viktorka_od splavu nemyslím hned bydlet celé širé příbuzenstvo v jednom domě, spíš to setkávání, vědět o sobě, zaskočit na návštěvu bez toho, že by se muselo hned hostit čtyřchodovým menu... takhle to má rodina mé snachy, líbí se mi to a syn je má taky rád. Oni jsou fajn, nemají nijak moc peněz, ale snaží se žít co nejlíp, neskuhrají a koukají se přičinit, jsou strašně srdeční a přitom skromní.
Stěžovací vlákno
Silvester je precmna najhorsi den v roku. Nepriznavam to doma, ale fakt to nemam rada. Hlavne v poslednej dobe, ked pridu k nam vsetci a tak akosi mi ta zabava ide krkom. Inokedy som hrozne rada ze je niekto u nas ale toto nie. Aj ked je sranda, napisledy hrali sipky a to sme potom upravili steny po dierkach v jedalni
a ohnostroj pred barakom kde postupne buchaju vsetci susedia co je pre decka parada, pre mna a ostatnych psov hrozne. Ale nedavam zo nejako najavo, lebo vsetci nadseni. No uz viem ze aj tento rok budu vsetci tu. Lebo mami ved mame malu, tak kam by sme chodili ked je tu tak super? No ved jo. Jediny den kedy by som uvitala byt sami. ![]()
Janulik03 V tom jsem s tebou zajedno.Mě Silvestr nelákal ani v mládí,i když vždycky dopadl tak nějak dobře. Ani nevím,proč ho ráda nemám. S narozením vnoučat jsem přivítala záminku hlídání,abych se vyhnula různým pozváním ke společným oslavám.
Kokoska Jak já ti rozumím. Snila jsem o velké rodině, hejnech babiček, tetiček, bratranců. A proto jsem si vzala muže z rodiny ještě desetkrát asociálnější![]()
Gatita no přesně. Dovolené zásadně jen rodiče s dětma, nebyli žádní jejich kamarádi, s kým by se jelo. Návštěvy k našim moc nechodily, oslavy včetně Silvestra doma v kruhu rodinném a když jsem v 16-17 chtěla jít slavit ke kamarádce s lidma ze třídy, to teda bylo, než mi to dovolili a ještě jsem musela být do půlnoci doma. Takže když jsem odešla na kolej, taky mi dost dlouho trvalo, než jsem se dokázala normálně bavit s lidma kolem sebe. Ty rodinné vzorce se vtisknou, aspoň u mě to platilo.
tak u nás to až takový nebylo, rodiče svou partu mají dodnes (i když už jich bohužel půlka není na světě), dovolené, silvestry.. bývaly společné, pravidelně k nám chodily návštěvy, rodiče mastili karty a my děti jsme si hrály, samozřejmě jsem chodila ven a spávat ke kamarádce jak jsem byla starší atd, takže teď docela zírám a musím říct že máme i trochu třenice okolo toho, protože muž to měl jako ty a jeho děti taky, v sedmnácti je prostě kluk doma a nechodí nikam, natož na noc, ani nikdo k nám. on teda ani nechce, neže by nesměl, vůbec se s tím nepočítá.
viktorka_od splavu nemyslím hned bydlet celé širé příbuzenstvo v jednom domě, spíš to setkávání, vědět o sobě, zaskočit na návštěvu bez toho, že by se muselo hned hostit čtyřchodovým menu... takhle to má rodina mé snachy, líbí se mi to a syn je má taky rád. Oni jsou fajn, nemají nijak moc peněz, ale snaží se žít co nejlíp, neskuhrají a koukají se přičinit, jsou strašně srdeční a přitom skromní.
tak to jo, to je v pohodě, zavolat si, stavit se na kafe.. ale to co psala barbucha je prostě totální utopie, to bych nesnesla vůbec s nikým - i když vím že to každodenní setkávání a probírání všeho možnýho u kávičky obvykle teda s "nejvíc nejlepší kamarádkou" je celkem standard. pro mě ![]()
na parfumanii je to prostě dokonalý:-))
viktorka_od splavu muz to miluje ten je s nimi prvy aj pri tom ohnostroji a oni ti moji chlapi su tak hrozne sutazivi ze tie sipky hrali ako o zivot ![]()
naposledy vyzval maly sedemrocny vnuk svojho otca a mojho muza k pretekom v behu. Ti blbci ho takmer prevalcovali aby dobehli prvi a uplne zabudli zďe nejake dieta s nimi sutazi. Nechali ho tam konsternovaneho a ani jedrn by nechcel prehrat. No co ti poviem , chlapi su vecne deti
viktorka_od splavu já už teď jsem vlk samotář :D Děti a vnoučata máme kousek od nás, takže pobavit, potěšit se a vrátit, ideál. Samozřejmě, když je potřeba, jsem tu pro rodinu, vnoučata tu přespávají, občas je máme i na víc dní, teď tu byli 3 týdny rodiče... ale už mě to trochu vyvádí z klidu.
naposledy vyzval maly sedemrocny vnuk svojho otca a mojho muza k pretekom v behu. Ti blbci ho takmer prevalcovali aby dobehli prvi a uplne zabudli zďe nejake dieta s nimi sutazi. Nechali ho tam konsternovaneho a ani jedrn by nechcel prehrat. No co ti poviem , chlapi su vecne deti
![]()
Janulik03 jojo uplně to vidím![]()
jako dítě jsem byla úchylně sociální, toužila jsem se dostat do dětského domova (zřejmě pod vlivem četby knih jako velké trápení či indiáni z větrova - květinka Marta hadr), protože jsem měla pocit, že dětský domov je nikdy nekončící tábor ![]()
moora nebudem sa ani rozculovat pri spomienke na den ked sme vyrazili na motokary zd si zajazdimr na drahe v takej hale
vzdy dvaja. Zacali sme ja a dcera. Zapisali cas a isli ti dvaja. No mydlim ze nas tam uz nechcu. Blokovali sa, predbiehali smykovali len aby jeden nebol pomalsi. Na zabitie. Od vtedy si davame pozor jam ideme. Ale im staci aj scrable ![]()
moora já jako úplně malá jsem to v pionýrským táboře docela v pohodě přežívala (nebyla jsem ten typ že bych plakala po mamince, to vůbec), ale naposled jsem jela v sedmé třídě. to už holky začly být takový... no prostě dračice, já byla vopožděná, fakt ještě malý děcko. strašný, strašný, přijela jsem dom a oznámila že už nikdy, zapomeňte! a bylo vymalovaný
moora ja som po precitani knizky kde hrdinka si dala hrudku masla do chleba a isla na cesty, zakazdym ked ma mama poslala k babke peso vzala krajec chleba a nacpala som do neho hrcku masla. Zviazala do kapesnika a isla ![]()
a tajne som susila pod postelou korky z chleba keby prisiel hlad aby sme mali zasoby ![]()
Aspon suchu korcicku zjedla
tv Gratuluju
. Je jasné, že se naplnilo pořekadlo, všechno zlé je k něčemu dobré.![]()
tv ozaj gratulujem, dufam ze do tretice uz len dobreeeee ![]()
@tv super!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.