Dadoo Už něco mám, nastupuji prvního března. Není to práce snů, ale je to práce, jednání trvalo skoro dva měsíce. Dlouho jsem hledala práci v oboru, protože už tou minulou jsem udělala velký úkrok a je velmi těžké se do mého oboru (v mém věku) vracet.
A mám rozjetá ještě další dvě výběrová řízení z nichž jedno vypadá celkem nadějně. Ve čtvrtek budu vědět více.
Stěžovací vlákno
andulka01 ja vám moc drzim palce, želám nech je naozaj už len lepšie
Garfie Luna Gatita Damy, diky za podporu. Ja vim, ze se to nejak zvladne, protoze to proste jinak nejde.
Najdu si praci ve skolstvi, cimz zaplacnu vsechny starosto s veskeryma prazdninama. A bude to takovy uvazek, abych vsechno stihala sama. Deti nebudou nemocne, aby me nevylili jeste ve zkusebni dobe. Ja nebudu nemocn,a, protoze nevim, kdo by to za me delal. Plan dobry, ze?Budu si drzet palce, nic jineho mi nezbyva. Ono to vzdycky nejak dopadne, ze jo?
dočítám zpětně, takže nevím, co na dalších 7 stranách následuje, ale takhle jsem to řešila kdysi já (včetně těch dětí ve stejným ústavu) a dobrý. úvazek plnej.
andulka01 Měla bys mít zprávu :)
Jsem po obecních volbách trochu vypustila dění v naši obci a dneska jsem nestačila koukat. Demolici domku na návsi provádí firma "sponzora" vítězné strany, tentýž pán bude stavět dům služeb, mělo by se rozšiřovat sportoviště, aby tam mohly trénovat i prvoligové týmy, shodou okolností má pán vedle restauraci, penzion, atd. A všichni občané jsou spokojeni, protože to pán dělá z lásky ke svému rodišti.
Ježíš, kdy na to ti lidi příjdou, že jen lehce přišel k lizu.
Skoro jak Osvětimany ![]()
dzizisketa Pevně doufám, že u nás je to jen lokální, že pánovy kontakt sahají jen na krajské ústředí strany.
Ja si potrebuju postezovat na neco v souvislosti s moji praci, co ale nemuzu napsat verejne... takze proste jen: potrebuju potlapkat!![]()
razorblade potlapkavam, drz se
razorblade Nemůžu to slovo po..... vyslovit, jak se mi protiví, ale rozhodně soucítím ;)
razorblade som s tebou ![]()
razorblade Ja potlapkavam dvakrat, I za Pinot Noir ;-).
razorblade potlapkavam!![]()
razorblade tlapkam!
razorblade Potlapkavam!
razorblade vůbec nemám se slovem tlapkat problém a soucítím!
Já hroznej..fakt. takže razorblade lituju![]()
razorblade já taky... to zvládneš ![]()
razorblade takovydle tajnoste! Tlapineckam!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.