budu muset zůstat při zemi a koupím si jen tisk depresivního poláka ![]()

budu muset zůstat při zemi a koupím si jen tisk depresivního poláka ![]()

MP Marge
Pambu mi pomahej, az konecne jednou koupim dum
No co, dostala by ses do pořadu Pomoc, zničil jsem si dům.
sis, to jsem neměla vidět, zrovna tu řešíme, ze jsme koupili spatnej radiator...![]()
Potrefenáhusa tohle mel videt puvodni majitel tady nasi poloruinicky:D
MP Marge
Pambu mi pomahej, az konecne jednou koupim dum
No co, dostala by ses do pořadu Pomoc, zničil jsem si dům.
To existuje!? Tak to bych byla idealni kandidat ![]()
Nastesti tady jsou remeslnici hodni, ochotni a usluzni, tak snad bychom to nejak dali dohromady.
Uz mam domecek dokonce i vyhlednuty, ale je v Rockfordu, tak vaham...
MP Marge Doufám, že na platbu zmiňovanými prostředky nedošlo
.
Preobjednala jsem nas, tak uvidme, s cim pes prijde ![]()
Taky dekuju ![]()
Za ctrnact dni jsem objednana na endodoncii, tak uvidime, treba tam vyresi aspon ten kanalek...
budu muset zůstat při zemi a koupím si jen tisk depresivního poláka
Teda tohle mit doma, tak me to vydesi pokazde, kdyz jdu po tme na zachod ![]()
MP Marge no muselo by to svítit, jinak bys to neviděla
má i ještě trochu divnější věci.

Jiná Realita Tohle se mi libi ![]()
Ale priznam se, ze mit to doma si nedovedu predstavit - jedine snad na Halloween ![]()
Hezke, chapu,ze se ti libi:)
Nekdy mi prijde skoda, se neexistuje moc legalnich reprodukci, nemyslim vylozene 1:1 obslehnuty olej na platne, to je jasný, ale kolikrat bych si treba z vystavy rada odnesla plakat, kalendar.. NG k vystavam miva plakaty, ale vzdy tak jeden a zpravidla na nem nebyva muj top obraz.
Jiná Realita Ty dva poslední divnoobrazy jsou super, takový Burian :-)
Mladší dítko se naučilo psát ![]()

brrr
no co, tohle je rozhodně velice užitečná fráze!
čím to? Má tie kriedové spreje?
Gatitaone kings lane má od ashwortové reprodukce, i zarámované, bohužel taky nemají žádného z mých favoritů, ale psala jsem jí, a ona mi odepsala, že snad někdy koncem léta vydá sama, tak jsem teda strašně zvědaná, jestli tam bude něco zajímavého!
Jiná Realita Kde, kde? To bych asi měla mít...
brrr autor se jmenuje dawid planeta. netuším, jak přesně se to dá koupit, ale hodlám na to přijít, protože jeho věci se mi fakt líbí.

andulka01 kde kde co? ![]()
Jiná Realita Ten s tou "medůzou" je super! Asi ho chci, do práce by se mi hodil (doma došly zdi).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.