Ja vim, ze jste si s ,,kamaradkou,, blizke, urcite ji to po par odchodech a nezajmu prejde a bude to zase v cajku;-)
Stěžovací vlákno
Fňuky fňuk, skuhry skuhry. Jsem si ty birkeny nakonec nekoupila!
Hnala jsem tam natěšená... a voni maj ňákej divnej "střih", je to moc do vnitřní strany vytočený... Jsem tam strčila hnátu a na tý straně u palce zbejvalo eště spousta místa směrem "dovnitř"... vypadalo to příšerně, jak když v nich mam nohu úplně nakřivo.
Takhle to vypadalo:

Mayari jsou střižený podobně, ale ty mi kupodivu padnou dobře. Tohle teda nešlo ![]()
barbucha mozna by to chtelo tu uzsi verzi, pokud v tomhle typu existuje.
Kokoska To je asi spolehlivý,demonstrovat lhostjnost. A přitom to vypadá tak vstřícně,dát ji k dispozici možnost všechno zkusit. ![]()
Já ti nevim. Nohu mám širokou právě až až (u většiny bot s tím mám naopak problém, že jsou mi úzký)... napadlo mě, že jak u těch mayari je očko co ten palec drží na správným místě, tak možná proto mi vyhovujou, a jiný asi mít nemůžu. Zkoušela jsem si i ty milano, a ty mi taky "neslušely". Holt člověk asi nemůže mít všecko...
barbucha ja birky mit nemuzu vubec, nejak se s moji nohou nepotkavaj.
Moji letosni neoblibenejsi neveste prsi. Tak snad ji aspon prsi stesti...
Solathis cim je nejoblibenejsi?:-)
Zarinya tipuji: je pekna, ma poddajne vlasy, dobre plati a nestezuje si?
Gatita Hlavne je strasne mila, vdecna pritom bojovnice. Vlasy ma delsi mikado, ani ne uplne na ramena. Mela za sebou strasne spatnou zkusenost s kadernici, prisla ke mne s tim, ze si prala byt krasna a je ji jasne, ze to nepujde. Dneska se mi rozplakala stestim, kdyz se videla v zrcadle. Dokazala jsem ji, ze krasna je.
Rozlučka po 13 letech, akorát se bojím, že takové držáky už neseženu. ![]()

brrr já mám jedny dvacetileté :D
Jiná Realita Já je poslední 4 roky používám do práce, takže v nich jsem téměř denně. Chvíli jsem uvažovala, že si je dám znovu podrazit, ale postupně se rozpadají už všude, nejen ty podrážky.
Solathis tak to je fajn!
brrr To jsou Grisport? Ja si je nedavno koupila a desne me tlaci v te vrchni casti, kde jsou vypolstrovane a neni kuze. Zacinam pochybovat, ze je rozchodim.
brrr Rip
nonemy Ne, Hanwag Alaska. Naprosto úžasné papučky, jazyk je kožený celý. Původně vypadaly takhle (akorát v zelené)

brrr Jsou hodne podobne. Ty Tve jsou kozene cele, coz je lepsi.
Solathis Včera se vdávala moje známá, a když jí padesátý člověk řekl, že jim prší štěstí, tak ho poslala do prdele...
.
999 Ja tim utesovala nevestu kdyz jsem s prvnima kapkama prijela, nastesti vsechno krome obradu bylo pod strechou a na ten a 10 minut foceni zrovna neprselo, tak to dobre dopadlo
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.