Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline andulka01
12848 příspěvků moje polička 11. února 2019 19:33

Oklikou jsem dostala info, že v té minulé (podělané) práci jsem prý udělala nějaký děsný průšvih. Majitel se radil s právníkem, jestli mě může ještě zpětně zažalovat nebo co. A já si vůbec nemůžu vybavit o co mohlo jít. Já vim, že už je to jedno, ale svá selhání mám radši pod kontrolou a případně bych se i ráda bránila.
Když jsem odtamtud odcházela, nenechali mě nic předat, nic po sobě zkontrolovat, já vážně nevím co kde mohlo být špatně. Pracovala jsem pod takovým tlakem, že jsem chybu opravdu mohla udělat, ale že bych neměla vůbec žádné tušení, mi přijde divné.

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 11. února 2019 20:24

andulka01 teda sype se to na tebe slusne. Drzim palce at to ustojis

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 11. února 2019 20:30

andulka01 Teda, ty nebudes mit vubec klid. A vis co je nejhorsi, ze to muze byt uplna kravina, ale absolutni, tou oklikou nebo jednanim majitele se to nafouklo a ty ted budes akorat cela nesva a nervozni, pritom o nic nemusi jit. Tyhle situace jsou desny. Rovnou uhodit na majitele, zda je po tobe vsechno OK asi nejde, ze? Ja vubec neznam story o tve minule praci, tak nevim, jak jste se rozesli a zda lze takto naprimo jednat. 

Online viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 11. února 2019 20:32

andulka01 to je na pos.. toto, chjo:-(

Offline Lamicka
14193 příspěvků moje polička 11. února 2019 20:55

Garfie continuity Diky za podporu. Vsechny reakce tady mi pomohly. Udelala jsem dobre.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. února 2019 20:56

Kde sa to tu jedla tá zmrzlina? Tak ďakujem, zjedla som dva 100ml kelimky Haagen Dazs a estli mi bude v noci zle, tak vás prídem strašiť do sna   

Offline andulka01
12848 příspěvků moje polička 11. února 2019 20:56

rasaNori Karja viktorka_od splavu Podle posledních zpráv to vypadá, že mu to právník vymluvil, že to takto zpětně ani nelze... Ale opravdu zkusím zjistit o co přesně šlo, docházelo tam po celou dobu k hektickým a neúplným předávkám informací s kolegou, já za něj řešila průsery, pak mu zpětně předávala agendu, vůbec netuším z které doby by to mělo být. To mě na tom vytáčí nejvíc, nemám informace a za mými zády se roznáší něco, co mě může profesně i v soukromí poškodit. Prostě bych to chtěla vědět.

Bohužel to s bývalým šéfem napřímo řešit nemůžu, konec té práce byl opravdu hnusný a dostal mě do psychické krize, z které se furt nemůžu vyhrabat. Přímá konfrontace by pro mě nedopadla dobře, hroutím se jen při představě že na mě zase bude řvát.

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 11. února 2019 21:32

andulka01 Hele, to je něco, jak do toho byl zapletený i nějaký Tvůj bývalý? Že si mu ten šéf stěžoval nebo tak? No, zlom vaz, budu držet palce, ať se z toho všeho marastu rychle vyhrabeš.

Online viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 11. února 2019 21:34

andulka01 já chápu že tě to štve, ale bych do toho už nezabrušovala, fakt. to tě ještě víc rozhodí, zkus to hodit za hlavu, prostě si něco vymyslel a šlus

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 11. února 2019 21:35

andulka01 Hele, zcela od veci, muzu ti poskytnout cislo na skvelou psychoterapeutku... Fakt mi hodne pomohla.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. února 2019 21:37

andulka01 moc ti preju at uz se to preklopi....

Offline andulka01
12848 příspěvků moje polička 11. února 2019 21:45

brrr Jo, exmanžel je ten právník. Proto mi dal vědět a poslal s tím šéfa do háje. Jinak bych se to taky mohla dozvědět až z nějaký modrý obálky.

