Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 10. května 2019 12:30

Janulik03 Taky si se sestrou občas oblečení vyměníme, taky jsem dost zhubla, ale že bych každé setkání zkoušela její hadry nebo boty? No to si neumim představit. Asi bych se už ozvala, že je ti to nepříjemné a vyrazila s ní na nákupy. A nic zlého v tobě není, dvakrát týdně ten samý scénář tolik ohledů nezasluhuje.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 10. května 2019 12:37

Janulik03 jak to myslis, ze je neco spatne s tebou, ze se ti to deje? mne neprijde v poradku jeji chovani. Chapu, ze te to mrzi. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 10. května 2019 12:38

Janulik03 nutkani zkouset si opakovane neco ciziho, i kdyz vim, ze mi to bude velke / male, hranici s nejakou poruchou.... netolerovala bych to...

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 10. května 2019 12:42

nolita Mi připomnělo, že jsem měla kamarádku, která měla objektivně větší pr*el než já a ta mi několikrát na mojí informaci, že jsem si koupila kalhoty, co jsou mi malý (to je to moje nezkoušení v krámě) odpověděla ať je teda přivezu, že by si je vzala, kdyby se jí líbily...jako povedlo se jí mě vytočit a ani nevim jestli to chtěla...možná něco podobnýho jako kamarádka Janulik03 

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 10. května 2019 12:45

Janulik03 musíš jej to zakázať, viem, že sa budeš trápne cítiť (neoprávnene!), ale je to len na tebe, čo jej dovolíš. Buď nekompromisná aj za cenu, že sa urazí. Ak aj áno, aspoň ťa nebude obťažovať jej návštevy. Viem, že sa lepšie radí ako koná, ale budeš nešťastná, ak to takto necháš gradovať.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 10. května 2019 12:45

nolita Nevim, jestli to nesouvisi s lovenim komplimentu a dokazovanim si neceho na nekom jinem...  

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 10. května 2019 12:45

Mutziputzi mne takhle vytocila prodavacka v kramu.

sem si nesla dziny do kabinky a ona,ze mi budou maly.....no byly hodne fest,ale si pis,ze sem je na sebe narvala a koupila.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 10. května 2019 12:47

Zarinya bych měla sto chutí na ní houknout z kabinky ať nakluše s o číslo menšíma a koupit si ty

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 10. května 2019 12:49

Mutziputzi nastesti tyhle byli posledni.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. května 2019 12:49

Zarinya já má k tomuhle historku z háemka, kde takový ten sladce hovořící prodavač na můj dotaz, kde mají (něco, už přesně nevím jaký kus oděvu) mě prohlédl od hlavy k patě a pak poplašeně odvětil, že v patře, ale že tam je mladistvá móda

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 10. května 2019 12:56

Janulik03 A řekla jsi jí, že ti to vadí? Tak trošku tomu rozumím,proč to dělá  jestli chápu dobře, cos naznačila. Během půl roku jsem teďka dost zhubla, což souvisí se sice nijak fatálními, ale protivnými, obtěžujícími, bolestivými a vlekoucími se zdravotními problémy, které mě ve spoustě věcí  dost omezovaly, ale nebyly navenek vidět, a dost mě štvalo furt lidem vykládat, co s nima nemůžu dělat, a že opravdu nemůžu. To zhubnutí byl jediný kladný element toho celého, a sama sebe jsem přistihla, že se v něm začínám zálibně rochnit. Rozhodně není nic špatného v tobě, jen jsi prostě možná jedna z mála, která jí to toleruje. takže buď se od ní odstřihnout, nebo jí nějak jemně říct, že se tě dotýká a vadí ti to. Pokud se urazí, je to pak její problém. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 10. května 2019 12:58
Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 10. května 2019 13:01

Mutziputzi lol, taky taková dobračka ta kamarádka

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 10. května 2019 13:01

Lamicka však jo ... a to už považuju za hraniční :-)

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 10. května 2019 13:57

Lamicka no prekonala zle obdobie, je mi blizka, ale uz som sa vycerpala z trpezlivosti a podpory psychickej. Uz davno sa netoci rozhovor o nicom inom iba o nej, co som doteraz kvitovala, aj ked niekedy fakt som jej postoj nechapala, ani nechapem. Jej  zivot, musi vediet co chce, ale zasahuje mi to prilis do zivota negativne , vlastne je to hupacka. Raz dobre potom ked neprikyvujem som ta zla . Ale toto uz nedavam a bojim sa byt na nu drsna aby sa nezosypala. Berte to sko moj vylev namiesto butlavej vrby. 

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 10. května 2019 14:02

Odstrihnutie nehrozi, tak dakeko nie som schopna zajst. Dufam ze ju to prejde.Isca mozno ti bude nieco take. Pre mna jedine pozitivum je v tom, zd m nam nechodi aspon jej partner.

Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 10. května 2019 14:06
Reakce na Zarinya:

Janulik03

nic si nevycitej a prestan se s ni stykat.

​Já četla - přestaň si s ní tykat

A kolik měla před zhubnutím (teda jestli to není moc soukromé) ?

Není to tak, že roky se moc snažila zhubnout a když se jí to podařilo, tak tomu nemůže uvěřit? (takže se musí ujišťovat na 1000 způsobů...)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. května 2019 14:09

Janulik03nemusíš být drsná. prostě buď jen normální.

stačí jí pro začátek nic nepůjčovat. prostě řekneš promiň, tyhle boty si půjčit nemůžeš, není mi to příjemné.

její jednání je nenormální a nezdravé, ať má za sebou jkoukoli blbou dobu. není horší cesta, než člověka, který má za sebou špatné životní období, neustále omlouvat, nic mu neříkat, oprašovat ho a litovat a všecko mu dovolit, protože přece to měl teď těžké. pro všechny je to blbý, včetně něj. protože takoví lidi mají tendenci zacházet stále dál, aniž by jim to cokoli dobrého přinášelo, a postupně okolí zcela vysát. za tebou chodí, protože jiní měli dost rozumu a vysávat se nenechali.

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 10. května 2019 14:23

Samantha no zhodila asi 15 kg co je rychly zosup, vlastne nic nejedla. A ked sa situacia trosku upokojila tak si uvedomila ze si ju ludia vsimaju a pytaju recept na stihlost  no a uz to zaclo. Ze som ju musela dovliect k dr.  Aby vobec mohla existovat, ze som bola na telefone den, noc, to je v poriadku. Ze som si zmenila termin mojej liecby je v poriadku. Ale ze som tlsta mi uz stihla naznacit, akoby som nevedela. 

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 10. května 2019 14:28

Janulik03 ja bych ji nechala u te skrine a se slovy Stejne ti to zas bude vsechno velke bych si sla sednout na terasu s dvojkou cervenyho. Kdyby se prisla ukazovat, kochala bych se zahradou, rekla bych Hm, velky, no... nezapomen mi tu skrin zas srovnat... a sla bych se podivat, jestli nepomrznul rybiz.