whiskas já ještě pamatuju doby, kdy se vrtalo "naživo", do kanálků se dávala arsenová vložka a pak se čistilo bez anestezie. Já si moderní zubařskou péči vyloženě užívám.
Stěžovací vlákno
crazydaisy ano a pan doktor mi vysvětlil,ze se to tak musí dělat a MUSÍ to bolet,aby věděl,jak hluboko v kanálku je![]()
a díky všem za podporu![]()
crazydaisy Maureen Pán Bůh s námi a zlé pryč! ![]()
Taky to pamatuju ![]()
Mohučanka ja taky a proto nechapu, jak se v dnesni dobe nekdo muze bat zubare![]()
Maureen Tak to já mám naopak takovou hrůzu z injekcí do dásní, že jsem ji při čištění kanálku odmítla s tím, že kdyžtak ji píchem pak. No a nevím, jestli to bylo tou hrůzou z injekce, ale vůbec mě to čištění nebolelo! Zato doktorka z toho byla dost nervózní, asi stokrát se mě ptala, jestli to ještě vydržím, a pak mi řekla, že tohle bez umrtvení ještě nedělala.
a ja vlastne nemam stiznost.. ale trochu zpruzela jsem. platila jsem parfem (jak jinak;-) v eurech coz mam u sve banky jak deklaruji a jiz ozkouseno driv bez poplatku. tentokrat mi ale strhli 250;-
hned jsem to reklamovala a poplatek obratem vratili. potud ok. a ted mi prisel mail, ze teda v ramci prozakaznickeho pristupu mi vratili penize, ale ze na ten poplatek meli narok, protoze kdyz zadam platbu o vikendu, tak je s poplatkem (podotykam ze o vikendu banka nepremava a prikaz se realizoval v pondeli) takze vysledek sice ok, ale nejsem dvakrat nadsena, ze ze me delaji debila...
a ja vlastne nemam stiznost.. ale trochu zpruzela jsem. platila jsem parfem (jak jinak;-) v eurech coz mam u sve banky jak deklaruji a jiz ozkouseno driv bez poplatku. tentokrat mi ale strhli 250;-
hned jsem to reklamovala a poplatek obratem vratili. potud ok. a ted mi prisel mail, ze teda v ramci prozakaznickeho pristupu mi vratili penize, ale ze na ten poplatek meli narok, protoze kdyz zadam platbu o vikendu, tak je s poplatkem (podotykam ze o vikendu banka nepremava a prikaz se realizoval v pondeli) takze vysledek sice ok, ale nejsem dvakrat nadsena, ze ze me delaji debila...
Sorry, ale to je tak blbý, až je to k smíchu. Co to je za banku?
Mohučanka ja taky a proto nechapu, jak se v dnesni dobe nekdo muze bat zubare
no protože některým, jako je třeba jinarealita, anestezie na některé zuby prostě nezabírá (zubaři jsou zoufalí, ale nepovedlo se to zatím ani jednomu, jak přežiju dělání korunky nebo třeba trhání těch konkrétních zubů, to fakt nevím, zatím omdlévám při vrtání).
a někteří, jako třeba jinarealita, mají strašně malou schopnost otevřít pusu, tudíž celou dobu ležení na křesle věnují veškěrou životní sílu do toho, udržet otevřenou pusu co nejvíc, zatímto zuřivý doktor cedí mezi zuby "nezavírat". a sestřička po mě pak utírá propocené křeslo
jak je zákrok cokoli od čtyřek dál, je to průšvih.
coralline mBank. ja uz jsem u nich strasne dlouho, snad co jsou v cesku a vzdycky jsem byla spokojena..
Jiná Realita mně to taky strašně bolí, takže potlapkávám, kdo to nezažil (=koho to nebolí tak moc), si to fakt neumí představit
viktorka_od splavu Tak do nich bych to neřekla. Koukám, že absurdní poplatky se najdou všude.
zjistila sem, ze na malinach i ostruzinach vsude kde jsou kvety, mame msice! Svine mrnavy!
crazydaisy neviem teda , ale u nas este zubari stale nechcu umrtvovat. Zuby myslim. A potom su tu sukromni ktoti nemaju s tym problem. Takze platim aj ked som poistena
viktorka_od splavu maji to i v ceniku, pak to je kadidat na nejabsurdnejsi bankovni poplatek roka. nekdo tusim podobnou cenu udeluje ![]()
Janulik03 já mám právě velmi špatné zkušenosti z dětství a mládí. Na zubaři nešetřím a co začali soukromí, tak chodím k nim. Samozřejmě metodou pokus omyl to chce najít i mezi nimi někoho dobrýho. Já mám teď naštěstí zubaře v rodině i když to asi taky není vždy výhoda - mám docela dlouhý čekací lhůty
. Jinak na drobnější věci injekci nechci, raději vydržím trochu bolesti než mít půl dne tuhou hubu
.
crazydaisy ja tiez nepotrebujem injekciu, ale ked mi tahala nervy tak od vtedy som k nej nesla.
Janulik03 no to se nedivím![]()
Já potrebuju i na pidivrtani a fakt silný drogy, jinak je to k nepreziti. Ze mi pak vytejka půl dne pití koutkem pusy mi v porovnání s tou šílenou bolesti vůbec nevadi
Dcerama s pusou podobny problem ako Jiná Realita . Neda sa jej otvorit pusa naplno. V puberte jej zubarka nasilu otvorila a vyhodila sanku a ked plakala navrieskala na nu. Sedrla som na chodbe a nevedela co sa deje. Pozom km od bolesti odpadla a uz to lietalo. Vtedy som prvykrat v zivote fyzicky tuzila zautocit a naozaj len to ze dcera mi bola prednejsia tak som sa ovladla. Zubarka sa neskor bola ospravedlnit u nas doma a dcera isla k zubarovi az po prvom porode.
Janulik03 džízs to musela byt bolest, chudinka mala. Inak tiez mam so sankou problém, par krat mi uz vyskocila ale hento ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.