Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline NAmofo
179 příspěvků moje polička 26. června 2019 21:19

Zarinya Aspoň nějaká dovolená je, to je pozitivní, ne? Třeba si k tomu něco hezkého pustit. Mně spouští "léto režim" Abba, ale absolutně. Léto, dovolená se strejdou a tetou v JČ, pískovny, hrady a škodovka, co jezdí na silonky a k tomu Abba na kazetě v autorádiu. Dokonalé! 

No, nebyla jsem da dovolené bratru 20 let, takže já bych balila nadšeně hned. Otázkou je, jak dlouho by mi to vydrželo

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 26. června 2019 21:20
Reakce na NAmofo:

No, nebyla jsem da dovolené bratru 20 let

​jak se to stane?:-O

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. června 2019 21:31

NAmofo tak to bylo spatne pochopeno,ja se na dovolenou tesim strasne moc....

jen me nebavi balit,protoze na mesic uz toho musi byt hodne,no a ja potrebuju "vse"

+ jsem hrozne unavena z horka z prace,muz dela nocni takze dopoledne nemuzu do loznice kde mame skrine.....zkratka baleni je opruz.

nebyt 20let na dovolene,to tedy lituju.

49356 příspěvků moje polička 26. června 2019 21:34

Zarinya měsíc zní nádherně:-) já mám teda pocit že na tři dny nebo tři týdny - potřebuju skoro totéž. akorát víc prádla, jinak stejně "potřebuju všechno":P ale když jedeš do tepla je to mnohem snazší. za chvíli budu balit na šumavu a to bude oříšek

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. června 2019 21:51

viktorka_od splavu no ja uz tam taky zazila nehezky dny a zimu,navic ja jsem zimomriva,takze i neco teplyho sebou potrebuju nutne,I na lodi je pekna kosa z klimatizace a v lete si v recku nekoupis ani svetr.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 26. června 2019 21:55

MP Marge tsss, to nemáš! sme viděly

​Nevidely!!! Prave se to se ukaze nejvic v tech dzeginach - ty cerne slimky jsou prece jen trochu volnejsi, tak to tak nevynikne

Online brrr
12341 příspěvků moje polička 26. června 2019 21:59

V sobotu letíme na dovolenou, v pátek musím bezpodmínečně odevzdat jednu veledůležitou zprávu. Dneska přišlo dítko, že má bouličku na líčku, babička (zubařka v důchodu) odhalila váček a nutnost vytrhnout zub. Voláme sestřičce, jestli jsou zítra vůbec v ordinaci (paní doktorka má malá dítka). Ordinují, ale paní doktorku minulý týden srazilo auto a má sníženou hybnost rukou, takže stoličku zřejmě nevytrhne. Protekčně jsme se nasáčkovali k jiné paní doktorce, ale stejně jsem na nervy. A) nestihám tu práci a ještě příjdu o kus dne pobíháním po doktorech, B) snad se zub vyřeší před dovolenou a budeme moct odjet, C) vůbec netuším, kdy sbalím, do Phy musíme už v pátek. Se z toho picnu.

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 26. června 2019 22:06

slniecko soucítím. u nás bylo 37,5 a když jsem tu klimu pořádně voroštovala, tak jsem nemohla vyjet kopec

​Kašlať na kopec, tam je to bližšie k slnku!!!

Offline Karja
44719 příspěvků moje polička 26. června 2019 22:07
Reakce na Zarinya:

nebavi me balit na dovolenou....ale vubec.

​Jasne, desny, te fakt potlapkame tady vsichni:-D:-D

MP Marge A nejsou ted nahodou kozi nohy moderni???

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. června 2019 22:13
Offline dzizisketa
8963 příspěvků moje polička 26. června 2019 22:32

Dneska je úplně zbytečné se sprchovat. 

49356 příspěvků moje polička 26. června 2019 22:38

slniecko

Zarinya joo klimatizace.. uz se to bez ni fakt neda, takze vsude taham satky saly a nosim saty s rukavem, odhaleny zada v zadnym pripade, a pak me vymrazi kolega, ktery si to vylozene vychutnava jak drkotam zubama. hajzl

Offline continuity
43134 příspěvků moje polička 26. června 2019 23:11

brrr lituji, drzim palce at se to vsechno nejak vyresi.

Online brrr
12341 příspěvků moje polička 26. června 2019 23:15

continuity Dík, doufám, že zub nebude problém, jinak to nějak dopadne. Ale už se těším, až budeme sedět v letadle.

Offline continuity
43134 příspěvků moje polička 26. června 2019 23:26

brrr tam nahore hlavne bude zima! 

Offline NAmofo
179 příspěvků moje polička 27. června 2019 00:35

viktorka_od splavu To se tak někdy zkumuluje. Třeba, když má člověk práci, která má sezónní výkyvy, takže je ekonomicky nemoudré si brát dovolenou (ne-li přímo zaměstnavatelem zakázané) v sezóně. Mimo sezónu zase není práce, takže peníze se syslí, aby se přežilo do sezóny. Do toho se člověk párkrát stěhuje, aby tu práci zase měl, takže zas není čas na dovolenou. Párkrát se tento cyklus zopakuje okořeněn stěhováním do jiného státu a šup, 20 let je v p.....  

Offline NAmofo
179 příspěvků moje polička 27. června 2019 00:42

Zarinya Já to chápu . Taky musím mít dycky fšecko. Manžel mé kamarádky si dělal srandu, že nenosím kabelku, ale toolbox. Měl pravdu! Proto miluju své auto, představa navrácení se do hromadné dopravy mě děsí. A balení kamkoli nebylo jiné. Ale pořád na tom ještě nejsem tak špatně jako můj muž, který je schopen si na stanování balit porcelánové talíře, příbory a meloun

Offline NAmofo
179 příspěvků moje polička 27. června 2019 00:45

brrr Držím palce, ať to dobře dopadne! Ono si to tak umí někdy vybrat by se z toho člověk zbláznil. Babička říkávala, že "když se to se.e, tak na hromadu". Ale zas je to prý pak lehčí uklidit

Offline NAmofo
179 příspěvků moje polička 27. června 2019 00:50

A stěžuju si, že můj miláček sušička dělá hrozné zvuky  Jestli mi odejde do křemíkového nebe, tak  budu moc plakat, protože teď fakt nemůžu koupit novou a s letošním létem tady na nějaké sušení venku můžu zapomenout. Hlavně už tak suprovou neseženu, protože do všech dobrých modelů cpou wifinu

No, jdeme s mužem montovat, tak uvidíme, v čem je problém.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 27. června 2019 02:54
Reakce na Karja:

​MP Marge A nejsou ted nahodou kozi nohy moderni???

​To nevim, ale ja odmitam nosit vetsinu modernich trendu, takze fakt nevim, proc bych mela mit kozi nohy

Chci uplne nemoderni - rovne, s pekne tvarovanymi, uhlednymi koleny!!!