Chápete, že sem si hodila na nohy zásuvku plnou příborů..
a ohla sem při tom zub mý hodobóžový vidličce..
Stěžovací vlákno
Ounz lepsi nez zub vlastni..![]()
Zarinya no.. :)
Ounz pokud ti tři nože a vidlička neskončily zabodnuté v noze, jsi šťastná žena!
Jiná Realita ne! ty dokážeš jednomu ulevit ![]()
Ounz žejo ![]()
Jiná Realita srandicky, ale mne jednou zustal nuz zapichuty v noze a malem jsem z toho pohledu omdlela :))
Jiná Realita jojo, hned je mi líp!
Achjo,musim jit do prace a nechce se mi.......
Zarinya Já byla včera a bylo to peklo.. A to co jsem potřebovala nutně udělat dnes dost dobře nejde, neb prší. A příští víkend mě 100% čeká taky pracovní, protože projekt na který jsem nastoupila je tak strašně zfušovaný a nepřipravený, že to snad ani hůř nejde.
andulka01 Ty máš práci? Co jsem přehlédla? Můžu gratulovat?
Mirka Ano, práci mám, ale prosím negratulovat. On to totiž taky může být pořádný průšvih, byť ne můj.
Najmuli mě do pracovní skupiny na jednoho velkého klienta s tím, že až se trochu rozkoukám, budu mít nějaké zodpovědnosti navíc. Jenže - klientovi naslibovali perfektní automatizované programy na jejichž obsluhu není potřeba tak velký tým. A ten zásadní program prostě nemají - takže ve čtyřech lidech děláme na koleni práci, která předtím plně zaměstnala sedm profíků i s vychytaným programem a systémem. Průser je to a nikdo to neřeší... i když od začátku říkáme, že to tak nepůjde, všichni jsou děsně v klidu. Ten původní systém k nám spolu se zakázkou nepřešel (moc drahý, tak jej prostě nekoupili), prý jeho programování a ladění trvalo rok a půl. A teď se tam narychlo snaží aspoň trochu něco programovat dva kluci, kteří s tím nepočítali a nemaj na to čas ani vědomosti.
Dva kolegové přešli se zakázkou, tak mají aspoň trochu rutinu a snaží se dělat maximum. Já a ten čtvrtý se zaučujem do procesů, měli jsem mít aspoň pár dní na zaškolení, ale jednak není v čem se školit, jednak na to není čas a tak prostě rovnou jedu ostrou zakázku a netuším jestli dobře nebo ne.
To, že kromě lidí ve studiu chybí i zkušený account a je tam jen dívčina co se zaučuje... to už snad úplně bez komentáře.
A já mám (narozdíl od kolegů) v osobním plánu na zkušebku závazek, že projekt bezproblémově a plynule převezmeme. Že termíny odevzdávek budou 100%. Takže něco, co nemůžu ani omylem splnit.
Na konec března si naplánuji soukromou schůzku s personalistkou, proberu to s ní, ale budu riskovat vyhazov ve zkušebce.
Včera jsem odcházela s pekelnou bolestí hlavy, totálně vyšťavená a demoralizovaná. Práci si hledám nadále.
andulka01 To je mi líto, už by sis zasloužila dobrou práci a trochu klidu. Sleduju tu Tvoji anabázi dlouho, jak jsi psala, že čím víc práce, tím větší tlak, tím větší únava, tím víc chyb a pořád dokola ... máme to práci podobně.
Tohle nevypadá jako pohádka s dobrým koncem, cos popsala, tam projektové řízení řádně zahaprovalo. Nemáš obavu, že si tím nějak pokazíš pověst? Psalas, že jste malá pracovní komunita a znáte se. Ono vysvětlovat někomu, že to byl průšvih od počátku a nedalo se to zvládnout ...
Mirka Jo, to je další rovina... být součástí projektu co možná půjde do kytek. Už tak to není práce, kterou bych se úplně chlubila. Udělám maximum aby to nějak šlo, vzdávat to nechci, ale jsem opravdu velmi zklamaná tím jak MOC je to nepřipravené.
andulka01 Tak ať to dobře dopadne.
Mirka Díky moc
andulka01 ach jo, to skutecne nevypada jako dreamjob. Asi bych si polozila otazku, jestli je tento nedobre vedeny projekt jen vyjimka, ci zda ta firma pracuje takto neprofesionalne vzdy. Pokud by to byla ta prvni varianta, mohla by to byt sance. A pokud by to byla ta druha varianta- tak tam bych se bala, ze z toho casem vyplesatim a zakonite to jednou neustojim. A co se tyce te personalistky - tak z moji zkusenosti zpravidla nemaji šajn, o co v te praci věcně jde.nemusel by byt problem ten "zavazek" preformulovat.
andulka01 souhlasím s Gatitou, zvážila bych to, cedit krev za něco co se ti ani nelíbí a nemá perspektivu.. to nezní dobře.
Gatita firma sama o sobě má dobrou pověst a pěkné výsledky. Lidi tam vypadaj celkem spokojeně a nevšimla jsem si, že by byli v práci dlouho nebo nějak šíleli. Hodně doufám, že jsme výjimka, že programátoři to začnou brát vážně a zamakaj na tom. A že naberou aspoň jednoho člověka navíc.
viktorka_od splavu Už si nemůžu dovolit být bez práce, nemám vůbec nic - finanční polštář se rozpustil, nemám domov, partnera, před přáteli se za svou situaci stydím, nejbližší rodinu nechci otravovat déle než je nutné. Tahle práce je v současnosti to jediné, co zatím mám. Takže prostě musím zabrat a doufat že to dáme. Když se poštěstí a osloví mě z jiné firmy, bránit se nebudu, ovšem po zkušenostech z uplynulého půlroku si nedělám iluze.
Nemáš se vůbec za co stydět. Děláš, co můžeš, jako všichni ostatní.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.