Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
41793 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 22:55

ja zas tak mlada nejsem, 40 uz par let fuc 

tak my mame relatnivne maly panelakovy byt, a v krame mi rekly, ze to jinej nez ten uplne nejdrazsi cele na jeden zatah neuklidi. na to pecu. v Marku maji v te zimni akci myslim tu 8xx radu, ale to bych se tam musela vypravit a kartu jsem pujcila babce. ja nejsem lina, jenom unavena :D

Offline continuity
41793 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 22:56
Reakce na Sweet Potato:

o vytiracim ani neuvazuji, mame vsude drevene podlahy na to se to nehodi vubec, co jsem si precetla.

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 22:59
Reakce na slniecko:

Toto, presne!!!

to už fakt dám i přednost darování obálky s penězi - než dávat úkol: nadiktuj mi přesně co si přeješ, nejlépe si to i kup a zabal a polož pod stromeček.. a já ti to pak proplatim... je lepší nemít s tím práci. to pak není dárek ale trest

48923 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 23:00
Reakce na continuity:

o vytiracim ani neuvazuji, mame vsude drevene podlahy na to se to nehodi vubec, co jsem si precetla.

já teda pochopila vytírací ten nasucho. namokro myslím neni nanic, ale asi neznám osobně nikoho kdo ho má

Offline continuity
41793 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 23:02

jsou takove roboticke mopy, ale ty hrozne podlahy namaci a tudiz se to hodi jenom na nekere povrchy. a nasi koupelnu 1x1.2m2 vytru i detskyma vlhcenyma obrouskama, kdyz je nejhur.

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 23:05

Možná je to znak nedospělosti, ale já mám nejradši dárky - překvapení. I s tím rizikem, že to nedopadne. Někoho úkolovat, to a to, tam a tam, to si to můžu koupit sama. Jo, taky "píšu Ježíškovi,"aby to měl snazší, nějak se snažíme, abychom měli všichni stejně dárků. Jeden rok zapomněl muž dát část dárků pod stromek (shodou okolností vesměs ty pro něj), a malá pak to strašně řešila a málem plakala, že tatínek skoro nic nedostal.

48923 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 23:07
Reakce na continuity:

ja zas tak mlada nejsem, 40 uz par let fuc 

tak my mame relatnivne maly panelakovy byt, a v krame mi rekly, ze to jinej nez ten uplne nejdrazsi cele na jeden zatah neuklidi. na to pecu. v Marku maji v te zimni akci myslim tu 8xx radu, ale to bych se tam musela vypravit a kartu jsem pujcila babce. ja nejsem lina, jenom unavena :D

no jestli to nechceš mít uklizený denně, tak to ani neni nutný. stačí právě mít k tomu ty majáky a třeeba když teda obden, tak pouštět ho na každé půlce střídavě:-) já ho pouštěla max na 40m a supr, akorát když tam byly chlupy z velkýho psa muselo se to předtím z rohů trochu smést, protože spíš je potíž v tom zásobníku na smetí, i u modelu "pet" je docela malej, relativně. nějakých 80m asi fakt zajednou neveme protože baterka. ale když si navykneš pustit ho tu a pak tu, máš to už všechno hotový bez další práce. asi rozdíl jako mezi věšet prádlo sbírat prádlo a sušička:-)

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 23:07

No já ho mám, no. Úplně na nic není, rozhodně nenamáčí moc, v tom problém není. Ale pořád něco chce, rozmazlenec.

48923 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 23:08
Reakce na continuity:

jsou takove roboticke mopy, ale ty hrozne podlahy namaci a tudiz se to hodi jenom na nekere povrchy. a nasi koupelnu 1x1.2m2 vytru i detskyma vlhcenyma obrouskama, kdyz je nejhur.

jo šak právě:-)

48923 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 23:08
Reakce na Sweet Potato:

měnit vodu, měnit hadru, nabíjet, poškrabkat, pomazlit?:-))

Offline SunEclipse
3410 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 23:09
Reakce na siouxsie:

eee cvičitelka SM?  Cože to cvičíte??

48923 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 23:15
Reakce na Sweet Potato:

Možná je to znak nedospělosti, ale já mám nejradši dárky - překvapení. I s tím rizikem, že to nedopadne. Někoho úkolovat, to a to, tam a tam, to si to můžu koupit sama. Jo, taky "píšu Ježíškovi,"aby to měl snazší, nějak se snažíme, abychom měli všichni stejně dárků. Jeden rok zapomněl muž dát část dárků pod stromek (shodou okolností vesměs ty pro něj), a malá pak to strašně řešila a málem plakala, že tatínek skoro nic nedostal.

