Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 16. května 2019 19:43

Mrakoplas no bolest to musela byt strasna a velmi dlho jedla kase a pila slamkou.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 16. května 2019 19:47

Potrefenáhusa já si tu bolest pamatuju od školní zubařky. Byla příšerná (zubařka i ta bolest) a já měla tu smůlu, že mi "omylem" vyvrtala vedlejší zdravý zub. Máma měla takový vztek, že jsem tam jako jediná ze třídy už nemusela chodit. Jinak znám i pár lidí, co podstupují zubní ošetření jen v narkoze.

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 16. května 2019 20:08

crazydaisy Já zjistila, že zub lze při vrtání umrtvit, až na střední škole. Hrůza ze zubaře už mě asi nikdy neopustí.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. května 2019 20:14

Pinot Noir ja mela taky naprosto hororovou sadistickou zubarku na zakladni skole,ze ackoliv uz od puberty mam zubare perfektni,nikdy me ten strach uz neprejde.

Ted chodim do zubare s pocitem,jezis dyt to skoro nic nebylo a priste tam jdu se strasnym strachem zas...

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 16. května 2019 20:18

Zarinya ty seš ze severu?

49357 příspěvků moje polička 16. května 2019 20:20
Reakce na Janulik03:

crazydaisy neviem teda , ale u nas este zubari stale nechcu umrtvovat. Zuby myslim. A potom su tu sukromni ktoti nemaju s tym problem. Takze platim aj ked som poistena

​tak k nám už naštěstí civilizace dorazila, naposled mi zubařka nechtěla umrtvit před vrtáním někdy před dvaceti lety, od té doby jsem vystřídala minimálně tři další, všechny na kasu a všichni automaticky dávají injekci. ten současnej teda dává koňský dávky že mám mrtvou hubu Potrefenáhusa ještě druhej den, ale nic mu neříkám raděj, aby si to nerozmyslel:D

Offline Kammila
771 příspěvků moje polička 16. května 2019 20:29
Reakce na crazydaisy:

whiskas já ještě pamatuju doby, kdy se vrtalo "naživo", do kanálků se dávala arsenová vložka a pak se čistilo bez anestezie. Já si moderní zubařskou péči vyloženě užívám.

​ježišmarjá, oživila jsem si něco, nač jsem chtěla navždy zapomenoutasi jako open space porodní sál apod

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. května 2019 20:32

viktorka_od splavu ne,ze zapadu,ale to bylo protkany skrz naskrz....

Ale u sestrenek na severu byla uzasna zubarka....teta me tam vzala,aby napravila co ta sadistka zpusobila....

49357 příspěvků moje polička 16. května 2019 20:35

Zarinya do doktora, do zubařa..:D

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. května 2019 20:39

viktorka_od splavu ja asi nechapu....ale uznavam chybu na mem prijimaci,uz od uterka sem mimo kvuli blokaci krku...

49357 příspěvků moje polička 16. května 2019 20:42
Reakce na Zarinya:

Ted chodim do zubare 

​tenhle obrat znám jen od ostravaků, ti "chodi do doktora", místo k doktorovi, tak proto

ať ti to brzy povolí a na tu práci bych se vykvajzla... si taky můžeš vzít neschopenku a být doma měsíc, když ti nedají pokoj, ne?

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. května 2019 20:44

viktorka_od splavu aha,no preklep pac sem uplne mimo.

nekdy je opravuju dnes nemam sil.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 16. května 2019 20:45

Panebože vážně někdo dokáže napsat ‘byt má atypicky řešenou kuchyň, spojenou s koupelnou’ - normálka někdo nabušil plechovou linku nad vanu   

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. května 2019 20:46

viktorka_od splavu ja mam neschopenku...jenze od pondeli dovolenou a kdyz u nas nekdo onemocni pred dovolenou oni si mysli,ze si uz nekam odjela....takze vymejsleji pic....abys musela dorazit a oni te videli....sem tak vytocena,ze v pondeli rusim dovolenou a beru novou neschopenku,ackoliv sem to puvodne udelat nechtela.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 16. května 2019 20:49

Pinot Noir No mně ještě v šestnácti doktor seřval, když jsem se odvážila fňuknout, jestli by mi nemohl dát injekci. Strach mám asi taky doživotní, ale teď už jsem aspoň zhruba ochotná se k zubaři vůbec dostavit

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 16. května 2019 21:04

Stěžuju si na puberťáka a prodám ho. Nebo daruju za odvoz. Přijdu dom a on si napouští horkou vodu do vany. Nalil tam půl sprchovýho gelu, takže pěna leze z vany. Volám na něj ať si to zastaví. Místo toho do toho pustí studenou a jde si mazat chleba. Tak mu říkám ať si tam té vody nedopouští tolik, že to bude mít studený. No má to pod kontrolou. Manžel nevydrží a jde to zastavit. Mladej nadává a jde do vany. Za chvíli volá, že to má fakt studený. Připouští si teplotu. Za dvě minuty opět volá, ještě je naštvanej, že nejdu hned. V koupelně 2 cm vody. Prej jestli s tím můžu něco udělat. Ve vodě plave ručník, tak jsem ho zvedla, že ho hodím do pračky a ještě dostanu nadaný, proč ho ždímu na zem. No neždímu, voda z něj samo teče sama. Během dalších dvou minut blb vylézá, že je voda studená a litry napuštěné vody vypouští. Ještě je naštvanej, že jsme my agresivní a toxický.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. května 2019 21:04

Ounz kde? To chcem vidiet, lebo tak daleko moja predstavivost nesiaha!

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 16. května 2019 21:08

Mrakoplas já už sem to zavřela, ale normálně taková klasická koupelna s okachličkovanou vanou a nad ní a vedle visí plechová linka, to chceš prostě..že z jedna plus jedna udělaj 2+ tím, že nacpou pidilinku vedle vchodových dveří do předsíně už je asi moc obyčejný..dáme tam atypicky řešenou kuchyň! 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 16. května 2019 21:11

Mám vztek, ale třeba je to normální? Měla jsem domluvený termín návštěvy malíře pokojů. Dohoda zněla, že se dostaví mezi 17. a 18. hodinou. V 17 hodin telefon s upřesněním, že se dotyčný dostaví spíše kolem 18. V 18 hodin telefon a omluva, že si pan malíř doma zapomněl přístroj pro zaměření místností a jestli by tedy mohl přijet až kolem 19. Fajn, ovšem v 19 hodin telefon, že dotyčný stojí v zácpě a že by dorazil příliš pozdě a zda-li se tedy můžeme domluvit na další den. Tak stane se, každý máme někdy den blbec. Následující den, cca 10 minut před domluveným časem telefon, jestli by mi nevadilo, kdyby místo v 17 hodin, přjel až kolem 20. hodiny a nebo lépe až další den. To už jsem nevydržela, poděkovala jsem mu a zrušila veškeré další možnosti. Dotyčný se urazil, tedy alespoň dle použitého tónu hlasu a rady, tak si klidně najděte někoho jiného. Přemýšlím, jestli je to normální a prostě jsem jen měla vydržet, stále se přizpůsobovat a čekat, že to jednou klapne ?

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 16. května 2019 21:15

Renusatko Myslím, že bys musela ještě doplatit . Uklidil po sobě tu koupelnu?