Potrefenáhusa jo, vsichni jsou silene aktivni, vsichni musi sportovat, intenzivne cestovat a vubec celkove uzivat si kazdou volnou chvili, hlavne se nedejboze v klidu nenatahnout do stinu a nezamyslet se sam nad sebou a svym zivotem...
Stěžovací vlákno
peklo to sice je, ale clovek tam ty kola/chodce ocekava. na chodniku proste necekam a nepocitam s tim, ze me sejme nejaky jezdec, stejne jako tam necekam auto..
Nedávno na mě na chodníku zvonil cyklista, ať se mu uhnu, že překážím ![]()
zelene.oko a tak třeba zvonil, abys o něm věděla a neskočila mu nečekaně pod kolo
Potrefenáhusa spíš ne, šli jsme dva, docela pomalu a on nemohl projet (chodník a ulice, kde není provoz a ani příliš chodců).
Zas su pod oknom obe matky s kocikmi.
Som zvedava co budu jest
Napiš, až začnou kojit ![]()
Potrefenáhusa zrovna to zvoneni ve me fakt vzdouva takove navaly vzteku... nerikam ze jsem nikdy nejela po chodniku, ale rozhodne ne kdyz tam jdou lidi
Samantha nieee cakala som tiemega chrumky. Ald nic, tak nudaaaa
Potrefenáhusa no to je taky hrozný, ale ok, tam s tím tak nějak počítám, byť příjemné to není... ale na chodníku, který je opravdu jen chodník, kde je člověk nečeká, mě to fakt vadí...
Jo. A zvlášť když vedle toho chodníku vede ta cyklostezka ![]()
Vždycky lituju, že nemám hůl...
Já v některých místech a situacích ty cyklisty na chodníku snad i chápu, pokud se chovají ohleduplně a chápou, že tam vlastně nepatří. Třeba v Karlíně jsem je taky potkávala a nějak to šlo. Ale v naší městské části, což je fakt vesnice, by člověk, který tu nezvládá normální silniční provoz a musí jezdit na kole po chodníku, snad neměl opouštět svůj dům ani pěšky. Tady jsou tři semafory a jedna zatáčka, pokud to nezvládám, ani na kolo nelezu, ne?
viktorka_od splavu no já kdyžtak fakt hodně pomalu a na ty lidi zvonim když, tak fakt aby nedělali ty nečekaný pohyby, až je budu objíždět
no jako podle mě to chce trochu tolerance, ohleduplnosti a slušnýho chování, jak ze strany chodců, tak cyklistů, tak řidičů
mně se třeba výborně jezdilo na kole v Bretani, všichni řidiči zpomalovali, dávali přednost na kruháči...prej se dobře jezdí i v Itálii, kde všichni řidiči jezdili na Vespě a moc dobře si pamatujou, jakej je to pocit bejt mezi velkejma plechama nahatej na nějakým šidítku
mmch v Římě fakt nechápu, že není uprostřed každý křižovatky hromada mrtvol.....
A co říkáte na děti na koloběžkách? Já si s tím nějak nevím rady, už několikrát mi málem najely docela v rychlosti na nohy, navíc ve skupince mi připadají myšlenkami trochu jinde. Já beru, že jsem dospělák, tak si dávám bacha, ale občas mě trochu štvou svým stylem jízdy.
Pinot Noir kéž by to tak fungovalo, že když někdo něco nezvládá, tak to nedělá. na silnicích by jezdila maximálně třetina aut, tak čtvrtina cyklistů, a byl by boží klid ![]()
stačilo by vyřadit osoby, které nechápou přednost zprava, a třeba před centro zlín malenovice, kde platí, by rázem stálo každé desáté vozidlo.
Dalsi kruhem pekelnym je u nas peso/cyklostezka prerusovana krizovatkami a prechody po chodce. Zadnou pumpicku jsem tam teda jeste nevidela sesednout z kola, vetsinou si to po tom prechodu masti jako by si jely pro zluty trikot.
Pinot Noir Občas jedu na Rekole v Holešovicích kus po chodníku, protože bych se jinak musela nějak teleportovat do protisměru magistrály, pomalu, a když lidi zabíraj celou šířku dost velkorysýho chodníku tak taky zvonim a pak jim teda poděkuju. U lidí podobný zjevný úrovně (ty kodrcavý sharovaný kola, žádná helma) mam pochopení spoustu, pro takový ty namakaný cyklisty v oblečku mnohem míň
Téma s cyklistami mi ide úplne do rany. Môj šéf v utorok spadol cestou do práce na bicykli... no spadol, zhučal by bolo lepšie slovo. Vošiel predným kolesom do jamy na ceste a preletel cez ridítka
.
Přesně takhle jsem nedávno sbírala cestou ráno na bus asi 8 lety dítě, sprajclo se mu přední kolo od koloběžky do rejhy v asfaltu. Naštěstí se ukázalo, že končetiny zůstaly vcelku, akorát rozbitej obličej, tatínek byl ještě doma, takže jsem ho předala do péče jemu.
Jinak ty koloběžky jsou fakt mor, jezdím ráno se školníma detma, všechny přijedou na stanici autobusu na koloběžce, do toho busu ji naložej a vystoupej o 50 metrů dál za rohem před školou... Podotýkám, že je to škola se sportovním zaměřením :-)))
Potrefenáhusa souhlasím, že bez ohleduplnosti u všech zůčastněných to nejde.... a vlastně souhlasím i s tím pnutím intenzivně trávit volný čas, taky to tam cítím...
zelene.oko tak děti jsou další kapitola, ale chápu, že ty na silnici poslat nejde no :-) ale jsou někdy víc nebezpečné než ti cyklisti ...
moora Chúďa, ešteže bol niekto doma
Môj šéf mal šťastie, že mal helmu. Takto si len tvár rozbil, končatiny ostali celé. Ešte sa nepriznal žene, ona je na služobke, tak ju po návrate domov čaká prekvapenie...
Kolobežky sú trochu mor, tu sa naviac teraz rozmohli elektrické kolobežky, ktoré nesmú jazdiť po ceste, tak sú na chodníkoch. Takže sa na chodníku už tiesnia chodci, deti na kolobežkách, dospeláci na el.kolobežkách a semtam ešte aj cyklista ![]()
Dnes jsem si jela konečně ukončit neschopenku, v pondělí jdu do práce. Když jsem šla z nemocnice, tak koukám "kde co lítá" a výsledkem je výron v kotníku a krásně rozbité koleno.
V tuto chvíli už kotník bolí tak, že nemůžu došlápnout.

Dalia rychle tam namotej priznitz.
Na vyron, ne na koleno.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.