viktorka_od splavu Teď se navíc množí cyklisti na chodnících na ELEKTROKOLECH! Jsou fakt rychlí, to už je opravdu o hubu. Nedávno na mě jeden takovej pupkáč z elektrokola hrozil pěstí, jakože se moje dítě motalo po chodníku!
Stěžovací vlákno
999 Kdyz jde o zdravi, tak se vyplati zabojovat.![]()
Stazoval sa mi otec. Ma elektricky skuter trojkolku. Chodi si teraz sam na nakupy a ze ho cestou dobehli az traja v aute a ponukali mu stratenu barlu, co niekto stratil pri ceste.
Akoze sa ho dotklo ze vyzerana barlu. On
normalne ublizeny. Tak mu vravim, pozri kolko dobrych ludi si stretol, nebude to na svete take zle, ze?
Lamicka Přesně tak :-).
Lamicka blbe he ze ja viem zabojovat o druhych, ked jde o mna tak uz to neviem ![]()
ja teda nerevem. Od cias puberty mojich deti ma to prestalo bavit. Ale raz si ma predestal taky pan a zacal mi dohovarat ze sa nam uhnut vacsiemu autu ked sa stretame v zakrute na parkovisku, tak som ho uplne prehliadla a presla okolo neho akoby som bola hlucha.
jj to delam taky:-) ze vubec netusim ze mluvi na me
jit do sporu s necim takovym nemam v planu:P
Ještě k těm cyklistům... Stává se mi poměrně často, že po slušně vytížené silnice jede cyklista a prázdnou cyklostezku má o dva metry dál. To mě dokáže vytočit doběla, na co ty cyklostezky staví. ![]()
Jinak já křičím poměrně často, nadávám v autě, ale zatím jsem na nikoho nekřičela z auta do auta. Na to je ovšem expert můj šéf. Moje oblíbená je, jak ženská špatně zipovala, tak na ni troubil a gestikuloval a až se za několik km potkali na světlech, vylez a šel ji vysvětlovat, co udělala špatně. Vzhledem k tomu že má k dvou metrům se nedivím, že se paní v autě zamkla ![]()
Samantha haha :).. no to i kdyby mě napadlo, tak bych to asi nestihla říct - přece jen, míjející se auta ![]()
Nam ted zenska ve vesnici jela pred transitem, nejakych cca 20 az 30 km/hod, a my za ni. Neblikala, proste se sourala tak ji muz chtel z leva predjet a ona v tu chvili hodila blinkr do leva a zacala odbocovat (je to dlouha vesnice, dlouho cekal co bude) nepodivala se nic. Jsem zarvala stuj, ten to zastavil na fleku, zenska by to podle me neprezila, jen to auto ma cca 2 tuny. A ja teda za volantem nadavam dost, to musim zacit omezovat kvuli male. Ale nejecim, troubim.
Dneska jsem byla po dlouhé době v Delmartu na Smíchově a je tam tak šílenej personál, že mi to stačilo na dlouho. Nahoře, i dole v tom obchodě. To už je fakt taková krize o zaměstnance? Podám prodavačce chřest, jí se dvakrát nepodaří načíst kód, tak s ním vší silou třískne za sebe? To, že tam pracují většinou cizinci mi nevadí, ale ta arogance a absolutní nezájem je teda do nebe volající...
Téma s cyklistami mi ide úplne do rany. Môj šéf v utorok spadol cestou do práce na bicykli... no spadol, zhučal by bolo lepšie slovo. Vošiel predným kolesom do jamy na ceste a preletel cez ridítka
. Pozbierali ho robotníci z nejakej blízkej stavby a odviezli do nemocnice. Vybité zuby, 14 štichov, no krása proste. Včera si bol v práci po laptop, a teda vyzerá strašne, vôbec sa na seba nepodobá. Po tom, čo som sa na neho pozrela ma všetka chuť na akékoľvek bicyklovanie prešla. Je mi ho hrozne ľúto, ale je mi jasné, že po vyliečení bude zas bicyklovať do práce, pretože na ušetrí na cestovnom
V centre Londýna nie sú na mnohých úsekoch cyklotrasy, takže tu k zrážkam prichádza celkom dosť často. Mňa na chodníku už dvakrát zrazil cyklista, tak už mám tik zakaždým keď počujem bicykel za sebou.
Ještě k těm cyklistům... Stává se mi poměrně často, že po slušně vytížené silnice jede cyklista a prázdnou cyklostezku má o dva metry dál. To mě dokáže vytočit doběla, na co ty cyklostezky staví.
V takových případech má cyklista povinnost použít cyklostezku. Přítel na tyhle případy hrozně nadává.
Pinot Noir cyklisti na chodnících jsou peklo, nejen na těch eletrokolech, ale i na obyč... občas to vídám a fakt to nemám ráda...
nolita u nás je cyklostezka dohromady se stezkou pro pěší, a to je fakt peklo
Janulik03 viktorka_od splavu jojo, nejlepsi recept na kriklouny, tvarit se, ze vubec netusim, ze krici na me. Myslim by pomohlo taky neco jako: "prominte, muzete to na me zakricet jeste jednou, ja netusila, ze komunikujete se mnou..
"
já jsem jednou strašně seřvala kolegu v bejvalý práci, fakt mi málem praskla žilka, a to já jsem poměrně klidnej introvertní typ, takže mě fakt musel k tomu výkonu hodně vyprovokovat....akorát jsem pak měla 14 dní opar ![]()
Potrefenáhusa no to je taky hrozný, ale ok, tam s tím tak nějak počítám, byť příjemné to není... ale na chodníku, který je opravdu jen chodník, kde je člověk nečeká, mě to fakt vadí...
Zas su pod oknom obe matky s kocikmi.
Som zvedava co budu jest
nolita u nás je cyklostezka dohromady se stezkou pro pěší, a to je fakt peklo
peklo to sice je, ale clovek tam ty kola/chodce ocekava. na chodniku proste necekam a nepocitam s tim, ze me sejme nejaky jezdec, stejne jako tam necekam auto..
viktorka_od splavu očekáváš, ale chodí tam (krom lidí se psama) spousta matek s kočárkama a malejch dětí na motorkách a furt si tam někdo nadává, že se mu motá dítě/pes pod kolo, jako fajn, ale chce to prostě ohleduplnost a když projíždim davem lidí s dětma a kočárkama, tak přibrzdit, a ne si to mastit hlava nehleva a ještě těm lidem nadávat (a nejsou tam ani oddělený pruhy jako v Braníku)
jako - na jednu stranu uznávám, že je fajn, že teď lidi dost sportujou a choděj ven a stavěj se pro ně různý sportoviště (včetně tý naší pomalu nejdražší na světě cyklostezky), ale pamatuju na tu pohodu před 15 lety, kdy nikde nikdo, všude prázdno, místo asfaltu hlína, místo oplocených kurtů a malýho fotbalovýho hřiště s umělou trávou bejvalo volně přístupný škvárový hřiště...teď mi přijde to trávení volnýho času nějak šíleně extenzivní
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.