stíhat nikdo, ani ti co chodí na jednosměnný provoz do     "kolbenky", jestli začínají v 6.00 tak to dítě před směnou do školky stejně nedají. A to střídání, že jeden vodí a druhý vyzvedá někdy není taky technicky možné. Přitom při dobré vůli by to šlo zorganizovat, vždyť by tam od rána až do večera nemusely být všechny čtyři učitelky jak píšeš.

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 08. února 2019 12:24

Garfie Hele vzhledem k tomu, ze v patek po obede tam zustavaji asi 4 deti, a bezne do pul 4 je skolka prazdna, tak to moc nevidim, ze by se nekdo pripojil. A ty ucitelky by me za prodlouzeni pracovni doby sezraly. Ted se podepisoval nejakej pruzkum ohledne jarnich prazdnin a jen 2 rodice napsali, ze tam chteji dat deti pres prazdniny. Takze marnost, tady se totiz hrozne hresi na to, ze automaticky ma dite nejake prarodice, co se postaraji. 

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 08. února 2019 12:27

Luna a ja zverbovala celou rodinu a chodila brzy rano/odpo abychom se ruzne vystridali s hlidanim, moji rodice byli ochotni pomoct, ale pracovali (jeste donedavna, otec vlastne porad)

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 08. února 2019 12:32

Karja Jo, tak to je na prd :-(

Jinak kamarádka si našla studentku, která jí dítě ve školce vyzvedla a odvedla domů, v létě to brala přes hřiště, většinou se tak akorát potkaly ve dveřích. Platila jí spíš symbolicky, ale pomohlo to hodně. Jenomže kamarádka bydlí hned vedle VŠ kolejí, najít někoho takového nebyl problém, spíš se o to holky rvaly. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 08. února 2019 12:45

Já v centru Prahy, naši 150 km daleko a do práce jsem chtěla zacit na zkrácenej chodit, až bude malemu tak rok a půl ... No radši nemyslet moc dopředu, snad někdo rychle nahodi jiný tema :Dk

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 08. února 2019 12:51

Černá kočka 

Za mých školkových časů se učitelky střídaly, ty, co tam byly hned ráno, odecházely dřív a ty, co zůstávaly do konce, zase přicházely až před obědem.

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 08. února 2019 12:53

Dám to aj sem, lebo asi nie každý sleduje administratívne vlákno:

Zdá sa, že viacero z Vás má problém so strácaním sa súkromných správ. Ak by sa Vám to stalo, prosím, pomohlo by, keby ste napísali dátum a hodinu odoslania, aby to vedel programátor dohľadať a zistiť, čo sa deje. Ďakujem.

Offline Lamicka
14193 příspěvků moje polička 08. února 2019 12:54

MP Meri Moje kamaradka ma 3 deti a vzdy se vracela do prace po roce. Stridaji se ruzne s manzelem, hodne pomaha jedna babicka, ktere plati (protoze to uz je fakt uvazek) a maji chuvu. Chce to hodne organizovani, ale jde to. Na navratu do prace neni podle me nejhorsi to vsechno zorganizovat, ale detske nemoci. To chce mit poresene, zda muzes byt na HO, zda se muzete s muzem nejak prostridat, zda nechas s nemocnym ditetem chuvu... ne kazdy zamestnavatel je vstricny. 

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 08. února 2019 13:01

Tak tady se většinou píše o zaměstnavateli... "ne každý zaměstnavatel je vstřícný..."

Anebo v tom , jak má držet/nedržet místo pro ženu na MD.

Ale napadlo někoho, že "vstřícnost" zaměstnavalete znamená, že práci za onu kterou ženu musí dělat někdo jiný (a ne právě zaměstnavatel) ?  Nebo, že zatímco je jedna na MD, druhá musí být po jejím nástupu vyšoupnuta, takže dostává smlouvu na dobu určitou?

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 08. února 2019 13:11

Samantha teď s to rozsekla

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 08. února 2019 13:22

Potrefenáhusa 

To víš, já sem takovej "zastánce chudejch"... většinou straním tomu "druhému" , v zájmu objektivity.

Offline Sofi
příspěvků moje polička 08. února 2019 13:38
Reakce na Samantha:

Nebo, že zatímco je jedna na MD, druhá musí být po jejím nástupu vyšoupnuta, takže dostává smlouvu na dobu určitou?

​No ale ta druhá ví, že nastupuje na to místo jako ZÁSTUP za mateřskou. Na omezenou dobu. Mně pak přijde pěkně nefér, když se hledá způsob, jak se zbavit té původní zaměstnankyně a nechat si tam tu novou...

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 08. února 2019 13:39

Spíš bych v rámci objektivity zmínila, že ty nesmyslné smlouvy na dobu určitou jsou následkem velmi obtížné propustitelnosti i naprostých lemplů. Například v tom školství zrovna.

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 08. února 2019 13:45

Nutne zde musim odlozit! Dnes jsme byla na jednani ohledne souseda, ktery si uz podruhe nacerno postavil stavbu a podruhe nedodrzel dvoumetrovy odstup od hranice pozemku. Sloupky od plotu cca 40cm, strecha konci v urovni plotu. Myslel si, ze mu to projde jako tenkrat s domem, no bohuzel, dva ucastnici jsme s tim nesouhlasili. Takze lehke vydirani a vyhrozovani ve stylu "az budete chtit neco postavit, nepocitejte s tim, ze vam to podepisu" atd. Takhle do me jel nekolikrat. Pani ze stavebniho uradu mu oznamila, ze dostane pokutu, tak to se na nas hned obratil, jestli jsme teda spokojene a ze nam pekne dekuje. Nastesti ho hned usmernila, ze pokutu by dostal tak jako tak. Jako jsem rada, ze jsem se nenechala pos*at, ale v brzke dobe ocekavam nejakou mstu. Je to ten typ a uz mi neco v tom smyslu naznacoval. A je mi lito mati, jezdi tam na zahradku. No ty vole, ale hroznej zmetek! Porad se mi tresou ruce.

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 08. února 2019 13:45

Já si stěžuju, ale zároveň mě to trochu dojímá - že už kupuju dceři dámské XS a občas mi nosí boty. Ona to byla taková holčička ještě nedávno. 

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 08. února 2019 13:54

Sweet Potato No lemplu mozna, ale proc nedaji smlouvu tem, se kteryma jsou podle jejich slov TAK SPOKOJENI?  

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 08. února 2019 13:56

tv Tohle je fakt strašný. Já prostě nechápu, jak si někdo může dovolit černou stavbu a když už, tak si dám pozor a nedráždím sousedy...

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 08. února 2019 13:59

A stěžuju si na Dáme jídlo, mělo tu být za 75 minut a i přes urgenci čekáme už dvě a čtvrt hodiny!