Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Tak Betty
6143 příspěvků moje polička 12. května 2019 19:20
Reakce na 999:

Solathis Včera se vdávala moje známá, a když jí padesátý člověk řekl, že jim prší štěstí, tak ho poslala do prdele....

​se jí nedivím, tohle je příšernej slovní obrat v takový situaci. A nikoho nenapadne nic jinýho.

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 12. května 2019 20:14

Tak Betty vono taky co

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 12. května 2019 20:21

Potrefenáhusa držet hubu a krok..

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 12. května 2019 20:27

Na druhou stranu si umím představit, že nevěsta, které lije, bude kapku roztrpčená, když jí tuhle útěchu vůbec nikdo neřekne.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 12. května 2019 21:19

999 Mně furt říkali, zima je blbá, až bude jaro, teplo a sluníčko, tak to pomůže uzdravení, a když mi to řekl asi 10. člověk, chtělo se mi vraždit

Nevěstu chápu, taky mi na svatbě pršelo. Svatebčani byli pobaveni, když jsem se objevila v péřovce přes šaty šla dolů až těsně před obřadem.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 13. května 2019 11:08

Strasne me vytaci kamaradka, ktera posledni dva roky vzdycky vsechno zazdi. Rusi ucast na domluvenych akcich na posledni chvili, protoze "to nedava" a my ostatni pak musime prekopavat plany. Vzdycky zapomene, ze ma neco zaridit, i kdyz se predtim sama nabidla. Kdyby nebylo jine kamaradky, tak uplne zazdi rozlucku se svobodou nasi kamaradky. Proc to ty lidi nereknou hned, ze nechteji nebo nemaji cas? 

Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 13. května 2019 11:34

Lamicka 

Máme taky takovou jednu z party kamarádek a prostě jsme s ní přestaly počítat. Pozvánku na akci vždy pošleme a když to náhodou vyjde, tak jsme přijemně překvapené.  

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. května 2019 12:07

když máte 9m2 kuchyně a stejně tam nemůžete narvat všecko, co potřebujete

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 13. května 2019 12:13

Samantha to by slo, ale ona ucast vzdycky potvrdi a pak nedorazi. Tu rozlucku mela organizovat ona, protoze je svedkyne. My vsechny zijeme v tom, ze je vse zarizeno, protoze nam to dokonce potvrdila, a ono ne :( 

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 13. května 2019 12:15

Jiná Realita 9m2 moc neni, ne?

Offline RoSa
10177 příspěvků moje polička 13. května 2019 12:16

Jiná Realita to není moc ale, nedivím se

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. května 2019 12:19

Potrefenáhusa RoSa 

mně se to vždycky zdálo být hrozně moc a teď jsem strávila celý víkend nad ikea plánovačem :D

a vždycky už jako jo, a teď...sakra, utěrky jsem zapomněla, kam budu dávat utěrky? a příslušenství k robotu...a kuchařky, přece se nebudou nosit ze sklepa jde o to, že teď je hrozně věcí navalených ve skříni v obýváku, ale ta do budoucna nebude, protože místo ní budou krbová kamna.

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 13. května 2019 13:03

Jiná Realita Tech 9m2 není myšlená místnost?

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 13. května 2019 13:09

Jiná Realita nemuzes to poslat tomu architektovi? oni vetsiou umi dobre poskladat i ty kuchyne (i kdyz nekdy je potreba je drzet, aby to bylo prakticke pro tebe).

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. května 2019 13:17

Lamicka můžu, ale nejdřív mu musím aspoň trochu dát plochu, to právě chtěl.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. května 2019 13:23

mám na vás ještě dotaz a již budu prudit jen v designovém vláknu, ale když jsem to nakousla tady...

myslíte, že cca 2.1m jako vzdálenost mezi protilehlými částmi linky je moc? jinak by to bylo snadný, cca nějak takhle a mám to (děr si nevšímejte, neumím je zakrýt lištou a chybí digestoř), jenže...ty dva metry. doporučuje se min. 1.2, ideální je podle mě tak 1.5-1.7, ale přes dva metry, to bude podle mě asi působit blbě a navíc se člověk nachodí.

tohle by bylo ideální, hlavní pracovní plocha u okna, dřez tam, kde je teď odpad, špajzová police a lednice u vstupu.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 13. května 2019 13:25

Jiná Realita aha, ja myslela, ze tu plochu uz mas pevne danou. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. května 2019 13:30

Lamicka ne ještě úplně, můžu udělat malé ústupky sem nebo tam, ale bohužel vždycky na blbém místě, které toho stejně moc nevyřeší. hlavním problémem je, že místnost je čtvercová, ale ne dost velká, tudíž mi pořád uprostřed zbývá ta velká plocha, ale přitom malá na nějaký účelný ostrůvek. mohla bych na té otevřené straně směrem k divákovi udělat polopříčku, ale jen polo-, protože jinak bych hodně zatemnila již tak temnou místnost, a tím bych toho moc nevyřešila, protože bych pak musela dát lednici i špajzopolici na mikrovlnku do rohu k oknu, a přišla bych o všechny spodní úložné prostory krom dvou rohových, což jsou ty nejhorší ze všech (rovné spodní by byly: myčka, trouba, spodek pod dřezem na odpad, dvě rohové a už skoro nic).

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 13. května 2019 13:38

Jiná Realita hele, mně osobně přijde, že ideální prostor, pokud se nenavrhuje zfleku pro tu danou příležitost, není prostě nikdy. nijak přehnaný mi to na ty kroky nepřijde

ostruvek je nahovno, nahovno, v malý čtvercový kuchyni, nenávidim ho ze všeho nejvíc, furt ho musim obcházet)

von ti to namaluje, jen je dobrý vědět, co bys ráda (a co fakt nerada)- kolegyni jeden expert třeba navrhnul všechny úložný prostory do výšky a ona špatně chodí a nevyleze ani na stoličku

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 13. května 2019 13:39

Jiná Realita my jsme si do rohove skříňky pořídili takové zařízení, dvě police zhruba ve tvaru ležaté osmičky, jsou nad sebou na nějaké svislé ose a dají se celé "vytočit" ven. LeMans se to jmenuje. Vejdou se mi tam dva obyčejné hrnce, jeden na těstoviny, rýžovar, tři pánve, zapékací mísa a nějaké cedníky. A za to nastojato ještě vál. Taky máme malou linku...