MP Marge A nejsou ted nahodou kozi nohy moderni???
![]()
Kdo tu psal o molech
Nez jsem odjela na dovolenou, zahledla jsem je doma, tak jsem nastrazila mololapky. Po dovolene (vcera vecer) tam byli prilepeni dva. A dneska rano asi 25! Je mozne, ze je ta mololapka přilákala otevřeným oknem zvenku, nebo mam rovnou zapálit kuchyn?
Myrtila zapal kuchyň
Myrtila Bojuju s nima uz pul roku, uz se to nekolikrat tvarilo, ze dobry, jenze pak znova jeden... Je to peklo. Bydlime v panelaku, jestli jsou nekde ve vzduchotechnice, asi se jich nezbavime. Ale moc to sem nepisu, vim, ze nakaza se umi sirit i internetem
Myrtila nepritahuje je ten lapac?
Přidej další molapky, asi mají sezónu.
Myrtila nepritahuje je ten lapac?
Přitahuje. Z celého domu, pokud bydlíš v paneláku. Kdysi mi to říkal jeden entomolog a od té doby bych si to doma nepověsila...jedině bych to poradila sousedům
.
Renusatko
sousedum
Já jsem to v paneláku taky měla a taky to přitahovalo všechny moly z okolí. Poradit to sousedům mně tedy nenapadlo, škoda ![]()
mně to lepítko přijde účinný, u nás v bytě ani nevím, odkud by od sousedů lítali, žádnej světlík jsme s nikým společnej neměli a přišlo mi, že je to vybíjelo docela spolehlivě, koho to přitáhlo, ten se nalepil, po nějaký době se ty roje začaly zmenšovat
jinak já jak peču hodně, tak mám doma mouku furt, furt to točim dokola, tak to moc neřešim, to přinese člověk i z krámu, spíš jsou horší takový ty kuskusy, rejže, čaje (třeba rooibos
) nebo koření, co člověk úplně furt do ruky nebere.
Taky je mám.
past vylepena, teď odjedu, za 10 dní doufám bude plná a skříňka prázdná!
Renusatko Mohučanka My se prave na zacatku mesice prestehovali do domu, uz pri stehovani jsem vsechno prohlizela a dost toho vyhodila, i tak jsem se ale prestehovala s molama. Tak jsem si myslela, ze uklid pred dovolenou plus mololapky to vyresi, a ted fakt nevim, jestli jsem si s necim prestehovala moli hnizdo, nebo jestli jich tolik!!! priletelo behem jedne noci z venku.
Mně se začli moli rojit asi před dvěma dny - jeden za druhym! Doufám, že to lítá zvenku... kuchyň prohledána a nic. Eště musim zkontrolovat skříně, ale ty jsou nacpaný levandulí, tam by taky neměli bejt
Předevčírem jsem jich zabila snad deset, z toho tleskání mě bolely ruce... a jakmile jsem si sedla, už letěl druhej... ![]()
Okamžitě toho nechte, nechci moly! Mně stačej chrousti ![]()
Potrefenáhusa k nám lítaj ti chroustíci letní, ti jsou malí a hubení, na těch by si jeden nepochutnal ![]()
continuity NAmofo Dík, zub už je venku, snad to všechno dobře dopadne. Akorát mě to stálo knihu o Hawkingovi a Stručnou historii času ![]()
brrr si dobre dopadla, mňa svojho času testovanie na školskú zrelosť stálo elektrickú zubnú kefku! (a vesmírny sliz a párky na raňajky...)
Kokoska chrousti uz preleteli k nam;-)
MP Marge Nohy ti uz jine nenarostou, ja ti chtela jen pomoct;-))))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.