Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Janulik03
20264 příspěvků moje polička 15. června 2019 10:16

Mravce!!! Uz ich mame doma treti den svine. Myslrli sme ze su zlikvidovane. Savo krasne zabralo a rano povyliezali nejake na linku. Porazi ma. Cele jahody rano obrane boli plne mravcov

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 15. června 2019 11:10

Janulik03 Venkovni rolety jsou k nezaplaceni! Rodice maji dole dobre, my v patre uz des. Dnes jsem k nim rano dala pect dort, abych si to tady zbytecne neoteplila, ale samozrejme jsem rekla, ze mi blbne trouba:-D:-D.

Online Janulik03
20264 příspěvků moje polička 15. června 2019 12:45

Karja  si vynaliezava. Syn je hore a ma stresne okna. Byvali tam hice ale kupili sme take vierne sietky ako vonkajsie roletky a hned je to lepsie. Este teda sa dala lepsia izolacia. 

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 15. června 2019 13:18

Janulik03 Aha a nemoha by jsi az budes mit cas dat obrazek tech sitek? Vubec si to nedokazu predstavit.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 15. června 2019 16:25

Janulik03 nasyp jim prasek do peceni/jedlou sodu. Nam to v cokoladovne zafungovalo na 1*

Offline Kokoska
34975 příspěvků moje polička 15. června 2019 18:54

Karja mám tu už 2 týdny rodiče, táta byl v nemocnici a ještě musí na kontrolu. A musím kvůli nim péct a vařit takový ty klasický jídla, co se s tím člověk crcá půl dne, protože hodit maso na gril, to není na jejich zuby, zelenina jako příloha je fuj, to nadýmá, musí být brambory a nejlíp kaše, maso hezky pomalu dušený nebo pečený, v pátek bezmasý a nejlepší je žemlovka a na neděli domácí moučník... já to kvůli nim ráda udělám, ale v tomhle počasí to je fakt výhra.

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 15. června 2019 19:15

Kokoska No, ale si vem, ze tvoji rodice uz maji nejaky vek, ale nasi ji presne stejne a to jsou mozna o neco malo mladsi nez ty. Za rok co tu bydlim, jedl tata moje jidlo presne trikrat a mama jednou ochutnala (varily jsme podobne a ji zajimalo co je lepsi). Proste jidla, co nejedli jako dvaceti ani neochutnaji. Tak at jsou vasi fit

Jo a jeden cas jsme varili pro babicku a to byla prca, ta nejedla takovejch veci (jako zakladnich potravin), pritom jsem se u ni stravovala ja cele detstvi a furt mlela jak jsem mlsna. No hahaha, se to ukazalo, kdo je mlsnej. Ja jim vsechno dobre pripravene!

Online Janulik03
20264 příspěvků moje polička 15. června 2019 20:02

Solathis dik za tip idem na to 

Online Janulik03
20264 příspěvků moje polička 15. června 2019 20:08

Karja prepac neboli sme doma. Je to na tento sposob prepusti to cast svetla a zadrzi slnecne luce. 

https://www.velux.sk/vyrobky/rolety-a-zaluzie/markizy

Online Janulik03
20264 příspěvků moje polička 15. června 2019 20:13

Karja tak som vyliezla hore a odfotila ako to vyzera materialovo. 

Online Janulik03
20264 příspěvků moje polička 15. června 2019 20:17

Kokoska vitaj do klubu s varenim, ty to mas za par, my s otcom byvame tak tiez musim varit tak podobne, nasfastie iba cez vikendy, v txzdni si dava vozit jedlo. Ked grilujeme nema problem ale proste bez polievky a druhe na komplet to nie je ono. 

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 15. června 2019 20:22

Janulik03 tú prenosnú klímu máš s vývodom von cez okno? Mne sa to zdá dosť nepraktické, či ?

Online Janulik03
20264 příspěvků moje polička 15. června 2019 20:29

milacka ano ale to som potrebovala do obchodu tam nejde dat zabudovana. Doma to nepotrebujeme, ale decka ked prerabali byt, tak s klimou pocitali a maju zabudovanu pre cely byt. 

Offline Poéma
765 příspěvků moje polička 15. června 2019 20:53

milacka My jsme měli kdysi taky přenosnou klimu a do okna vývod jsme vyřešili tímhle způsobem. Je to o 100% lepší než mít jen tak vystrčenou hadici mezerou z okna, kdy se teplý vzduch zase z venku žene do bytu. Rám byl vlastně pro síť do okna, výplň byl 5 cm makrolon. Vychladila naprosto skvěle 2 pokoje, měla i noční tichý chod.

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 15. června 2019 20:57

Janulik03 máme dom, teplota v ňom dnes 25, pomaly to však stále stúpa, pred týždňom bolo 23, uvažujeme nad zabudovateľnou klimatizáciou, kým príde k realizácii, chcem si kupiť toto, možno tu niekto má skúsenosti s touto značkou.

Online Janulik03
20264 příspěvků moje polička 15. června 2019 20:59

milacka to nepoznam. Ale som zvedava naodpovede

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 15. června 2019 21:07

Poéma akurát dnes som videla otvorenú vetračku  v jednom dome s vystrčenou hadicou, nechápem zmysel takejto klimatizácie. Vy ste to vyriešili super, nad mobilnou klimatizáciou sme uvažovali aj my, len si neviem predstaviť, že by som ju týmto štýlom presúvala po veľkom dome. Rozhodli sme sa napokon pre zabudovanú klimatizáciu, aj keď ma nekonečné prerábky v dome dosť vyčerpávajú. V poslednej dobe dosť zle znášam horúčavy, keď som bola veľmi chudokrvná, horúčavy sa mi nezdali takéto úmorné.

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 15. června 2019 21:10

Janulik03 apropo, s mravcami som napokon boj vyhrala, ale že to teda bol veľký boj

Offline Poéma
765 příspěvků moje polička 15. června 2019 21:19

milacka Pro dům nebo byt s více pokoji a možností zabudovat pevnou klimatizaci je to rozhodně lepší řešení. My ji už taky máme a i přesto, že jsme s mobilní byli vlastně docela spokojení, tohle je o level vyšší pohodlí.

Offline miuu
413 příspěvků moje polička 15. června 2019 21:44

milacka mame od tehle znacky odvlhcovac. Od vanoc do brezna jel kazdy den spolehlive. Za mne spokojenost.