Kokoska mu to tam nechte...![]()
Stěžovací vlákno
Kokoska jj,takovych sem vyprala nespocet a jednou vyherni los.....
to tedy muz trochu nadaval.![]()
Zarinya v jeho kapse? ![]()
Potrefenáhusa no,ja to tu nechci zas rozebirat,ale my doma nehrajem na kazdej sam.![]()
Zarinya šiš, my taky ne, ale když někdo hodí oblečení do prádla, tak si ty kapsy může sám prohlídnout, ne?
Potrefenáhusa jo,to mas pravdu a i to dela,tak na jeho obranu nebylo to v kosi na pradlo.:-)
Potřebovala jsem vyměnit folii na mobilu za něco lepšího, tak jsem se vydala do Mobilpohotovosti. Že v prodejně ve Spálené jim skla došla a tak jsem šla na Anděl, mi nevadí. Ale když jsem po technikovi chtěla, ať mi tam to sklo rovnou lípne, že jemu to určitě jde líp než mě, tak prý to teda udělá, ale normálně prý takové věci nedělají! Než mi to tam zprocesoval, tak k sousední přepážce přišel mladý muž ve špinavých montérkách, očividně rovnou někde z práce, že mu spadl mobil, ten starý tlačítkový, a rozbil se mu displej, jinak ale funguje. Tak jestli buď mu můžou přetáhnout kontakty do druhého mobilu, co měl s sebou, nebo vyměnit displej. Tak ani jedno taky nedělají a technik ani neporadil, kde by něco takového uměli. V krámě s názvem MOBILPOHOTOVOST! Tak jsem pak koukla na web a tam samozřejmě inzerují jak výměnu displeje na počkání, tak i přetahování kontaktů.
Takže celkem vzato, MHD by byl super způsob cestování po městě, kdyby tam nebyli lidi
![]()
Takže celkem vzato, MHD by byl super způsob cestování po městě, kdyby tam nebyli lidi
![]()
Už tu bylo, když si v tramvaji sedící za vámi rozloží na vaší hlavě noviny?
Marbuša ne :-) a když vám usíná na rameni? nebo vám za krkem kašle či zívá s otevřenou hubou?
stes "za krkem kašle" - to nesnáším, to si i povytáhnu límec nebo šálu nebo se vůbec celá jakoby zachumlám
na rameni mi zatím nikdo neusnul :-)
Magráta no mně jo, ne, že by vyloženě spal, ale klimbal a padala mu na mě hlava, taky docela nepříjemný
stes Nebo slečna sedící přede nou si přehodí vlasy nad mé nohy a pročesává.. a ty vlasy padají mně na nohy. Brrr, nesnáším vypadlé vlasy, i svoje, natož cizí.
Hromada lidí se chová jako čuně v MHD, to je rovnou špatně, ale mě fakt v poslední době vytáčej ti nepozorní a sobečtí.
A přiznám se, dneska jsem jela po dlouhý době metrem a totálně jsem se ztratila na Florenci. Takže jsem asi taky někomu zastavila před krokem, ale rozhodně ne ve dveřích nebo na schodech.
Kdo to tu psal o HD slaný karamel
? ... ani večeři jsem včera nemula mít![]()
andulka01 minulej tejden ve vlaku naproti mě jedna pani jedla dost prasecky bagetu, měla drobky až na čele, ta druhá vedle ní si pilovala nehty. Ta první se pak docela polila kafem, ta druhá během cesty nahodila celej makeup (narozdíl od těch zbytků nehtů to není aspoň nechutný)
Potrefenáhusa tak to už je ale silné kafe, takhle všechno najednou teda ...
Ounz No voni na těch 4vrstvych z Lidlu sice píšou soft and strong, ale fakt z nich nezůstala ani mrt
.
Magráta Já jsem se tak kdysi seznámila se svým přítelem
. Na rameni jsem mu ovšem v dálkovém autobuse usnula já.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.