Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 08. března 2019 19:51

Chápete, že sem si hodila na nohy zásuvku plnou příborů..  a ohla sem při tom zub mý hodobóžový vidličce..

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 08. března 2019 20:05

Ounz lepsi nez zub vlastni..

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 08. března 2019 20:33

Zarinya no.. :)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. března 2019 21:28

Ounz pokud ti tři nože a vidlička neskončily zabodnuté v noze, jsi šťastná žena!

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 08. března 2019 21:31

Jiná Realita ne! ty dokážeš jednomu ulevit 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. března 2019 21:33

Ounz žejo 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 08. března 2019 21:34

Jiná Realita srandicky, ale mne jednou zustal nuz zapichuty v noze a malem jsem z toho pohledu omdlela :))

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 08. března 2019 21:34

Jiná Realita jojo, hned je mi líp! 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 10. března 2019 10:04

Achjo,musim jit do prace a nechce se mi.......

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 10. března 2019 10:25

Zarinya Já byla včera a bylo to peklo.. A to co jsem potřebovala nutně udělat dnes dost dobře nejde, neb prší. A příští víkend mě 100% čeká taky pracovní, protože projekt na který jsem nastoupila je tak strašně zfušovaný a nepřipravený, že to snad ani hůř nejde.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 10. března 2019 10:28

andulka01 Ty máš práci? Co jsem přehlédla? Můžu gratulovat?

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 10. března 2019 10:51

Mirka Ano, práci mám, ale prosím negratulovat. On to totiž taky může být pořádný průšvih, byť ne můj.

Najmuli mě do pracovní skupiny na jednoho velkého klienta s tím, že až se trochu rozkoukám, budu mít nějaké zodpovědnosti navíc. Jenže - klientovi naslibovali perfektní automatizované programy na jejichž obsluhu není potřeba tak velký tým. A ten zásadní program prostě nemají - takže ve čtyřech lidech děláme na koleni práci, která předtím plně zaměstnala sedm profíků i s vychytaným programem a systémem. Průser je to a nikdo to neřeší... i když od začátku říkáme, že to tak nepůjde, všichni jsou děsně v klidu. Ten původní systém k nám spolu se zakázkou nepřešel (moc drahý, tak jej prostě nekoupili), prý jeho programování a ladění trvalo rok a půl. A teď se tam narychlo snaží aspoň trochu něco programovat dva kluci, kteří s tím nepočítali a nemaj na to čas ani vědomosti.

Dva kolegové přešli se zakázkou, tak mají aspoň trochu rutinu a snaží se dělat maximum. Já a ten čtvrtý se zaučujem do procesů, měli jsem mít aspoň pár dní na zaškolení, ale jednak není v čem se školit, jednak na to není čas a tak prostě rovnou jedu ostrou zakázku a netuším jestli dobře nebo ne.

To, že kromě lidí ve studiu chybí i zkušený account a je tam jen dívčina co se zaučuje... to už snad úplně bez komentáře.

A já mám (narozdíl od kolegů) v osobním plánu na zkušebku závazek, že projekt bezproblémově a plynule převezmeme. Že termíny odevzdávek budou 100%. Takže něco, co nemůžu ani omylem splnit.
Na konec března si naplánuji soukromou schůzku s personalistkou, proberu to s ní, ale budu riskovat vyhazov ve zkušebce.

Včera jsem odcházela s pekelnou bolestí hlavy, totálně vyšťavená a demoralizovaná. Práci si hledám nadále.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 10. března 2019 10:59

andulka01 To je mi líto, už by sis zasloužila dobrou práci a  trochu klidu. Sleduju tu Tvoji anabázi dlouho, jak jsi psala, že čím víc práce, tím větší tlak, tím větší únava, tím víc chyb a pořád dokola ... máme to práci podobně.

Tohle nevypadá jako pohádka s dobrým koncem, cos popsala, tam projektové řízení řádně zahaprovalo. Nemáš obavu, že si tím nějak pokazíš pověst? Psalas, že jste malá pracovní komunita a znáte se. Ono vysvětlovat někomu, že to byl průšvih od počátku a nedalo se to zvládnout ...

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 10. března 2019 11:14

Mirka Jo, to je další rovina... být součástí projektu co možná půjde do kytek. Už tak to není práce, kterou bych se úplně chlubila. Udělám maximum aby to nějak šlo, vzdávat to nechci, ale jsem opravdu velmi zklamaná tím jak MOC  je to nepřipravené. 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 10. března 2019 11:26

andulka01 Tak ať to dobře dopadne.

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 10. března 2019 11:29

Mirka Díky moc

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 10. března 2019 14:33

andulka01 ach jo, to skutecne nevypada jako dreamjob. Asi bych si polozila otazku, jestli je tento nedobre vedeny projekt jen vyjimka, ci zda ta firma pracuje takto neprofesionalne vzdy. Pokud by to byla ta prvni varianta, mohla by to byt sance. A pokud by to byla ta druha varianta- tak tam bych se bala, ze z toho casem vyplesatim a zakonite to jednou neustojim. A co se tyce te personalistky - tak z moji zkusenosti zpravidla nemaji šajn, o co v te praci věcně jde.nemusel by byt problem ten "zavazek" preformulovat. 

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 10. března 2019 14:35

andulka01 souhlasím s Gatitou, zvážila bych to, cedit krev za něco co se ti ani nelíbí a nemá perspektivu..  to nezní dobře.

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 10. března 2019 17:31

Gatita firma sama o sobě má dobrou pověst a pěkné výsledky. Lidi tam vypadaj celkem spokojeně a nevšimla jsem si, že by byli v práci dlouho nebo nějak šíleli. Hodně doufám, že jsme výjimka, že programátoři to začnou brát vážně a zamakaj na tom. A že naberou aspoň jednoho člověka navíc.

viktorka_od splavu Už si nemůžu dovolit být bez práce, nemám vůbec nic - finanční polštář se rozpustil, nemám domov, partnera, před přáteli se za svou situaci stydím, nejbližší rodinu nechci otravovat déle než je nutné. Tahle práce je v současnosti to jediné, co zatím mám. Takže prostě musím zabrat a doufat že to dáme. Když se poštěstí a osloví mě z jiné firmy, bránit se nebudu, ovšem po zkušenostech z uplynulého půlroku si nedělám iluze.

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 10. března 2019 17:38

andulka01 

Nemáš se vůbec za co stydět. Děláš, co můžeš, jako všichni ostatní.