Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Makara
3649 příspěvků moje polička 13. června 2019 21:45

evuch jak jsou pevné? Kvůli velikosti - spíš větší nebo menší? 

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 13. června 2019 21:47

continuity bych při migréně nepozřela nic

Offline evuch
94 příspěvků moje polička 13. června 2019 21:55

Makara Vzala jsem svou obvyklou velikost a dobrý. Ten materiál je velmi jemný. Například proti tvarovacímu prádlu. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 13. června 2019 22:08

tv Co tě nezabije, to tě posílí - dost blbých řečí. Jsi skvělá, máš nové, byť malé, bydlení, tuhle etapu jsi zvládla a jsi otevřená pro nové začátky. Bude líp .

Online continuity
43136 příspěvků moje polička 13. června 2019 22:16

tv kdyz jsem se rozvadela nemela jsem sice deti (zato 33 let a podezreni na neplodnost). i tak byly prvni dva roky celkem peklo. Zpetne to vsak po letech hodnotim jako jednu z nejlepsich veci, co se mi stala. Segra si tady dost polepsila a to mela dve male deti. Clovek jak uz je starej a nabral trochu rozum, lepe vi, co vlastne chce a to jsem se poprve nevdavala nijak mlada.

Najsi si hlavne nekoho, kdo te vyslechne. Pocity zadostucineni a skodolibosti jsou skvele, bohuzel to moc nefunguje, uvidis sama. ale jako docasna berlicka jsou urcite povolene

Ber to tak, ze musis zvladnout jednu vec po druhe, i ten slon se musi naporcovat, a pak to jde. Soustred se vzdy na ten dalsi maly cil v poradi.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. června 2019 00:44
Reakce na Potrefenáhusa:

RoSa osobně bych si radši vzala tu kalhotovou sukni než ve vedru silonovy tohle

osobní zkušenosti, velmi bohaté: v kalhotách se aspoň já ve vedru jednak všude přilepím, druhak jaksi vypadám, že jsem nestihla doběhnout na záchod, protože jsem na zadku mokrá

ve vedru jedině šaty, pod ně tento strašný igelitový vynález a ty šaty musí být tmavě vzorované nebo taky igelitové, a tudíž nenasákavé.

Offline baltik
4982 příspěvků moje polička 14. června 2019 05:00

Solathis ty bandalette nebo jak se to jmenuje mi fungujou vyborne, doporucuje

Offline Kokoska
34975 příspěvků moje polička 14. června 2019 06:27

Stačí potřít kůži na styčných plochách tuhým  deodorantem a nemusíte se pařit v žádných bombarďákách.

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 14. června 2019 08:38
Reakce na RoSa:

Solathis a tohle by ti na ty stehna nepomohlo? pod šaty/sukni...

​To je tak akorát vo vlka, ne?

Offline Tabea
8124 příspěvků moje polička 14. června 2019 13:22

Mohučanka Tohle by té tvé prodavačce z hračkářství rozbilo bábovičky. Řidič byla dlouhovlasá blondýna

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 14. června 2019 20:14

Sťažujem sa na tieto otrasné tepla, syn mi nechce spať cez deň, v noci sa tiež budi kvôli teplu a keď sa mi ho konečne podarí uspať, som tak vyflusnuta, že nedokážem pracovať...chcela by som späť tie klasické leta, teploty do 27 stupňov cez deň, v noci pekne príjemných 15...a sa mi zdá, že tie tropy znášal z roka na rok horšie.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 14. června 2019 20:50

DrowRanger 

Taky to nesnáším, teploty mezi 25 a 30 by mi bohatě stačily, semtam tropy, semtam déšť, byla bych šťastná.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. června 2019 20:52

Pridavam sa. Ale hlavne tie búrky, kde su búrky?! Ja mam pocit, ze vzdy po par horucich dnoch nejaka vyslobodzujuca prisla a v posledných rokoch ich je menej a menej..alebo je to len spomienkovy optimizmus?

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 14. června 2019 21:24

Mrakoplas ja mám tiež pocit, že čo si pamätám z detstva, tak boli príjemné teplé dni, fakt do tch 30°, sem tam dážď, občas zamračené ale viac emnej konštantne rovnako a hlavne žiteľne a dýchateľne. Toto sú neskutočné skoky, z 18°na 30°zo dňa na deň a nepršalo tu od minulého týždňa...

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 14. června 2019 21:40

Mrakoplas My ted ob den, naposled vcera a na zitra hlasi zas. Coz me ve spojitosti s tou svatbou, co fotim, dvakrat netesi teda...

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 14. června 2019 21:47

Jo, reseni mych trabli je takove, ze jsem si dnes usila viskozove kvetovane saty a pod ne epesni kratasky/chcete li podvlikacky... 

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 14. června 2019 22:09

DrowRanger Mi povidej, ja asi chcipnu a to jako bude hur, u nas je totiz asi 28 dle predpovedi, coz je slavej odvar. Taky si z detstvi pamatuju jiny pocasi, kuprikladu jsme 3-km chodili za poledne peso na koupaliste, dnes by to byla jista smrt a taky dost prsivalo.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. června 2019 23:31

Solathis no jo, my sme tu asi ten suchy kut, uz neprsalo celkom dlho a teploty strasne..

Karja mne maly kazdy den hlasi "burka, ide!" A prd, no nebude z neho meteorolog

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 15. června 2019 09:19

Karja u nás medzi panelákmi 33, v meste 35 a vyššie, so synom chodím cez deň pod strom na deku do chládku, v byte je na nevydržanie a poobede klasika do hory, tam je tých 25... Teraz by som fakt brala ten dom niekde v horách, alebo skôr letné sídlo a na zimu by sme sa sťahovali do mesta, nech nemusíme odhadovať sneh .

Offline Janulik03
20264 příspěvků moje polička 15. června 2019 10:14

My mame tiez velke teplo, ale v dome je stale max 24 stupnov. Ked sme sa stahovali, prve som chcela vyhodit take tie vonkajsie rolety hnusne. Ale prisll lezo, zatiahli sme ich cez den a nechali sme si ich. Nevyzeraju ktovieako elegantne, ale kaslat na to, stejne vy sme museli nieco dat a vyhodit za zo kopu penazi. Dvera uz chodi s malou  k nam aby sa jej cez den dobre spalo, nechce jej pustat zatial klimu v byte. Teraz som v obchode a teda este ze mam tu prenosnu, inak neviem