zlatahouba no a hlavně ta kniha!!!
Stěžovací vlákno
zlatahouba Potrefenáhusa seriál jsem nikdy neviděla, teda vlastně asi nakonec jo, ale knížku jsem četla mnohem dřív a byla super ![]()
Muž mi natrhal skoro dva koše višní. Sam červ, jsem ráda, že se mi podařilo vypeckovat aspoň třičtvrtě kila na marmeládu. Jdu shánět ještě něco na bublaninu, ale moc nevěřím v úspěch. To samé třešně; máme strom plný obrovských krásných třešní. Bohužel každá má svého nájemníka ![]()
já jsem tajemství četla, ale nemám už vůbec šajn, o čem to mohlo být ![]()
Vidis, a ja jsem tu knizku fakt milovala, cetla jsem ji porad dokola, ale ten serial jsem NIKDY nevidela!
Jiná Realita já si to pamatuju matně, bylo to moc hezký, ale umřel tam ten pejsek na uštknutí zmijí - takže znovu už jsem to četla vždycky jen před tu kapitolu![]()
viktorka_od splavu tak v tom případě je jasný, proč jsem to vytěsnila ![]()
Jiná Realita jj, kapitola se musela preskakovat
brrr proteiny, ne?
kdyz to jis, taky je zkoumas?
Jiná Realita jj, kapitola se musela preskakovat
![]()
Tajemství je jedna z knih, která se nám sešla doma dvakrát, když jsme s mužem dávali dohromady své dětské knihovny.
Omlouvam se, ze odpovidam az ted-diky vsem za gratulace k bytu!![]()
continuity já teda rozhodně, nekousnu do ničeho, do čeho jsem se nejdřív nepodívala ![]()
brrr ja ted natrhala kosicek tresni tak akorat na bublaninu, kazdou jsem otevrela a vytahla pecku i najemnika:D
A pan domaci cisti bazen, ma na to novou potvoru, a ja minimalne do stredy nez mi vytahnou stehy nemuzu do vody, fnuk![]()
rasaNori Aspon se ohreje, nova bude stejne studena. Nebo nevypousti?
continuity No, ale ony obvykle mají nájemníka, díky kterému jsou uvnitř nahnilé. Když je červ jen sem tam, tak je to ok. ale když je v devíti třešních z deseti, tak už je to jen pro otrlé. Takový divný pocit....
Ale našla jsem tam ještě něco a bublanina je už v troubě.
fuj, bublanina a třešňová zavařenina, ve které nahoře plavali červi, to jsou jedny ze strašáků mého mládí.
Solathis on uz ho napustil pred mesicem, ale ted ma takovou prisavku co sama cisti ty steny a voda je tepla a cista a ja mam smulu:D no nic jsou horsi veci ale uplne vidim jak to vysvetluju male ze bazen ne...
Jiná Realita Že? Nedala bych do huby neotevřenou třešeň. A jen odstranit červa je taky ekl, dyť jsou tam jeho ho**a ![]()
Pinot Noir To jsme tu meli vloni ne, ze ty ho.na jsou jen prediltrovana tresen;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.