Karja No jo, to se dá pak říct o jakýmkoliv h. ![]()
Stěžovací vlákno
No hele, ale cervi se prece jedi a jedi se cely I s vnitrkem, prase ne a taky toho spase vic jak cerv:-D. A ted mi gynekolog rika at nezapominam jist kyselinu listovou a cervivy jablka, ze ty s cervem maji nejvic vitaminu:-D:-D.
Karja S vnitřkem nebo bez vnitřku, JÁ červy nejím.
.
dělejte si, jak chcete, ale já musím mít jistotu, že moje jídlo přede mnou nikdo nejedl ![]()
Jiná Realita myslím, ze každý jídlo už před tebou alespoň někdo jedl
Potrefenáhusa tomu úplně nerozumim. Kdo přede mnou jedl kotletu, kterou hodím na pekáč?
Kokoska svalovec!
Pinot Noir Jako taky je bemusim mit, ale tresne neprohlizim, vsak bych byla hned zapraskana. A hlavne treba maliny je lepsi snad ani nezkoumat, to by si clovek fakt nedal, ty jsou hodne cervolakavy;-)))
Karja au ![]()
Potrefenáhusa ne, rozhodně ne! jím jen neokousané věci ![]()
jako ano, asi nějaká ta bakterie nebo mikroskopická potvora, ale do velikosti tak cca půl špendlíkové hlavičky dělám, že jsem to neviděla :)
Karja fakt? já jsem vždycky měla za to, že maliny jsou právě takové nečervící, jako třeba jahody...ale maliny prakticky nejím (ne že by neměly dobrou chuť, ale ta semínka mě žerou).
Karja Maliny jsou fajn, je do nich vidět. A červivé nebývají, aspoň ty naše, až obvykle později k podzimu zčerviví, pak už je nejíme. Loni třeba nebyly červivé vůbec.
Tak radsej to pletenie ![]()
Jiná Realita ceresne nejem a maliny po gulicke. Ale malinovy dzem robim a maliny necham chvilu namocene v sladkej vode potvory vyplavaju
Janulik03 To me mrzi! A tak objednavej obleceni a lehni si na lehatko ven a muz at ti nosi drinky. S lidmi bud, ale kdyz prijdou at sami neco dobryho prinesou;-). At si brzo fit:-)
Janulik03 můžeš mi uplést svetr :) to je dobrý plán, či? ![]()
Jiná Realita ti sibe??? By som si navyse vypichla oko. Minimáne jedno. Ale mozem zi namalovat slniecko.
![]()

Karja dakujem
Janulik03 děkuji, i to mi udělalo radost (i když svetr by byl teda praktičtější...) ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.