tv No vidis!! Do tretice vseho dobreho...
Stěžovací vlákno
Janulik03
Já zase schovávala kůru z pomeranče! Jako Malý Bobeš. Jenže mi v té kapsičce poněkud zplesnivěla.
tv Ale tak toteda gratulace! Mám za vás fakt radost ![]()
andulka01 a teď jsi na řadě ty![]()
viktorka_od splavu Jejda ![]()
moli
a nemůžu najít zdroj. již okupují celou domácnost, ale prostě nevím, odkud lezou.
Jiná Realita už zas?
něco nepravděpodobnýho jako pytlíkovej čaj/vůbec mimo potraviny ale někde za policí na zdi, garnyží, pod parapetem apod.
viktorka_od splavu já už fakt nevím, prošla jsem všechny police s jídlem, prohlídla památeční perníky...a nic ![]()
vím, že když se to stalo kolegovi v kanceláři, tak to byla zapomenutá svačina v kapse zimního kabátu
ale už jsem prošla i kapsy...
Jiná Realita no naši je měli za tou garnyží, jen na holé zdi, asi 30 cm od špajzu, takový hnízdo
viktorka_od splavu jj, já měla ve spajzu v rohu oprenou zbylou podlahovou listu, co jsme nepoužili....a pod ni!!!!
Mam byt!
Je velky, na klidnem miste. Sice dost do kopce, ale aspon zpevnim postavu. :D
Je za skvele penize a tak vubec! A majitelkou je protentokrat pani ucitelka ze synovy skolky.
Tak to je bezvadný, ať to tentokrát vyjde!
moli
a nemůžu najít zdroj. již okupují celou domácnost, ale prostě nevím, odkud lezou.
tu chvilu nepojdem ![]()
ale ja som nasla pod voskovym papierom natiahnutym na policiach
Jiná Realita Našla jsem kdysi dávno moly v uzavřeném sáčku se sladkou paprikou a také v nerozbalené čokoládě, kterou jsem dostala. Přeji úspěšné pátrání.
Jiná Realita V pálivé paprice. V papírových taškách. Za poličkou, kde jídlo nikdy nebylo...
Předevčírem jsem koupila pět mololapek.
Jiná Realita mama je mela v ususene kvetinove vazbe
Ehm, psala jsem tu, ze jsem je mela v krabicce se slipovkami? Samozrejme to nebylo asi primarni hnizdo, ale ty svine se tam normalne litali lihnout!
Jiná Realita Taky mám!
Na vstupní chodbě, děs!! Už jsem je našla taky líhnout se za obrazem....a taky v těsnění termosky! Z těch neobvyklejších míst teda....
jako dítě jsem byla úchylně sociální, toužila jsem se dostat do dětského domova (zřejmě pod vlivem četby knih jako velké trápení či indiáni z větrova - květinka Marta hadr), protože jsem měla pocit, že dětský domov je nikdy nekončící tábor
Ja jsem zase vzdycky zavidela Klarce z Tajemstvi prouteneho kosiku, ze muze bydlet na vesnici u babicky bez rodicu ![]()
Vubec jsem nechapala, proc s tim ma problem, a proc se ji styska! A to be ze bych proti rodicum neco zasadniho mela, ale babicka s dedeckem me rozmazlovali a byla u nich proste vetsi sranda ![]()
MP Marge Seriál Tajemství proutěného košíku ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.