my loni sbírali holku na mostě pod Mělníkem, nemít helmu, tak je asi bez hlavy, měla v cestě spadlou dočasnou dopravní značku (takovou tu dočasnou na betonovým podstavci, která se při pádu opřela o svodidlo a čuměla do cyklostezky, bohužel hranou, takže nebyla vůbec vidět.) Jet my o něco pomaleji, srazilo by nám ji to přímo pod auto, takhle spadla těsně za
jako já se na kole fakt bojim, v Praze bych asi mimo cyklostezku vůbec nejela, moji spolužačku před lety sejmul na kole někdo dvířkama od auta, měla myslim přeraženou pánev
Stěžovací vlákno
continuity A co infra lampa, nepomohla by?
Tak jsem zmokla turch v bilym tricku a jdu do metra![]()
Mutziputzi A ja ti to zavidim, ponevadz ja cely odpoledne venku travila takhle:

Pokracovalo to az na kalhoty:-D
Karja ale barvu to má dobrou! Mohlo to bejt určitě horsi!!!!
Karja Tak ale to bylo super i nezapraseny!
Potrefenáhusa To urcite mohlo;-) Oblecene to vynika mnohem vic;-)
barbucha Tak jasně že během toho co urputně brzdím, tedy předem. Když to dobře dopadne, tak nezastavuji, je zbytečné se hádat když se nakonec nestane. Zatím jsem vše ubrzdila, nebo stihla objet.
Potrefenáhusa No ale fuj... tyhle nečekaný věci jsou hodně nebezpečný. Značky v úrovni hlavy občas jsou u staveb, já vím že jim to nedojde když to tam dávaj. Tuhle jsem odklízela plech položený naplocho na zdi, přečuhoval do cyklostezky - já nízká ho mohla mít tak doprostřed čela, vůbec si nedovedu představit jak to sejme někdo vysoký.
Jsem tu zase vyvolala cykloflejm a pak tu nebyla :-) Tak jen za sebe uzavírám: I já se na kole někdy chovám jak idiot, to se pak omlouvám úplně všem a stydím se. Stejně tak mám radost z toho, že v Praze je valná většina řidičů v pohodě, většina situací je řešitelná. Slibuiju, starty na křižovatkách se budu snažit ještě zrychlit :-) ale dopředu si vyjíždět budu, kolo mám od toho, abych byla rychlejší než cestovat autem.
Dnes jsem měla na sobe poprve jedny COS šaty, má je i Luna . Mám je rok a půl a neplánovala jsem je často prát. Tak jsem si je polila kafem už teda doma.
Hodila jsem je do ppračky a dobrý teda.
Tak Betty Ty bezovy s nabiranyma rukavama? No tak to je telepatie, TED jsem probirala skrin a rikam si, ze jsem je mela na sobe jednou, pritom jsou taak super...Takze jdou vyprat, jo?![]()
Kokony saty su jedine z cos ktore ma mrzia ze nemozem mat
Luna no ty, já jsem se v nich cítila překvapivě dobře. Původne jse si je koupila jako host na svatbu a nevzala.
Vzala jsem si je na nákup, podle mě na běžný nošení v pohodě. I do práce. A praní dobrý.
Tak Betty Fakt? Ja si neumim predstavit si je vzit na bezny den.
Mozna to zkusim, akorat me stve, ze na ty rukavy nenarvu zadnou bundu, jak jsou obri![]()
A peres je na 30? A ty rukavy nesplasknou? Samy otazky...![]()
Dalsi kruhem pekelnym je u nas peso/cyklostezka prerusovana krizovatkami a prechody po chodce. Zadnou pumpicku jsem tam teda jeste nevidela sesednout z kola, vetsinou si to po tom prechodu masti jako by si jely pro zluty trikot.
no,presne
to je po celym Norimberku a ja si na to za dvacet let nezvykla....strasny,strasny,strasny....
cyklisti si to masirujou kde se jim hodi...chodnik,ulice...des bes
Karja Musíme to opravit ![]()
Aranel Jo, je to takhle ten preklad? Ja to tu jednou prekladala a nebyla jsem si jista:-D. V tom pripade si k tomu triku kupuji jeste dzinove laclace!
Karja Volnej překlad s ohledem na kulturní reálie. U dálnice je to napsaný takhle, v souvislosti s tím flekem mi to přišlo jako velmi vhodné ![]()
Aranel Jo, tak cajk!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.