evuch jak jsou pevné? Kvůli velikosti - spíš větší nebo menší?
Stěžovací vlákno
continuity bych při migréně nepozřela nic
Makara Vzala jsem svou obvyklou velikost a dobrý. Ten materiál je velmi jemný. Například proti tvarovacímu prádlu.
tv Co tě nezabije, to tě posílí - dost blbých řečí. Jsi skvělá, máš nové, byť malé, bydlení, tuhle etapu jsi zvládla a jsi otevřená pro nové začátky. Bude líp
.
tv kdyz jsem se rozvadela nemela jsem sice deti (zato 33 let a podezreni na neplodnost). i tak byly prvni dva roky celkem peklo. Zpetne to vsak po letech hodnotim jako jednu z nejlepsich veci, co se mi stala. Segra si tady dost polepsila a to mela dve male deti. Clovek jak uz je starej a nabral trochu rozum, lepe vi, co vlastne chce a to jsem se poprve nevdavala nijak mlada.
Najsi si hlavne nekoho, kdo te vyslechne. Pocity zadostucineni a skodolibosti jsou skvele, bohuzel to moc nefunguje, uvidis sama. ale jako docasna berlicka jsou urcite povolene ![]()
Ber to tak, ze musis zvladnout jednu vec po druhe, i ten slon se musi naporcovat, a pak to jde. Soustred se vzdy na ten dalsi maly cil v poradi.
RoSa osobně bych si radši vzala tu kalhotovou sukni než ve vedru silonovy tohle
osobní zkušenosti, velmi bohaté: v kalhotách se aspoň já ve vedru jednak všude přilepím, druhak jaksi vypadám, že jsem nestihla doběhnout na záchod, protože jsem na zadku mokrá ![]()
ve vedru jedině šaty, pod ně tento strašný igelitový vynález a ty šaty musí být tmavě vzorované nebo taky igelitové, a tudíž nenasákavé.
Solathis ty bandalette nebo jak se to jmenuje mi fungujou vyborne, doporucuje
Stačí potřít kůži na styčných plochách tuhým deodorantem a nemusíte se pařit v žádných bombarďákách.
Solathis a tohle by ti na ty stehna nepomohlo? pod šaty/sukni...
To je tak akorát vo vlka, ne?
Mohučanka Tohle by té tvé prodavačce z hračkářství rozbilo bábovičky.
Řidič byla dlouhovlasá blondýna
Sťažujem sa na tieto otrasné tepla, syn mi nechce spať cez deň, v noci sa tiež budi kvôli teplu a keď sa mi ho konečne podarí uspať, som tak vyflusnuta, že nedokážem pracovať...chcela by som späť tie klasické leta, teploty do 27 stupňov cez deň, v noci pekne príjemných 15...a sa mi zdá, že tie tropy znášal z roka na rok horšie.
Taky to nesnáším, teploty mezi 25 a 30 by mi bohatě stačily, semtam tropy, semtam déšť, byla bych šťastná.
Pridavam sa. Ale hlavne tie búrky, kde su búrky?! Ja mam pocit, ze vzdy po par horucich dnoch nejaka vyslobodzujuca prisla a v posledných rokoch ich je menej a menej..alebo je to len spomienkovy optimizmus?
Mrakoplas ja mám tiež pocit, že čo si pamätám z detstva, tak boli príjemné teplé dni, fakt do tch 30°, sem tam dážď, občas zamračené ale viac emnej konštantne rovnako a hlavne žiteľne a dýchateľne. Toto sú neskutočné skoky, z 18°na 30°zo dňa na deň a nepršalo tu od minulého týždňa...
Mrakoplas My ted ob den, naposled vcera a na zitra hlasi zas. Coz me ve spojitosti s tou svatbou, co fotim, dvakrat netesi teda...
Jo, reseni mych trabli je takove, ze jsem si dnes usila viskozove kvetovane saty a pod ne epesni kratasky/chcete li podvlikacky...
DrowRanger Mi povidej, ja asi chcipnu a to jako bude hur, u nas je totiz asi 28 dle predpovedi, coz je slavej odvar. Taky si z detstvi pamatuju jiny pocasi, kuprikladu jsme 3-km chodili za poledne peso na koupaliste, dnes by to byla jista smrt a taky dost prsivalo.
Karja u nás medzi panelákmi 33, v meste 35 a vyššie, so synom chodím cez deň pod strom na deku do chládku, v byte je na nevydržanie a poobede klasika do hory, tam je tých 25... Teraz by som fakt brala ten dom niekde v horách, alebo skôr letné sídlo a na zimu by sme sa sťahovali do mesta, nech nemusíme odhadovať sneh
.
My mame tiez velke teplo, ale v dome je stale max 24 stupnov. Ked sme sa stahovali, prve som chcela vyhodit take tie vonkajsie rolety hnusne. Ale prisll lezo, zatiahli sme ich cez den a nechali sme si ich. Nevyzeraju ktovieako elegantne, ale kaslat na to, stejne vy sme museli nieco dat a vyhodit za zo kopu penazi. Dvera uz chodi s malou k nam aby sa jej cez den dobre spalo, nechce jej pustat zatial klimu v byte. Teraz som v obchode a teda este ze mam tu prenosnu, inak neviem
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.