A já si zrovna říkala, že bych si mohla koupit lítačku... Tak nic, když to tady čtu, už to bez ní doklepu ![]()
Stěžovací vlákno
Kokoska divila by ses, ale casto nestaci a jeste muzes dostat sprda. ja teda moc nejezdim, ale kdysi kdyz jsem jeste k tomu vypadala jak decko, to bylo tedy peklo. tebe si mozna sprdnout uz nikdo netroufa:-)
999 Já jsem si jí právě koupila a řádim tam holkám, stojim nalevo, utíkam a pak se zastavim, furt se motam a přísaham, přijdu si jak postižená, že z pěti pokusů tejdně vylézt na Můstku tim východem kterym chci, jezdim tam už víc jak rok, se mi to povede tak 2x!
Mutziputzi Moje úspěšnost vystoupit na Můstku do Provaznické rovná se nula
.
viktorka_od splavu Ale byla jsem i mladá, pravda, je to dávno. A najezdila jsem se MHD, jeje, i s kocarem. A fakt si nevzpominam, ze by mi nekdy nekdo vynadal. Kdyz neuhnul, proste jsem to zopakovala hlasiteji a min prijemnym tónem, ale problémy jsem nikdy neměla.
999 Tam je prostě bludnej kořen, to neni možný![]()
Kokoska pochopi. A ti, co si sedli na prazdnou dvousedacku na kraj do ulicky, pak utrpne srazi kolena a zatahnou bricho, abych se pres ne mohla se svou megakabelou a naditou taskou z billy bezkontaktne dopracovat k okenku.
A jo, jsem stezovac. Vpodstate jsem se vdala a porodila si dite jen proto, abych KONECNE mohla nasadit ten mucednicky vyraz, nosit tasky s nakupem do metra a stezovat si na to:)
Gatita No tak je všechno v pořádku, ne? KONEČNĚ ![]()
Kokoska no tak to gratuluju. mne se stalo kolikrat i ze mi na slusnou prosbu odpovedeli ze ne, s kocarem nepomuzou. uvolneni sedadla presne jak pise Gatita. jednou mozna i vickrat me nejaka blazniva baba dokonce v poloprazdne saline vyhodila ze sedacky s tim, ze si chce proste sednout tam co sedim ja..atp..
Stěžuju si na vlastní blbost. Asi po pěti letech jednou zapomenu zkontrolovat obsah všech kapes u prádla před tím, než ho hodím do pračky a samozřejmě v ní byly hned dva papírové kapesníky![]()
![]()
.
Kokoska mnooo, jak se to vezme. Vzdycky se da najit nejaka moucha. Kdybych ty deti mela dve, znelo by to udernejc...mohla bych si stezovat, jak mi ty deti davaj zabrat, delaj bordel a maj furt rymu...v tom singularu to tak nevyzni.
Gatita dve deti jsou vyborne. Jedno dite se totiz samo se sebou nepopere a nezhada. A nejlip, kdyz se zacnou navzajem vychovavat a u toho na sebe rvou jak ted u nas ![]()
Gatita tak třeba nechtěji sedět u okénkaa z téhož důvodu, jako ty :-) konrétně toto mi přijde celkem pochopitelné...
a celkově to tu dramatizujete :-) jasně, že se každý den vyskytne nějaký ňouma, ale nic, nad čím je potřeba se čílit déle než tu vteřinu, co se to děje...
wendulka teď ti to už nepomůže, ale víš že zewa dělá kapesníky co se nerozpadnou? A určitě i jiný značky..
nolita no tak motivu muze byt cela rada;) ja jen ze je to casty vzorec a stejne me to vzdycky zarazi.
Ale uznavam, ze uz by to chtelo prohlasit tema za vycerpane.
Jiná Realita hlásím, že my české švýcarsko jsme ještě teď bez el. Popadany stromy taky.
Tak Betty tam jedu nekam na vikend, sup sup nahazovat!![]()
Ounz Jj, kupují papírové kapesníky v DM, taky vydrží praní.
Ounz Vím. Zewa nebo Kleenex. Já je tenkrát po tom, co se mi to stalo, nějakou dobu kupovala, ale pak jsem usnula na vavřínech a věřila, že už nezapomenu a v rámci úspory času je začala kupovat v Lidlu, no
.
wendulka zabila bych toho, kdo vymyslel kapsičky na pánskych košilích. VŽDYCKY když je zapomenu projet, je tam nějakej papír. Ani se nemusí rozprskat do pračky, ale jak blbě se to pak z ty kapsy doluje ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.