žejo? děti to taky vždycky hrozně řešily, tak jsem si jednu dobu sama balila dárečky sobě, aby jim to nebylo líto:-))

mám kamarádku, která to má vyřešený úplně ideálně, jenže ona má relativně malou rodinu, jinak je to moc časově (a v některých případech i emocionálně) náročný: dohodnou si se sestrou/maminkou/dcerou společný půlden, kdy jdou na nákupy a kávu/oběd/večeři a věnují si darem nějakou věc a současně ten společně strávený čas. já to pár let praktikovala s dcerou až/dokud to šlo a doporučuju:-)

toužit po překvapení snad není nedospělost - nebo teda ještě taky mám co dělat:-P

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 23:15
Reakce na SunEclipse:

to víte, každej jsme ňákej...  já mírně skoliotická, takže proto SM

SM jako smíškova metoda

48923 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 23:16
Reakce na SunEclipse:

eee cvičitelka SM?  Cože to cvičíte??

já se styděla zeptat...

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 23:19

vůbec mi ta další interpretace nedošla. jsem prostě taková duše čistá...

Offline continuity
41793 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 23:22

tak to je pro mne emocionalne nepredstavitelny. mamu i segru mam hrozne daleko, takze to vubec nejde. a jit se svokrou obrazet ty Takka, tak to by me mohlo taky zlikvidovat uplne. kdysi jsem ji nabizela, at jde se mnou nekam do ecca, zkusit boty, ze tam mam zrovna slevu a je ji zaplatim a ani na to nikdy nedoslo. nejhur, ze ona asi za mlada byla docela krasavice, nebo o sebe prinejmensim pecovala, ale zustala zasekla nekde v tech letech a ted se to snazi roubovat na dnesni podminky. takze mi treba furt nabizi nejake kvalitni hedvabi. ono asi kvalitni bude, ale ten vzor!

48923 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 23:28
Reakce na continuity:

jen mě tak napadlo... uplně tomu rozumím, akurát teda, že jsou hrozně daleko o to by to bylo cennější ne? až třeba budou děti větší, ne hned, nedalo by se třeba dát si vzájemně jednou do roka dárek že strávíte nějaký čas samy spolu, s maminkou a ségrou? třeba jet někam na víkendový pobyt, nebo jen jeden den někde, oběd, pokecat... může být komplikovaný to skloubit časově dohromady, ale o to cennější to pak může být. pak už hmotných darů netřeba:-)

Offline continuity
41793 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 23:39

jeden den je uplne mimo, ted jsem byla na otocce u segry a vyrizena dva dny. mama bydli jeste dal, to nejde ani logisticky, uz vikend hodne rozvazuji a snazim se ho prodlouzit. no tak zas tim, ze jsou tak daleko, prijedou treba na tyden a mame spolu 5 veceru. ne uplne samy, jsou tam jini lidi, ale to taky hodne lidi, co ziji blizko sebe nema. 

48923 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 23:43
Reakce na continuity:

no ano to právě mám na mysli, že byste si třeba zařídily z toho týdne jeden den nebo půlden JEN SAMY PRO SEBE. neže speciálně při příležitosti narozenin si zajet x stovek/tisíc km, to je blbost.

přesně, to ani my co žijeme blízko sebe nemáme. a je to škoda.

Offline MP Marge
6797 příspěvků moje polička 26. listopadu 2016 04:48
Reakce na Amun:

Mně přijde, že to štěstí v práci často souvisí s tím, co je člověk pro to štěstí ochotný udělat. Jednou jsem se narovinu zeptala naší recepční, kterou v té práci fakt šikanovali, proč nejde jinam, když může. Odpověděla, že jí nikde nechtěli. Zeptala jsem se, kolikrát to zkusila - odpověď byla, že kdysi poslala jedno CV. Kdybych poslala jedno CV,  asi bych ted byla někde na české ubytovně na dávkách :D

Muahaha, no to teda!!! JEDNO CV!?  Ja kdybych mela dolar za kazde, které jsem poslala... Ale nekteri lide jsou holt neprubojni.