Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 10. března 2019 19:55

andulka01 pokud je firma dobrá tak to jo, no ale nepoť krev za každou cenu.. zjevně teda tomu projektu vedení moc nevěří, když do toho nedávají moc úsilí/peněz

a není se zač stydět a jednoho dne se to prostě otočí, to je jistá věc

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. března 2019 11:24

dnes jsem skoro nespala.

to, co se dělo venku, jsem ještě za celý život nezažila. byla jsem si jistá, že do rána nevydrží střecha. kupodivu nakonec i komín vydržel, jen se ho zase kus oddrolilo. 

dvakrát jsem se stěhovala do "bezpečnějších" částí domu, protože jsem měla strach spát v podkroví  ale s ohledem na hluk, meluzínu a třesoucí se zdi se tam stejně spát nedalo, ani kdybych byla hrdinná. plechy rachotily, po střeše se kutálely kusy komína  kolem oken létaly větve.

a největší divnost na tom je, že vůbec nevypnuli proud. šel celou noc. přestože se lidem kácely skleníky, létaly popelnice a padaly stromy.

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 11. března 2019 11:27

Jiná Realita odkud jsi..teda aspon kraj, jestli se můžu zeptat? Jinak teda hustý

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 11. března 2019 11:37

Jiná Realita To s tím asi nemá nic společného, ne? Proud se při takovém větru podle mě vypíná jen při poruše, třeba když u vás spadnou větve na dráty a tak...

stes já jsem olomoucký a taky jsem teda v noci moc nenaspala, krajští hasiči jeli online zpravodajství někdo do tří do rána, to snad nepamatuju! 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. března 2019 11:53

Garfie no právě, a kdy nejvíc padají stromy na dráty?  případně se rovnou kácí celé vysoké napětí, protože co u nás řádilo, to byl uragán.

u nás dřív vypínali proud při každé bouřce. poslední dobou se značně vylepšili.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. března 2019 11:55

stes zlínský kraj, cca 650 m.n.m. neumím si představit, jak to vypadalo na sněžce.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. března 2019 11:57

jo, a nejlepší na tom je, že za to určitě můžu já, protože jsem si ještě v devět večer kacířsky pomyslela, že kde jako mají ten strašlivý vítr, před kterým celý den zesilují varování  kolem desáté to začalo, a pak to jen sílilo. nejhorší mi to přišlo kolem druhé ranní.

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 11. března 2019 12:07

Jiná Realita No u nás taký vietor, že dcére v izbe dvakrát vyrazilo starostlivo zatvorené dvere na balkón (a zatváral ich muž, takže boli určite zavreté dôkladne). A ako máme podkrovný byt, tak celá strecha tak hučala, hlavne odkvapy, že sa deti báli, hoci sú normálne na zvuky vetra zvyknuté.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. března 2019 12:14

slniecko nám to taky otvíralo jedny dveře! musela jsem je nakonec zamknout. klika tedy není úplně v pořádku, ale vítr je fakt ještě nikdy neotevřel.

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 11. března 2019 12:20

Jiná Realita naSnezce v sobotu takhle. Muz rikal, ze neco takoveho nepamatuje, misty dokonce museli sednou na zadet, aby je neodneslo. Chteli na Lucni a vubec to po hrebeni nedali.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. března 2019 12:44

continuity já si pamatuju, jak jsem byla v dolomitech, a jednu chvíli na túře foukalo tak, že jsem se musela držet šutru, protože jsem měla strach, že mě to odvane! zrovna jsem byli nad hodně strmým svahem pokrytým velmi hrubým štěrkem, no nic moc zážitek teda.

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 11. března 2019 12:48

To já zažila jednou v Japosku, že mi opravdu a doslova vlála devítiletá dcera, držela jsem ji za ruku (já se držela sloupu) a ona byla určitě takových 20 cm nad zemí, hrozný to bylo! 

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 11. března 2019 12:49

Garfie Zrovna se vracíme z víkendu na Olomoucku, v noci to byl masakr. Spali jsme u ségry v podkroví, šílený hukot, pořád jsem čekala, že se najednou odklopí střecha. Dítě se navíc hodně bálo, tak mi spalo omotané kolem krku... Bez proudu jsou tam teda doteď.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. března 2019 12:49

Garfie 

Offline Maureen
příspěvků moje polička 11. března 2019 12:58
Reakce na Jiná Realita:

jo, a nejlepší na tom je, že za to určitě můžu já, protože jsem si ještě v devět večer kacířsky pomyslela, že kde jako mají ten strašlivý vítr, před kterým celý den zesilují varování  kolem desáté to začalo, a pak to jen sílilo. nejhorší mi to přišlo kolem druhé ranní.

​jeeee...a já si myslela,ze za to můžu já...večer jsem si říkala:...kecy kecy meteorologové..kde je ten vítr???

no a ráno jsem se způsobně plazila za kamionem,který ovšem svědomitě dával směrovky,ze objíždí spadlé stromy a větve na silnici a dík tedy za něj

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 11. března 2019 13:29

Garfie to je hotova nocni mura!

Jinak si musim postezovat na dnesniho povalovace a opirace v metru. Takove to, jak se nemate za co chytit, protoze se typek nonsalantne opira o tyc celymi zady. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 11. března 2019 13:30

Gatita Nebyla jsem to já? Se štítim, tak se taky opírám.

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 11. března 2019 13:36

Garfie Hu!

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 11. března 2019 13:40

Mutziputzi no jestli jsi umolousany chlapek v sustakove bunde, tak vyloucene to neni.

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 11. března 2019 13:47

Gatita JJ, taky se mi slečna takto opřela (Mutzi to nebyla, tato byl aurostlá) a vůbec jí nevadilo, že si zpod ní vykrucuju ruku. Vůbec, jak často jezdím MHD, lidi mě dost štvou. Ale já je asi někdy taky... Už aby se změnil čas na letní abych jezdila z práce za světla a kolo to jistí - budu štvát řidiče :-)