Krehutka
jéžiš to musím zistiť
Stěžovací vlákno
Janulik03 tak samozřejmě, já taky nehodnotím tebe, nebo kohokoliv jiného, kdo sem napsat svou zkušenost, ale hodnotím ten samotný fakt, že si to někdo dovolím jako strašný, a dále píšu, jak bych se k tomu stavěla já... nečekám od ostatních stejnou reakci...
nolita jjjo. Rozumiem.
Proste nech sa i nikto nediví že oni odídu a ja si nalejem.
Já se divím. Máš si nalít hned jak přijdou! ![]()
barbucha vidíš to ma nenapadlo, ešte by mi to vypil ![]()
Janulik03 Mám dojem,že už jsi to psala někdy dřív,že je sestra v područí a s tím se asi bojovat nedá. Aspoň myslím. Kdyby ano,ráda bych věděla,jak na to. Mám sestru v podobném postavení a tím se někdy dostáváme i my do situace,kdy přistoupíme na určitý ústupek,jinak bychom se neviděly.
Tak to s nasima nakonec vypada hodne na pohudku. Zavedu takove ty detske telefony, aby nehulakali a nakonec to nebude tak hrozny:-D. Ale vcera byla mama u me nahore a tata volal, ze prijel pojistovak, mama klasicky hulakala jak js zvykla do spodniho patra, ze prijel urcite za mnou, ze ho nezvala a at furt neotravuje, ze ma pojisteny uz I to co nema. No byl uz vevnitr, ten se tady chudak dlouho neukaze
rozarka s tým sa ťažko bojuje. Ona sa necíti v područí, je spokojná a diví sa ked niečo niekto čo len nazanačí. Príklad: Ja poviem že si chcem vymeniť okno za terasové dvere na kuchyni. Sa vytešujem a tak sa jej s tým pochválilm.
Na druhý den mi píše, že P vravel že to nemáš dobrý nápad, bude tam zima, a blablabla. Ja sa zasmejem že taku blbost si nebudem ani všímat, ona dotknuto že ale on ti nechce zle. Nebude to dobré. Nechápe prečo tomu neverím. Okno sme vymenili a je to super.
Prídu k nám, on arogantné chovanie, ona úsmev na perách a ked náhodou už by bolo toho moc, tak ho príde pohladit po ruke a zazerá po nás. No toho by bolo veľa. Už ale nie! A tiež nemožem stále kvoli nej uhýbat pred jeho chovaním. Už nie. Je mi lúto, pred chvílou som jej napísala že aby k nám nechodili cez víkend. Že sa nebudem už tvárit že mi on nevadí. Neodpisuje. Som smutná, ale už stačilo.
Karja
náhodou toto je neškodné. A uvedomila som si, že vlasne hulákam na syna na poschodí ked viem že je tam ..... Kde maju tie telefony? ![]()
rozarka Janulik03 pokud ty zenske nejsou tyrane, ale spokojene, tak fakt nevim proc do toho nejak zasahovat. na druhou stranu nechapu, jak nekdo muze akceptovat takove chovani i mimo rodinu, resp. k sirsi rodine... hlavne bych cekala ze si to vyjasni chlapi mezi sebou -pokud patriarcha neakceptuje ze zena rozhodne o vybourani okna, pak ten kdo o tom rozhodnout ma je jeji muz, ne svagr
viktorka_od splavu vieš moj muž roky rokuce bol stále preč a chodil na víkendy. Všetko som musela zariadit sama. Dohodli sme si čo a za čo, pokial išlo o väčšie peniaze, inak sama. Prerábka domu bola plne v mojej režii s robotníkmi, spolu sme len dohodli čo chceme a cez víkendy makal sám. Takže nejaké okno sme my mali dávno rozhodnuté, ja som sa jej len v rozhovore pochválila a ona prvé čo urobila to doma poreferovala. Pán má na všetko názor. Ja muža nezaťažujem blbinami typu ten(tá/to niečo povedali a chlapi celkovo nevnímaju vzťahy tak ako my. On si napríklad nejako nevšímal, že pánko si sám urobí kávu, ide tomimo jeho vnímani. Rozčulilo ho ked chcel kosačku a nenašiel ju doma.Tak si išiel pre nu s hundraním.
Lenže teraz ho mám doma. Som silnejšia.
Janulik03 :-D Hele a vidíš to, třeba to synovi taky vadí:-D. ale záleží jak často je doma, u nás je to dnes a denně vlastně. Mým rodičům to přijde normální, možná kdybych na ně taky hulákala, tak by jim to normální být přestalo.
S tim švagrem tě lituju. Kdyby to dělal někdo přímo z rodiny, sourozenec tvůj nebo tatínka, tak to je takové běžnější. Ne omluvitelné, ale běžnější. Nezávidím ti to a souhlasím, že chlapi takovéhle věci nevidí, takže chápu, že tvůj muž si prostě neřešil.
Janulik03 viktorka_od splavu Tak je člověk silnější,když za ním někdo stojí,to je jisté. Držím palce,at' to přinese žádoucí efekt. Ony si ty manipulované osoby asi samy sobě namluví,že jsou spokojené. Přitpm je to vzdělaná inteligentní ženská,žádná nanynka. Ale když budu nekompromisní já,dojde k tomu,že ji muž bude držet od rodiny dál a ona bude čím dál víc závislá na něm.
rozarka ano
Janulik03 vše dočítám na mobilu. Tohle mi přijde ještě horší. Neumím si představit, že by sem takhle chodil teda švagr. To je úplně cizí člověk. Manžel včera celý večer žertoval a řekl, že nakonec bude klid a to jsme chtěli.
Moji rodiče z toho taky mají srandu, ptotože ví, že to řeším dlouho. Mě to spíš i mrzí, ten způsob, kterým se to stalo, protože tchán je takovej az přehodnej, rozdal by se, vždycky pomůže. Tak mě mrzí, že tohle se nevyřešilo jinak.
Mutziputzi Ta asertivita byla myšlená opravdu ironicky. Myslím, že v pracovním životě s tím problém nemá, ale ve vztahu s otcem ano, protože spolu byli dlouhé roky sami a on ho sám vychoval.
Renusatko Hihihi, švagr, úplně cizí člověk. Volala jsem nedávno doktorce kvůli nějakým výsledkům a v místnosti byl zrovna bratr mého manžela, takže jsem se omezila na "Ano, děkuji, kdyby něco, tak zavolám". Večer jsem sdělovala ty výsledky manželovi a on se moc divil, že jsem s doktorkou nerozebrala, jestli můžu být znovu těhotná kvůli tomu, že byl přítomen jeho bratr ![]()
Jinak teda potkat se ve svém bytě s kýmkoli, kdo není ohlášen, byla bych na mrtvici.
Janulik03Lenže teraz ho mám doma. Som silnejšia.
![]()
Mohučanka haha telefony na gyndu
u nas v praci neeexistuje misto kde by me nikdo neslysel kdyz volam (ani pred domem, tam totiz stoji kuraci:-)) a nejlepsi kdyz se sestra chce vybavovat o duvodech objednani... (jsou tam jen v moji pracovni dobe)
Renusatko jj ja uplne rozumim ze tchan je hodny a mysli to dobre a nechape.. tam fakt nema cenu vysvetlovat, proste zabrana a vyreseny, zazvonit musi nebo nic.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.