Mě už to nebaví, já vím že si za spoustu věcí můžu sama, ale fakt bych potřebovala pár měsíců normálního spokojenýho života. A to jsem si myslela před půl rokem že jsem na dně... omyl, stále ještě frčím dolů.

Offline andulka01
12848 příspěvků moje polička 11. února 2019 21:46

Solathis Děkuji, mohla bych tě poprosit o kontakt do SZ? Odhodlávám se už dlouho, je asi fakt načase.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 11. února 2019 22:16

andulka01 drzim palce, ale obecne mi ten tvuj byvaly sef prijde jako magor na svobode. i kdyby chtel po tobe nejaku skodu, tak to se resi snad jinak, nez rovnou to dat k soudu?

hlavne mu za zadnych okolnosti zadnou skodu neuznavej, i kdyby jecel sebevic, protoze pak je to hotovo. navic v pracovne-pravnich (a vlastne v zadnych) vztazich neni zadny duvod nechavat na sebe rvat.

pokud by na kontakt doslo, zkus si ho predstavit jak tlaci na mise cely rudy s trenkama na pul zerdi (rudy uz asi bude, to si predstavovat nebudes muset). to v techto situacich spolehlive zabira, jenom je potreba si na to vzpomenout a chechtat se jenom v duchu . pak mu slusne rekni, ze ty slysis dobre, takze neni nutne zvysovat hlas. 

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 11. února 2019 22:19

Mrakoplas Jen 200 ml? Amaterko 

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 11. února 2019 22:26

andulka01 Moc drzim pesti, hodila bych to za hlavu, i kdyz chapu, ze lip se radi, nez kona. Byvaly by nevedel, o co slo, abys mela klid? 

Jinak velmi chvalim rozhodnuti zavolat terapeutce.

Offline andulka01
12848 příspěvků moje polička 11. února 2019 22:30

continuity Děkuji. Už jsem to probrala s tím právníkem, poslal ho s tím do háje, takže uzavřeno. 
Takže teď mě trápí, že nevím o co přesně jde a kde přesně se ta chyba stala. Nerada za sebou nechávám binec který musí řešit ostatní.
Setkání se budu vyhýbat, nemám na to. Pracovněprávní vztah.. to právě skoro nebyl, šéf je vysoce inteligentní (se všemi klady i zápory, např. je skvělý manipulátor) a našel mou slabinu - nízké sebevědomí. A když se mě potřeboval zbavit, zapracoval na tom, zvýšení hlasu bylo součástí. A práce pod takovým tlakem u mě generovala chyby, to rozhodně nezastírám. 

Offline andulka01
12848 příspěvků moje polička 11. února 2019 22:37

Garfie Moc děkuji. S bývalým to chci ještě jednou probrat, dnes na to měl minimum času. Jako jemu se do toho taky nechce, je mezi oběma a taky neví kde je úplná pravda. Ale víceméně stál za mnou, tak aspoň nějaká dobrá zpráva.

U té terapie... po půl roce bez práce si ji asi nemůžu hned dovolit, ale jak to půjde, není zbytí, už opravdu nemůžu.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 11. února 2019 22:48

andulka01 Buď ráda, že tam už nejsi, protože to by tě zničilo úplně. Takovým lidem je potřeba se vyhýbat jak jen to jde.

Nebylo by lepší vzít práci tak nějak .. jakoukoli? A hledat dál, samozřejmě. Ale tak dlouho bez práce, to taky nabourá pořádně psychiku, člověk si přestává věřit a to sebevědomí padá dál.

Prostě vzít něco mimo tvůj vysněný obor. Však svět tou jednou prací nekončí, ne? Časem se něco objeví.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. února 2019 22:54

Garfie už padla tretia  a možno by som dala ešte ďalšiu (boli štyri v balení) ale tu našťastie zjedol priateľ