Potrefenáhusa jojo.. Jezeni ve vlaku kde lidi sedí naproti sobe.. To je velkej estetickej zazitek.
Stěžovací vlákno
dzizisketa takovyhle zamestnance bych triskala
andulka01 taky znám a vadi mi to teda velmi
Vedle mě se jednou narvala extra tlustá ženská. Kdybych si nezapřela loket, tak mě rozmázla o okýnko. Blbý měla, že když už se po těch 5 minutách různeho vrtění usadila, akorát jsem vystupovala. Přitom ten trolejbus byl poloprázdný, mohla si klidně sednout na volnou dvousedačku. ![]()
Na me si jednou vylozene "ustlal" jeden pan v autobuse. Slozil si obe ruce pod licko a lehl si mi na rameno, stejne jako ja si vecer leham na polstar.
Vzala jsem to s humorem, ale chudak se mi strasne omlouval.![]()
chtěla jsem si prodloužit licenci Avastu, a po zaplacení jsem zjistila, že změnili politiku. Bez jakéhokoli upozornění mi založili zákaznický účet, s automatickým prodlužováním licence. A uložili si číslo mojí platební karty - bez mého souhlasu.
Automatické prodlužování jsem vypnula, ale číslo karty smazat nešlo. Píšu na podporu, žádám je o smazání čísla karty. Odpověď: to my nemůžeme, my ho nemáme, obraťte se na našeho prodejce. WTF? No ale co, jsem zvědavá, co na to prodejce, tak píšu další mail (prodejce btw. komunikuje pouze v AJ), smažte prosím moje číslo karty ze s vé db. Odpověď: objednávku jsme zrušili, peníze vám refundujeme.
Tak nevím, jsem blbá já, nebo oni?
SunEclipse No samozřejmě oni. Ty nemůžeš být blbá už z podstaty ![]()
![]()
wendulka no, vony to musej bejt ty s tou bavlnou asi? Já jinak kupuju ty dm, ale teď nějak nemám dm cestou no..
Přestali mi dávat Sex ve městě. Bez Večerníčku neusnu ![]()
Magráta Já jsem se tak kdysi seznámila se svým přítelem
. Na rameni jsem mu ovšem v dálkovém autobuse usnula já.
Taky jsem se takhle seznamila se svym nekdejsim pritelem ![]()
Magráta Já jsem se tak kdysi seznámila se svým přítelem
. Na rameni jsem mu ovšem v dálkovém autobuse usnula já.
tak to je dobrý ![]()
No,konecne,uplne mi to udelalo radost,protoze uz sem dostavala alergii.....a jo vim da se prepnout,ale mam sve duvody,proc tenhle kanal.
tv
to jsou historky jak z Bakalářů!
Si postěžuju... Připadá vám normální jít s několikaměsíčním dítětem na večerní divadelní přestavení? Sice neřvalo, ale docela si povídalo. No muselo mít jistě hluboký kulturní zážitek. Dost mě to otrávilo teda...(ale začínám bejt ve věku zlostnejch stařen :-) )
Vilemina me spis prekvapuje ze ho tam pustili. stezovala bych si.
Vilemina
Ale co se divím, nedávno jsem zahlídla na internetu dotaz, jestli je OK jít s čtyřměsíčním děckem na maturitní ples. A docela dost odpovědí bylo, že jako proč ne ![]()
Vilemina hrozne me zajima, co to bylo za predstaveni
Pinot Noir tak pokud se ptala maturantka..
jinak na plese to myslim muze vadit jen tomu decku, vetsinou byva kraval takze to bych naopak neresila vubec, to je vec rodicu
Pinot Noir na ples, to je ještě vyšší level teda :-) a viktorka_od splavu no, když já si postěžuju jen tady, jinak mi to moc nejde...
Vilemina Ne, normální to není. Jenže v dnešní době určitá sorta matek (v tomhle případě) nabyla přesvědčení, že jejich dítě je všude vítáno
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.